browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Top 10 cărţi din Biblioteca ZENLA|| Oameni şi Grădini – Mihaela Rădulescu şi Moni B » »

Actualizare Curs CSPPV-PG 10-12-2015

Posted by on 10, December, 2015

Curs CSPPV - Header

Spuneam în articolul Prezentare generală Curs CSPPV (CSPPV-PG) că am rugămintea către cei care îmi oferă feed-back-ul solicitat, să îmi trimită materialele până astăzi.

După ce am contactat o serie de cunoscuţi şi prieteni din online, am avut foarte plăcuta surpriză să primesc mult mai multe accepturi de feed-back decât mă aşteptam.

În fine, mă văd pus în situaţia de a amâna apariţia versiunii 1.6 a CSPPV-PG, deoarece opiniile care mi-au fost transmise, acoperă o arie largă, atât din perspectivă socio-profesională (bloggeri, ingineri, familişti, nefamilişti, antreprenori) cât şi din perspectivă strict tehnică.

Opiniile prezentate, m-au condus deja la o serie de concluzii asupra cărora am nevoie să reflectez.

O concluzie generală:

Modulul 5 al CSPPV, “Cum să construieşti o afacere de acasă”, a stârnit un interes foarte mare!!

Din acest motiv, cred că trebuie să revizuiesc mult mai multe decât mă aşteptam, pentru că mi s-au prezentat o serie de perspective diferite, asupra ACELORAŞI SUBIECTE!

Este un lucru excepţional de valoros pentru mine şi le mulţumesc celor care deja mi-au trimis materialele!

Sper să pot reveni curând în secţiunea “Antreprenoriat Online ROBIS” cu un articol în care să vorbim despre o altfel de abordare a feed-back-ului, a studiilor de piaţă, o abordare dintr-o perspectivă diferită, mult mai productivă: “Studiul de piaţă de la impersonal la personal!

CÂND VA APARE VERSIUNEA NOUĂ (1.6)?

Mi-este extrem de greu să precizez un termen clar, pentru că aştept încă materiale de la o serie de oameni pe care i-am contactat.

Ca să evit tărăgănarea însă, am abordat o soluţie mai productivă:

  • Versiunea CSPPV-PG 1.6. Va apare cu acele opinii care îmi vor parveni până la data de 18-12-2015. Modificările determinate de includerea acestor informaţii, vor fi reflectate în această versiune, dar voi păstra deschisă dezbaterea şi pentru cei care îmi trimit în continuare materialele solicitate de mine.
  • Versiunea CSPPV-PG 1.7. Va fi foarte probabil versiunea ultimă şi cred că va apare cel târziu pe 28 februarie 2016. Am nevoie de timp să dezvolt primele cursuri şi dacă păstrez deschisă dezbaterea, o voi face pentru o versiune îmbunătăţită a întregului curs, complet revizuită, în care să includ şi experienţa derulării cursului cu cel puţin două grupe de patru studenţi.

DERULAREA CURSULUI CSPPV

Despre asta, cred că voi scrie un articol separat şi tot aşa, voi cere opiniile unor oameni care activează în online dar şi în offline.

Pentru moment, pot spune că va fi o structură foarte flexibilă, care va include:

  • Variantă complet online, complet automatizată, curs cu curs, pentru AUTODIDACŢI şi pasionaţii de “Vreau să fac singur asta!” (DIY)
  • Variantă online, cu suport de curs limitat;
  • Variantă online, cu suport de curs pe termen MEDIU;
  • Variantă online, cu suport de curs pe termen LUNG;
  • Variantă MIXTĂ, online+OFFline, cu suport de curs pe termen MEDIU;
  • Pachete de curs COMPLETE;
  • Pachete de curs la nivel de MODUL;
  • Variantă de curs FULL OFFLINE. Cred că va fi cea mai dificil de realizat, dar pentru cei care vor rezultate rapide, lucrul DIRECT, OM LA OM, este singura soluţie care dă rezultate. E o concluzie desprinsă din practica mea şi a multor alţi traineri, instructori, profesori.

Cam asta ar fi până acum!

O zi superbă îţi urez, cu drag,

Şerban

Articol citit de 38 vizitatori

Comments are closed.

« « Top 10 cărţi din Biblioteca ZENLA| Oameni şi Grădini – Mihaela Rădulescu şi Moni B » »