browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Master Business Administration… la piaţă|| Omul de pe Pământ – Recomandare film » »

Arta de a dărui. Fii conştient de ceea ce dăruieşti!

Posted by on 24, July, 2017

Marea majoritate a oamenilor îşi închipuie că realitatea fizică este diferită de cea spirituală. Este o eroare. Este unul şi acelaşi lucru!

În clipa când aşteptăm să primim ceva în schimbul celor date, posibilităţile de manifestare a realităţii spirituale în realitatea fizică, scad. La fel se întâmplă dacă dăruim (sau dăm ceva) şi aşteptăm să primim ceva în schimb. Darul dat “la pachet” cu aşteptările, este păstrat. De fapt, am dăruit nimic. Şi ţinem morţiş să primim ceva în schimb!

DarÎn realitatea fizică încep să apară problemele, divergenţele dintre cel care îşi închipuie că dăruieşte şi cel care, aparent, primeşte. Acesta simte că darul este păstrat şi i se cere. Aşa apar problemele între părinţi şi copii, între soţi, prieteni, orice fel de parteneriate sau simple cunoştinţe.

Dacă ai ceva de dat, dacă ai de dat, dăruieşte. Simplu, fără a aştepta ceva în schimb. Fii conştient de ceea ce dăruieşti! Altfel, actele de filantropie te golesc de energie. Încep să apară în realitatea fizică problemele de sănătate, financiare, relaţionale ş.a.m.d. Toate sunt modalităţi prin care Universul (sau Dumnezeu dacă se preferă o astfel de formulare) împiedică în a se produce dezechilibre, atât în tine cât şi în ceilalţi.

Cel care primeşte.

Este nemulţumit. Este împiedicat să evolueze, să devină conştient de ceea ce este, de ce poate face cu ceea ce este şi, împlicit, ce poate să aibă. Este împiedicat SĂ FIE! Cu cât primeşte mai mult, cu atât creşte nemulţumirea.

Cel care dăruieşte.

Nemulţumit şi el, la rândul lui. Stagnează, involuează, pierde dacă insistă şi continuă să dăruiască. Pierde din ceea ce este, ce poate face cu ceea ce este şi ce ar putea să aibă.

Apar mai multe nemulţumiri şi discuţii (de multe ori interminabile), pentru că:

… un om care a pus în lucrul lui înţelepciune şi ştiinţã şi a avut izbândã, apoi îl împarte cu cel care a stat, şi aceasta este deşertăciune şi un rău nespus de mare.”

(Eclesiastul 2:21)

Cu mult drag,

astrolog şi numerolog Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine:

www.vibratianumerelor.com

Articol citit de 69 vizitatori

Comments are closed.

« « Master Business Administration… la piaţă| Omul de pe Pământ – Recomandare film » »