browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Apă în casă (3) – Câteva lecţii importante!|| Apă în casă (4) – Câteva reflecţii pe marginea proiectului » »

Astrograme şi numerograme

Posted by on 8, December, 2014

Banner Vibraţia Numerelor

Acest articol, oferă răspunsuri la câteva întrebări, dintre care cele mai multe sunt venite de la cititorii acestui sit şi mai ales ai celuilalt sit, în care abordăm teme de strictă specialitate, respectiv “Vibraţia numerelor”.

  1. De ce să-mi comand o numerogramă şi una sau mai multe astrograme? Înainte de orice, este important să ştii un lucru: Viaţa, poate fi trăită în două feluri majore: A. La voia întâmplării, caz în care eşti “victima” propriilor tale limitări, a propriilor tale neputinţe. Alţii decid în locul tău şi tu te supui, conştient sau inconştient, asemeni unei coji de nucă aflată în plină furtună, în mijlocul oceanului. Pentru că, aşa cum oricine poate simţi pe propria sa piele, Viaţa este exact ca un ocean în plină furtună! B. În cunoştinţă de cauză şi luând decizii avizate privitor la felul în care trăieşti. Aici, sunt multe de spus dar ne vom limita la a preciza faptul că, a cunoaşte cât mai multe despre tine însuţi, este o condiţie esenţială în a lua decizii avizate cu privire la propria ta viaţă! Asta o spun anticii, asta o spun textele străvechi, între care poate cel mai celebru text este “Gnothi Seauton inscripţia de peste 2000 de ani vechime, de pe piatra din interiorul Templului Apollon din Delphi (Grecia). În versiunea latină, “Nosce te ipsum” sau “Temet Nosce” (variantă utilizată şi în filmul “Matrix”). O numerogramă personalizată şi un set de astrograme, te ajută să înţelegi care sunt energiile care acţionează la un moment dat al existenţei tale şi cum anume poţi să foloseşti aceste energii în favoarea ta!
  2. Cât durează realizarea unei numerograme? În principiu, a realiza o numerogramă personalizată, durează cam 5 – 7 zile. Dacă intervin situaţii imprevizibile în viaţa noastră personală, pot apare întârzieri, dar până în prezent, ne-am încadrat în acest termen. Celelalte numerograme, pot fi realizate într-un termen mai mic de trei – patru zile.
  3. Cât durează realizarea unei astrograme? Aici depinde foarte mult de complexitatea temelor (de răspunsurile dorite practic) solicitate de către fiecare client în parte. Unele dintre astrograme, reprezintă de fapt analize astrologice extrem de complexe şi pot dura chiar 30 – 40 zile, cum este cazul când vrem o analiză complexă a situaţiei curente şi a perspectivelor pentru anul în curs, din perspectivă karmică. Este aici nevoie de o profundă integrare telepatică între astrolog şi client, astfel încât analiza să fie făcută pe baza unei comunicări continue la nivelele invizibile ale Fiinţei. Cu cât comunicarea stabilită (numită de obicei “deschidere”) este mai bună, cu atât rezultatul analizei este mai complet şi mai corect! În principiu, o astrogramă pe o problemă dată, durează între 5 şi 7 zile. Acesta este termenul în care ne-am încadrat până în prezent şi toţi clienţii au manifestat înţelegerea necesară, drept pentru care, TOŢI CLIENŢII NOŞTRI AU FOST FOARTE MULŢUMIŢI DE REZULTATE! Evident, suntem şi noi foarte bucuroşi că putem presta servicii foarte folositoare şi de înaltă calitate! Mulţumim pe această cale, tuturor clienţilor noştri, atât pentru înţelegerea acordată cât şi pentru feed-backul oferit!
  4. Ce material primesc la o numerogramă? În general, o numerogramă este un material INDIVIDUAL ŞI INDIVIDUALIZAT şi are un conţinut de 10 – 40 pagini, uneori chiar peste 60 pagini (după tipul de numerogramă comandat), adică, e un fel de mic roman! Fiecare om este unic şi prin urmare, fiecare necesită scrierea unei cărţulii. Acesta este practic şi motivul de bază pentru care durează mai mult: fiecărui client i se redactează materialul strict personalizat, strict individualizat.
  5. Ce material primesc la o astrogramă?Aici discuţia e puţin mai complicată. Clienţii de până acum, vor să afle informaţii destul de detaliate cu privire la mai multe aspecte. Din acest motiv, pe lângă astrograma natală (cea de la momentul naşterii) comandă şi alte tipuri de astrograme. Astrograma natală, este “armătura” sau “scheletul” sau “coloana vertebrală” a unei construcţii modulare. Funcţie de cerinţele clientului, pornind de la astrograma natală, pot fi făcute analize multiple şi de aceea, materialele pot ajunge să depăşească 100 – 150 pagini iar timpul de realizare, aşa cum precizam mai sus, poate fi mai lung, putând varia între două şi patru săptămâni, funcţie de situaţia concretă rezultată din ridicarea diferitelor tipuri de astrograme şi analizarea aspectelor planetare specifice (trigoane, cvadraturi, sextili, stellium-uri, tranzite, etc.), pentru fiecare casă astrologică în parte. Pentru o singură astrogramă, de obicei rezultă tot între 25 şi 35 pagini. Am avut însă clienţi cu configuraţii complexe, rare şi în astfel de situaţii, analiza durează mult şi volumul de informaţie precum şi recomandările aferente, totalizează un număr foarte mare de pagini în final. Deci, e posibil ca materialele primite în unele cazuri, să fie cu adevărat un manual de dezvoltare personală! Ca medie, în general materialele primite de un client totalizează între 40 şi 90 pagini.
  6. Cum pot să mă folosesc de aceste materiale? Recomandarea noastră este ca materialele să fie studiate exact ca un manual. Metaforic vorbind, o astfel de lucrare, este asemenea unei hărţi a unui teritoriu foarte puţin cunoscut: lumea ta interioară şi felul în care schimbi energie şi informaţie cu mediul. De aceea, a revedea periodic materialele, este o necesitate! De asemenea, putem acorda consultaţii, celor care simt nevoia să clarifice un aspect particular sau altul sau, vor să îşi monitorizeze progresele într-un domeniu oarecare, caz în care trebuie refăcute unele astrograme, periodic. Astrele se deplasează continuu; noi, la rândul nostru, învăţăm ceva nou în fiecare secundă deci, TOTUL ESTE ÎN SCHIMBARE! Cine crede în ideea depăşită potrivit căreia “destinul e bătut în cuie”, se înşeală amarnic! În orice moment, o decizie înţeleaptă, urmată de o acţiune intens susţinută şi cu un mental puternic focalizat pe obiectivul propus, poate răsturna spectaculos o situaţie extrem de grea!

 

PENTRU DETALII ŞI COMENZI, CLIC AICI!

 

 

Articol citit de 138 vizitatori

Comments are closed.

« « Apă în casă (3) – Câteva lecţii importante!| Apă în casă (4) – Câteva reflecţii pe marginea proiectului » »