browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Milostenia şi pomana|| Programarea în Astral » »

Carte – Neguţătorul de stele

Posted by on 24, March, 2015

Şcoala ZENLA, Neguţătorul de Stele, Cover

 

 

Şcoala ZENLA, vine în întâmpinarea celor interesaţi de o evoluţie personală mai rapidă, cu un curs mai deosebit: „Neguţătorul de stele”.

Este o carte care, dincolo de aspectul literar, prezintă celui interesat de autocunoaştere şi autodezvoltare, dar mai ales celor care sunt familiarizaţi cu fenomenele prezentate în filmul „Profeţia de la Celestine”, respectiv cu Viziunile Celestine, un instrument practic de lucru cu ei înşişi.

Este dacă vrei, un exerciţiu de creativitate, care are ca suport setul de exerciţii „Exerciţiu de Iluminare”, pe care le-am mai recomandat celor interesaţi de descoperirea a ceea ce sunt ei ÎN FAPT.

Cartea este o sinteză a experienţei în plan fizic, îmbinată cu experienţa din planurile subtile ale Manifestării şi reprezintă un exerciţiu de CONŞTIENTIZARE A FIINŢEI, ca ansamblu.

Pentru cei care sunt mai la început de drum însă, această carte este situată la un nivel la care poate fi privită mai curând ca un science-fiction.

O recomand celor care au trecut de stadiul cititului despre spiritualitate şi AU EXPERIENŢĂ ÎN LUCRUL CU PLANUL ASTRAL.

Acestea fiind spuse, ceea ce ai de făcut este să apeşi butonul de mai jos, să introduci datele solicitate în formularul de plată şi să parcurgi paşii indicaţi în formular.

Vei fi direcţionat către pagina de download după achitarea contravalorii cursului (cărţii), care este 9 euro.

Facem precizarea că:

Şcoala ZENLA este o şcoală de educaţie NECONVENŢIONALĂ, care funcţionează ÎN REGIM PRIVAT.

Putem oferi gratuităţi, exclusiv în limita posibilităţilor noastre. Finanţarea şcolii, este în prezent asigurată în proporţie de 99% de către membrii fondatori (Monica Stănescu şi Şerban Stănescu) şi familile lor.

Există un număr foarte mic de susţinători, prieteni ai noştri, care ne-au ajutat

Realizarea de materiale gratuite, depinde decisiv de generozitatea TA şi a altora ca tine.

Cine se aşteaptă ca noi să manifestăm o generozitate infinită, e bine să mai reflecteze la propria sa generozitate înainte de a merge mai departe!

Lectură plăcută şi mai ales, PUNE ÎN PRACTICĂ CE CITEŞTI!

 

Articol citit de 459 vizitatori

Comments are closed.

« « Milostenia şi pomana| Programarea în Astral » »