browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « A venit vremea Oamenilor Cinstiţi|| Practica Coborârii în Materie » »

Carte – Proiectul ZENLA – Un succes Vol I

Posted by on 16, March, 2015

Şcolala ZENLA, Proiectul ZENLA Povestea unui succes - 2015

 

 Astăzi îţi oferim încă o carte din Biblioteca ZENLA. Este primul volum dintr-o serie de volume, în care ne vom strădui să vorbim despre Proiectul ZENLA — care între timp a devenit Şcoala ZENLA — să limpezim pentru toţi cei interesaţi de SCHIMBARE, de O LUME PENTRU TOŢI, în care, fiecare om îşi are locul şi rostul său, în ce constau GÂNDURILE, VISELE, VIZIUNILE, PLANURILE ŞI ACŢIUNILE noastre.

Ediţia de faţă, este o ediţie revizuită în 2015 a primei ediţii, care a fost lansată pe piaţă cu circa patru ani în urmă, pe situl de carte www.scribd.com.

Prima ediţie a mai suferit o revizuire în 2012, dar cum orice proiect evoluează, astăzi am considerat că este cazul să revizuim din nou volumul.

Este posibil să mai urmeze şi alte revizuiri şi ni se pare normal să fie aşa. Totul este în schimbare, noi înşine ne schimbăm, creştem şi odată cu noi, cresc şi cărţile noastre. Aşa s-a născut de fapt BIBLIOTECA ZENLA.

Te invităm aşadar să lecturezi cartea şi să ne transmiţi opiniile tale.

POŢI FI PARTE A SCHIMBĂRII, POŢI FI PARTE A SOLUŢIEI!

Proiectul ZENLA – Povestea unui succes

Articol citit de 101 vizitatori

Comments are closed.

« « A venit vremea Oamenilor Cinstiţi| Practica Coborârii în Materie » »