browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Viziunile de la Celestine|| Furtul de energie » »

Carte – Un zâmbet pentru toată lumea!

Posted by on 23, February, 2015

Carte gratuită - Un Zâmbet Pentru Toată Lumea

 

 

Zâmbetul, este o formă de energie care se transmite celui care îl primeşte, crescându-i nivelul intern de vibraţie. Oricine poate simţi asta, cu puţină atenţie orientată asupra a ceea ce se petrece înăuntrul său!

Cu ceva vreme în urmă, am conceput această modalitate de a dărui ceva semenilor noştri, pentru a ne îmbogăţi cu toţii, pentru a păşi ÎN LUMINĂ ÎMPREUNĂ!

A DĂRUI, este unul din exerciţiile elementare ale elevării spirituale, ale creşterii, ale dezvoltării.

Poţi dărui TU ÎNSUŢI şi vei vedea că acest Adevăr simplu, îţi schimbă viaţa!

Cartea aceasta, poate fi un prim pas pe care îl faci TU, către tine însuţi, către acea lume nouă despre care vorbesc atât de mulţi oameni, dar care încă pare la fel de îndepărtată ca “luminiţa de la capătul tunelului”.

Ne aflăm încă în dimensiunea SOLIDELOR, dimensiune ale cărei caracteristici sunt conflictul, exclusivismul şi lupta “care pe care”.

Eu îţi propun acum să treci într-o altă dimensiune:

Dimensiunea în care îţi propun eu să treci, se numeşte simplu

ŞI EU ŞI TU!

Ştiu că e greu să scrii o carte, mai ales când eşti începător în ale scrisului. Ai însă posibilitatea să dăruieşti o carte, din cele pe care le oferim noi aici pe sit, în secţiunea “Informaţii gratuite”.

În articolul următor, “Furtul de energie”, vei vedea şi cu ce te ajută pe tine să dai mai departe această carte, sau orice altă carte pe care o oferim noi aici GRATUIT!

Închei aici, recomandându-ţi să dai la cât mai mulţi din cunoscuţii tăi posibilitatea să descarce această carte.

E simplu ce ai de făcut: dai share la acest articol, trimiţi prin mail linkul la cât mai mulţi cunoscuţi şi vei CONTINUA un proces de generare a unui câmp cu frecvenţă de vibraţie foarte înaltă!

Frecvenţa va fi cu atât mai înaltă, cu cât vor participa mai mulţi la acest proces. Vei putea constata TU ÎNSUŢI, în propria ta existenţă, ce valoare are acest gest simplu!

 

 

DOWNLOAD!

 

Articol citit de 112 vizitatori

Comments are closed.

« « Viziunile de la Celestine| Furtul de energie » »