browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Cele 7 principii hermetice|| Despre Monica Stănescu » »

Ce înţelegem NOI prin VÂNZARE?

Posted by on 13, September, 2014

Şcoala ZENLASCURT ŞI LA OBIECT!

Prin “VÂNZARE”, NOI înţelegem UN SCHIMB ACCELERAT DE INFORMAŢIE, de tipul BANI pentru INFORMAŢIE.

Culegerea, stocarea, prelucrarea şi TRANSFERUL informaţiei, este un proces care consumă cantităţi uriaşe de energie, care exprimate în mod simplist, înseamnă ANI DIN VIAŢĂ. Mai la obiect, toate informaţiile pe care le oferim şi Monica şi eu, pot fi găsite ÎN NATURĂ, în cantitate NELIMITATĂ.

Ceea ce este imposibil de găsit în natură, este informaţia CONDENSATĂ ÎN FORMATELE PE CARE LE OFERIM NOI AICI, PE ACEST SIT sau pe celelalte situri ale noastre.

Altfel, absolut toată informaţia de aici, absolut toată, fără excepţie, se găseşte ÎN FORME DIFERITE, pretutindeni în natură.

Dacă vrei însă ca aceste informaţii să ajungă la tine sub altă formă decât cea sub care se găseşte ea în Natură şi vrei să o obţii mai rapid, anume, sub formă de cărţi, materiale video sau materiale audio, conserve pentru iarnă, consultanţă, traininguri, workshopuri, sesiuni de instruire, tratamente cu Dieta Hiper-Hidratată şi altele, noi îţi oferim posibilitatea să le obţii într-un ritm ACCELERAT şi ÎN FORMATUL DORIT DE TINE.

COSTURILE acestui TRANSFER, depind de felul în care procesăm NOI informaţia şi ca atare, PREŢUL la care furnizăm informaţia astfel procesată, este la discreţia noastră.

Oricum, oricât de mari ţi se par ţie preţurile, sunt aproape ZERO, comparativ cu EFORTUL DEPUS DE NOI pentru a culege, A CONŞTIENTIZA, a procesa, a copia, a transforma, a combina şi recombina această informaţie în formatele pe care le utilizează majoritatea: text, imagini, sunet (înregistrările audio, muzică), materiale video, etc..

De aceea, orice discuţie asupra subiectului “preţuri”, ni se pare inutilă şi deplasată.

Preţul pe care îl plăteşti, este PENTRU CULEGERE, PROCESARE ŞI AMBALARE. ADICĂ, PENTRU MUNCA NOASTRĂ. Ambalajul şi informaţia, sunt GRATUITE. Ceea ce COSTĂ ENORM, este PROCESAREA INFORMAŢIEI.

PROCESAREA INFORMAŢIEI, se măsoară în ani de viaţă şi evenimentele prin care am trecut ca să învăţăm să o procesăm.

Chestiunea se poate rezuma la modul simplist ASTFEL:

Cât de mare este setea ta de informaţie?

 

  1. Sub 1 euro. Eşti în căutare de materiale gratuite. Le găseşti ŞI AICI , pe www.scoala-zenla.net sub formă de articole. Ai la dispoziţie cât timp vrei tu să le suceşti pe toate feţele. Ce faci cu aceste informaţii, e treaba ta. Mai găseşti tot aici şi informaţii sub formă VIDEO, în secţiunea dedicată, www.scoala-zenla.net/category/video/. Alte materiale gratuite, găseşti pe celelalte situri ale noastre, respectiv Blog Şerban Stănescu, Vibraţia Numerelor, Bloggeri de top, Blog Şerban Stănescu calculatoare.
  2. Sub 10 euro. Te-ai săturat de informaţiile gratuite şi vrei altceva! În zona asta de preţ, găseşti oferta noastră la adresele următoare: Magazinul nostru, adică, http://magazin.sserbanro.info/ , sau la adresa Produse şi servicii (http://blog.sserbanro.info/category/produse-si-servicii/ )
  3. Sub 100 euro. Începe să-ţi fie cu adevărat sete de CUNOAŞTERE ŞI AUTOCUNOAŞTERE! Pentru o astfel de sete de cunoaştere, avem o ofertă EXCELENTĂ, la adresa dedicată de pe situl Vibraţia Numerelor, în secţiunea Servicii şi respectiv Numerograme. De asemenea, AICI, PE ACEST SIT, în secţiunea VINDEM, pe care tocmai ai accesat-o!
  4. Peste 100 euro. Începem să vorbim ACEEAŞI LIMBĂ! Începe să-ţi fie cu adevărat sete de CUNOAŞTERE ŞI AUTOCUNOAŞTERE! Pentru această situaţie, o parte din oferta noastră, se găseşte tot în secţiunea amintită anterior, în sub-secţiunea Informaţii peste 100 euro, adică, http://www.scoala-zenla.net/category/informatii-peste-100-euro. O altă parte din ofertă, va fi făcută publică pe măsură ce vom oferi altfel de PACHETE DE INFORMAŢIE.

 

După cum se poate observa, avem o ofertă largă, pentru toate categoriile de consumatori de informaţie.

Am făcut aceste precizări pentru a evita pierderea de vreme şi consumurile inutile de energie de către ambele părţi. Noi, în contradicţii sterile şi TU, în căutări sterile.

Acum, cred că este foarte limpede faptul că:

FUNCŢIE DE CE VREI,

VEI OBŢINE CEEA CE SE POATE,

LA NIVELUL TĂU DE ÎNŢELEGERE.

 

Poţi face ce compromis vrei tu, dar o poţi face EXCLUSIV CU TINE ÎNSUŢI. Cu noi, este exclus orice alt compromis, exceptând compromisurile enumerate mai sus!

Cu noi, facem compromisuri DOAR NOI! Şi tot noi plătim PREŢUL PENTRU ACESTE COMPROMISURI!

 

Articol citit de 91 vizitatori

Comments are closed.

« « Cele 7 principii hermetice| Despre Monica Stănescu » »