browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Zona mea de confort|| Rezervarea şi programarea pentru suportul de curs » »

Curs – Practicant ZENLA

Posted by on 29, January, 2015

Şcoala ZENLA   O să scurtez introducerea şi te voi scuti de o scrisoare foarte lungă de prezentare, făcută după toate regulile marketingului. 1. Ai venit aici pentru că te interesează. În acest caz, citeşte mai departe! 2. Ai venit aici pentru că ţi-a ajuns cuţitul la os, măcar cât mi-a ajuns mie, ca să mă pună în mişcare să găsesc o soluţie. 3. Ai venit aici, pentru că te-ai săturat de democraţie şi alte demagogii pe bandă rulantă, care se practică de când e lumea lume. 4. Ai venit aici, cu inima cât un purice, cu speranţe cât casa şi cu ultimele puteri. ASTA, E BINE! AI ÎNCREDERE ÎN INTUIŢIA TA! 5. Ai venit aici, pentru că SIMŢI CA MINE, GÂNDEŞTI CA MINE şi VREI SĂ TE SCHIMBI! 6. Ai venit aici, pentru că AI CONVINGEREA CĂ SCHIMBAREA ORI VINE DINĂUNTRUL TĂU, ORI E O MINCIUNĂ POLEITĂ ÎN VORBE SUNĂTOARE!! 7. DAR DACĂ… Ai venit aici, pentru că te aştepţi să te ţigăneşti cu mine pentru ceva care TU vrei degeaba, pentru că AŞA VREI TU, atunci… FLIT! Adio şi-un praz verde! Ai ajuns aici din greşeală! Dacă într-adevăr ai venit să înveţi ceva de la noi, atunci

BINE AI VENIT!

Căutăm şi noi oameni cu care să împărtăşim aceleaşi idealuri, aceleaşi vise, aceleaşi viziuni, care să GÂNDEASCĂ la fel ca noi, să SIMTĂ la fel ca noi. De-a lungul anilor, am învăţat că e greu să găseşti Calea TA SINGUR. De nenumărate ori mi-am dorit un Maestru, care măcar să-mi dea una după ceafă, ÎNAINTE SĂ CAD ÎN GROAPĂ. Şi da, mi-am dorit ca acest GHID SPIRITUAL, să mă lase să sar în groapă dacă atât mă duce mintea, dar SĂ SARĂ CU MINE. După ce vom fi ajuns AMÂNDOI pe fundul gropii, poate să mă şi snopească în bătăi. Abia o să am de ce-i fi recunoscător când mă voi vedea iar pe buza gropii. Dar un astfel de GHID, s-a dovedit în cazul meu a fi imposibil de găsit în lumea asta. Monica, a fost puţin mai norocoasă… Aşa încât, a trebuit să învăţ să îmi folosesc creierul mai mult decât cohortele de “homo sapiens” care se mulţumesc cu maximum 7%. Aşa am reuşit să descopăr Căile ascunse ale Cunoaşterii de Sine. Acest curs, “Practicant ZENLA“, este primul stadiu al Cunoaşterii de Sine. Dacă vei face tot ce ţi-am recomandat noi acolo, vei putea să îţi foloseşti în mod CONŞTIENT încă vreo 3 până la 6% din creier. Dacă vrei să mergi mai departe de atât, adică să foloseşti CONŞTIENT peste 12% din creierul tău, există şi “mai departe”! Ce înseamnă asta în practică, vei vedea TU ÎNSUŢI! GATA CU VORBĂRIA! A. Cursul “Practicant ZENLA”, costă 9 euro. B. Suportul de curs, dacă vrei aşa ceva, se acordă EXCLUSIV prin MAIL şi costă 9 euro PENTRU FIECARE ORĂ REZERVATĂ. Şi asta, pentru că TIMPUL SE DUCE, iremediabil! Acum, dacă ai venit aici să înveţi, apeşi pe buton, plăteşti şi ajungi în posesia cursului.

Dacă ai venit din alte motive, mulţumesc pentru osteneala de a fi citit! E şi asta ceva. Poate un început? Vom vedea! Aşadar, apeşi pe buton, completezi formularul de plată care apare, îl trimiţi şi asta e! E simplu!

SUCCES!

 

Articol citit de 90 vizitatori

Comments are closed.

« « Zona mea de confort| Rezervarea şi programarea pentru suportul de curs » »