browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « De ce slăbim în post (1)|| De ce slăbim în post (3) » »

De ce slăbim în post (2)

Posted by on 3, September, 2014

Header Şcoala ZENLA - Alimentaţia-Inteligentă

Partea 1

Partea 3

Partea 4

M-am oprit în prima parte a articolului la cele două criterii pe care trebuie să le ai în vedere, indiferent că slăbeşti ori că te îngraşi:

  1. DE CE S-A PETRECUT ASTA?

  2. CUM POT OBŢINE EFECTUL INVERS?

Aici, TU decizi, pe baza CONŞTIENTIZĂRII EFECTELOR care se produc ÎNĂUNTRUL TĂU, CE ANUME LINIE DIETETICĂ SĂ URMEZI ŞI CÂT TIMP. Fără CONŞTIENTIZARE „pe steroizi”, o să îţi pierzi şi timpul şi banii şi sănătatea alergând pe cărări lăturalnice, fără să rezolvi cu adevărat ceva, altfel decât TEMPORAR.

Suntem cu toţii, într-o măsură mai mare ori mai mică, victimele inconştiente ale propriei ignoranţe şi ale mercantilismelor specifice societăţii de consum care ne macină de peste 3 secole existenţa, iar în ultimii 50 de ani, literalmente ne-o devastează!

Iată acum 3 cauze principale ale slăbirii pe care le-am depistat şi le-am studiat în ultimii 20 de ani şi în mod particular şi aplicat, în ultimii 7 ani:

RETENŢIA DE APĂ BIOLOGIC INACTIVĂ „apă moartă” ÎN ŢESUTURI. Mai ales în posturile severe, cum sunt postul cu apă, Dieta Hiper-Hidratată – regimurile DHH 1, DHH 2,5 şi DHH 5, postul negru, Boli Grave 1, Dietele Max Gerson şi alte variante de post similare, are loc eliminarea masivă a apei reţinute în ţesuturi, ca urmare a disfuncţiilor aparatului digestiv şi respectiv aparatului excretor. Datorită nivelului de stress extrem de ridicat în care se desfăşoară viaţa în oraşe, omul este total depăşit de ceea ce se petrece cu el şi organismul funcţionează foarte prost, cu toate sistemele sale. Practic, este un fel de „mort viu”, care trăieşte în virtutea inerţiei, până apar uzurile la primul organ important, după care cad toate celelalte în lanţ, mai repede sau mai târziu. Din cauza acestui stress, organismul fiind incapabil să elimine toată apa BIOLOGIC INACTIVĂ, o stochează în ţesuturi, pentru a se putea ocupa de criza generalizată prin care trece: disocierea toxinelor în compuşi mai mici şi mai puţin toxici, neutralizarea măcar a o parte dintre acestea, eliminarea pe cât posibil din organism, regenerarea celulelor moarte înainte de vreme şi alte astfel de sarcini critice. Din nefericire, cota de alertă, la oraşe, a fost de multe decenii depăşită cu peste 300%, astfel încât oamenii mor fără să afle vreodată că au murit din cauza a ceea ce au mâncat. Acest lucru, se datorează tiparelor mentale ale Vibraţiei Fundamentale PĂMÂNT, cu care operează în mod INCONŞTIENT dar aproape permanent şi care îi ţin foarte legaţi de alimentele solide, în detrimentul alimentelor cu conţinut mare în apă biologic activă, SINGURA FORMĂ DE APĂ UTILĂ ORGANISMULUI ŞI VIEŢII. Apa plată, este un deşeu chimic care rezultă de pe urma extracţiei industriale a apei biologic active. De aceea se şi vinde în cantităţi industriale, pentru că valoarea ei pentru organism este aceea de balast pe de o parte, pe de alta, a arunca la canal „apă bună”, milioane de tone, ar da de bănuit multor oameni. Aşa încât, minunata noastră societate mercantilă, ne pune să plătim taxă pe deşeurile deversate de industriaşii perverşi. Slăbirea prin eliminarea apei reţinute în ţesuturi, este foarte puternică în primele 10 – 20 de zile de post şi gradientul (viteza de slăbire, exprimată în kilograme în unitatea de timp) se situează undeva la 5 – 12 kilograme lunar, funcţie de severitatea postului. Aşadar, cine îşi închipuie că a dat jos grăsimi, se înşeală! În primele faze ale postului, se elimină apa aflată în exces şi atât! În principiu, stocăm cam 25 – 40 kilograme de apă în ţesuturi, deci primele 30 kilograme slăbite, se referă la APĂ BIOLOGIC INACTIVĂ. De aceea şi pielea apare flască şi zbârcită, la cei supraponderali care ţin „cură de slăbire”. Cu perseverenţă, în timp, pielea redevine elastică şi se colorează normal, reluându-şi toate funcţiile ei, la un nivel normal.

Partea 1

Partea 3

Partea 4

Articol citit de 83 vizitatori

Comments are closed.

« « De ce slăbim în post (1)| De ce slăbim în post (3) » »