browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Reţeta 5 – Lapte de in|| Video – Laptele de in » »

De ce slăbim în post (4)

Posted by on 6, September, 2014

Header Şcoala ZENLA - Alimentaţia-Inteligentă

Partea 1

Partea 2

Partea 3

MODIFICAREA DENSITĂŢII VIBRAŢIONALE. Aici, intrăm în domeniul teoriei relativităţii şi al mecanicii cuantice. Odată cu modificarea Frecvenţei Medii de Vibraţie a fiecăruia, căpătăm accesul la seturi de tipare mentale care aparţin unor benzi de frecvenţă mai ridicate, corespunzătoare chakrelor superioare, în ordinea lor crescătoare. Odată cu activarea tiparelor mentale corespunzătoare Vibraţiei Fundamentale APĂ, care este guvernată de Swadhisthana chakra, se modifică echivalentul energetic al densităţii fizice (raportul dintre masă şi volum), care se numeşte densitate vibraţională. Astfel, vom accede la o serie de tipare mentale necunoscute şi nestudiate de fizica oficială (cercetătorii militari ştiu foarte bine ce se petrece acum pe Pământ!), în cadrul cărora, se manifestă între altele şi atracţia gravitaţională, într-un mod specific acestui nou nivel vibraţional. În acest moment, avem acces la cuplul „Gravitaţie” şi complementul energetico-informaţional al Gravitaţiei, care este „Levitaţia” sau, mai simplu explicat, repulsuia gravitaţională. Cuplul „Atracţie Gravitaţională – Repulsie Gravitaţională (Levitaţie)”, trebuie privit ca şi cum am lucra cu un magnet. Polul Nord, reprezintă Repulsia Gravitaţională iar Polul Sud, Atracţia Gravitaţională (sau invers, că doar este o convenţie de limbaj!). Fizicienii încă bâjbâie prin lumea gravitaţiei, dar în curând, vom asista la dezvăluiri spectaculoase făcute de lumea ştiinţifică, poate chiar la demonstraţii tehnologice ale acestor principii fundamentale, legate de forţa numită „Gravitaţie” şi cele două aspecte polare ale ei, Atracţia şi Levitaţia. Scăderea densităţii vibraţionale din timpul posturilor severe, este însoţită de o serie de simptome specifice, între care senzaţiile de dezorientare, de confuzie, de pierdere a echilibrului, sunt cele mai frecvente şi mai persistente şi trecerea cu bine peste această etapă, necesită o ghidare atentă şi responsabilă. Există de asemenea o multitudine de fenomene de natură psihică ce se petrec simultan şi din acest motiv, mulţi ajung la spitalele de psihiatrie, unde sunt dopaţi cu chimicale extem de toxice şi periculoase, nişte droguri acceptate oficial, considerate „legale”, care doar le agravează starea (psihotrope, neuroleptice), transformând un om normal într-o marionetă iresponsabilă.

Ca efect perceptibil, constatăm că modificarea densităţii vibraţionale, coincide cu scăderea inexplicabilă a greutăţii şi cu intensificarea senzaţiilor de modificare a curgerii timpului, modificarea senzaţiilor legate de echilibru şi deplasarea în spaţiu şi avem sentimentul că „am picat din Lună” sau că înnotăm în „ceva” invizibil.

Sunt toate simptome fireşti, întrucât slăbirea atracţiei gravitaţionale, echivalează cu senzaţiile pe care le avem atunci când suntem la mare şi intrăm în apă până la gât sau, cei care ştiu să înnoate, după ce au înnotat câteva ore, la revenirea pe uscat.

Şi în post, odată cu micşorarea densităţii vibraţionale, trăim absolut aceleaşi senzaţii ca atunci când intrăm în apă, doar că diferă cauza care determină apariţia senzaţiilor:

  • Modificarea densităţii vibraţionale, reduce efectul atracţiei gravitaţionale, deci, când ne cântărim, vom avea o Greutate mai mică (amintesc aici faptul că Greutatea, este o forţă, care se exprimă ca produsul dintre masă şi acceleraţia gravitaţională), pentru că forţa care ne atrage, este mai mică, nicidecum pentru că am fi pierdut din MASĂ, adică, am fi pierdut celule sau minerale din organism! Pur şi simplu, celulele şi mineralele s-au modificat fizico-chimic şi de aceea, răspund diferit la atracţia gravitaţională!
  • Apa şi senzaţia de imponderabilitate. Când intrăm apă, se petrece acelaşi fenomen descris mai sus, doar că el are altă cauză! Cauza, o explică legea lui Arhimede şi forţa arhimedică! Astfel, pentru cine îşi mai aminteşte, atunci când două forţe (mărimi vectoriale!) se opun, rezultanta lor, se calculează prin scăderea vectorului cu valoare mai mare, din cel cu valoare mai mică. Astfel, în apă, corpul nostru dizlocă un anumit volum de apă şi este împins de forţa arhimedică pe verticală. Cum atracţia gravitaţională operează în sens invers, vom fi atraşi mai puţin de către Pământ şi senzaţiile pe care le trăim, sunt tot de păstrare dificilă a echilibrului, deplasare dificilă, etc. Cauza însă, este faptul că suntem învăţaţi să ne mişcăm într-un mediu mai puţin dens decât apa, adică, în AER. Astfel, modificarea densităţii vibraţionale, produce un efect similar, doar că în loc să schimbe densitatea mediului, se schimbă densitatea noastră vibraţională şi, fiind „mai uşori”, e ca şi cum aerului i-ar creşte densitatea şi deci, noi simţim că ne-am mişca precum am fi în apă, deşi celelalte simţuri ne spun că suntem „pe uscat”. Re-învăţarea noilor reguli, necesită TIMP ŞI FOARTE MULTĂ PRACTICĂ şi de aici, persistenţa simptomelor care sunt interpretate drept tulburări nervoase patologice (psihoză depresivă, sindrom-maniaco-depresiv sau SMD, tulburare bipolară, etc.). A respinge această nouă Realitate, ne conduce la un singur rezultat posibil: soarta saurienilor (dinozaurilor). Fiind incapabili să se integreze în noile condiţii de pe pământ, o bună parte dintre saurieni, au dispărut. O parte însă, s-au transformat, acceptând noile condiţii. Astfel, urmaşul filogenetic al Tyrannosaurus Rex, este GĂINA! Oricât de ciudat ar suna, asta a ajuns între timp ferocele carnivor: familia galinaceelor. Departe de a fi dispărut, aşa cum spuneau cărţile de bilogie de prin anii ’60 – ’70, Tyrannosaurus Rex a învăţat că trebuie să îşi schimbe obiceiurile dacă vrea supravieţuiască. Reuşita, a însemnat însă pierderea masivităţii şi schimbarea obiceiurilor alimentare…

Ca o concluzie a acestei serii de articole, schimbarea obiceiurilor alimentare ale omenirii, trecerea de la o alimentaţie bazată pe solide la una bazată pe lichide, este calea pe care au de mers viitorii locuitori ai planetei Pământ şi asta, pentru simplul motiv că, Frecvenţa Medie de Vibraţie a Entităţii Pământ, este acum în spectrul Vibraţia Fundamentală APĂ. De aceea se petrec atât de multe legate de apele planetei, nicidecum din cauza bioxidului de carbon sau a topirii calotei polare…

Dar despre trecerea Pământului în Vibraţia Fundamentală APĂ şi despre cum vom evolua în următorii 100 de ani, în alte articole!

Sper că ţi-am fost de folos împărtăşindu-ţi descoperirile pe care le-am făcut ÎN INTERIORUL MEU şi pe care am reuşit să le sincronizez cu Realităţile Exterioare.

Poţi face şi tu asta, dacă te-ai săturat să trăieşti într-o lume a fricii, a terorii, a ameninţărilor de tot felul şi a FALSELOR CRIZE. Totul, dar ABSOLUT TOTUL, DEPINDE DE TINE!

După cum vezi, e mult mai simplu decât pare la prima vedere!

Partea 1

Partea 2

Partea 3

Articol citit de 91 vizitatori

Comments are closed.

« « Reţeta 5 – Lapte de in| Video – Laptele de in » »