browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ce înţelegem NOI prin VÂNZARE?|| Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 120 » »

Despre Monica Stănescu

Posted by on 15, September, 2014

 

Cine sunt?

Foto Monica

Numele meu este Monica Stănescu. Sunt empatică din naştere. E şi un dar divin dar şi un blestem deopotrivă. Fiind femeie, am manifestat mult mai mult decât am emis, cel puţin în primii ani din viaţă.

Este un subiect mult mai complex pentru a putea fi explicat în doar câteva cuvinte. Probabil că va fi explicat într-un articol.

Aici mă prezint pe mine şi atât.

Ce fac?

Societatea umană defineşte un om mai mult prin ceea ce face şi mai puţin prin ceea ce este, gândeşte sau simte.

Conform acestui mod de gândire (standardizat) sunt un fel de “homo-universalis”. Am să enumăr câteva dintre cele “făcute” deja: soţie, blogger, scriitor, bucătar, administrator, tehnoredactor, traducător din şi în limba greacă şi engleză, numerolog, astrolog, educator, vânzător.

Sunt o fire autodidactă şi îmi displace să mă ancorez de experienţa personală, considerând-o ca fiind cea mai bună sau unica posibilă din tot Universul. O folosesc ca un fel de toiag ajutător atunci când am nevoie sau ai nevoie.

Este destul de greu să afirm (în mod concret) ce cunosc sau ştiu. Mult mai uşor îmi este să spun când unele lucruri mă depăşesc (cum ar fi puteri fizice sau cunoştinţe). 

Ce sunt?

OM.

Am observat că acest termen este prea puţin înţeles şi sunt prea puţini care scriu despre semnificaţia completă a acestui cuvânt.

A fi OM înseamnă a te cunoaşte pe tine însuţi, a fi conştient de ceea ce eşti, de a accepta ceea ce eşti şi de a te accepta aşa cum eşti.

Cu ce te pot ajuta?

Doar dacă îţi doreşti să fii ajutat!

Este o muncă inutilă şi ineficientă să conving pe cineva că are nevoie de ajutorul meu sau de serviciile mele. Este o concluzie la care am ajuns în urma unor experienţe personale.

În mod concret cu ce îţi pot fi de folos: cu răspunsuri la întrebări şi (eventual) cu soluţii la probleme.

Pot fi contactată atât aici, pe situl “Şcoala ZENLA”, fie pe situl “Vibraţia Numerelor”, fie direct pe adresa de email:

monika.stanescu@gmail.com

Cum lucrez?

Munca mea constă mai mult în scris. Pot fi materiale în format pdf sau mesaje trimise prin email. Toate lucrările realizate sunt individuale.

Am ajuns la această metodă după ce am constat că rezultatul cel mai bun, practic şi eficient (pentru ambele părţi implicate!) se obţine doar când se lucrează în mod individual.

Atât.

Offtopic: Pentru cunoscătorii de numerologie sau/şi de astrologie: sunt un nativ Scorpion cu Ascendent “combinat” (Rac şi Leu), destin 4 şi număr de expresie 7 (nativ).

 

Articol citit de 298 vizitatori

Comments are closed.

« « Ce înţelegem NOI prin VÂNZARE?| Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 120 » »