browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Cele şapte tipuri de hrană|| Dieta Hiper-Hidratată – Concentraţia în solide » »

DHH şi frecvenţa medie de vibraţie

Posted by on 18, July, 2014

Header SZ Dieta DHH

De ce postesc (3)

 

Spuneam în articolul “De ce postesc (2)” că voi continua să povestesc despre motivaţiile mele pentru experimentele alimentare.

Astăzi, voi vorbi despre primul dintre cel puţin două aspecte care mi se par fundamentale în abordarea oricărui experiment alimentar:

  1. Modificarea frecvenţei medii de vibraţie;
  2. Influenţa fiecărui tip de aliment consumat asupra corpului fizic şi asupra psihicului.

 

1. MODIFICAREA FRECVENŢEI DE VIBRAŢIE

 

Fără îndoială că motivul principal, este AUTOCUNOAŞTEREA. Dar dacă pornim de la un astfel de mobil, riscăm să rămânem pe loc, pentru că “autocunoaştere” este o idee mult prea vagă! De aici, amânări peste amănări şi o tonă de justificări convenabile, pentru fiecare amânare.

Eu am preferat să îmi asum riscul de a ajunge chiar şi la spital, dacă asta se dovedeşte a fi “soluţia finală”, dar să fac acele experienţe care să mă lămurească ÎNĂUNTRUL MEU despre ce este vorba, în fiecare caz în parte. Ştiu, sunt perfect conştient că este o întreprindere foarte ambiţioasă şi că e puţin probabil să epuizez toate posibilităţile de experimentare care pot fi imaginate. Dar de fapt, ceea ce mi-am propus este un obiectiv tangibil.

Mă interesează prea puţin “variaţiunile pe aceeaşi temă”. Ceea ce mă interesează, este să aflu în ce măsură şi în ce mod mă influenţează O CATEGORIE DE ALIMENTE sau alta, nicidecum toate combinaţiile posibile, care sunt imposibil de testat la scara unei vieţi umane!

Astfel, vreau să ştiu cam la ce mă supune de pildă consumul de legume, de fructe, consumul de apă peste cantitatea uzuală, precum şi consumul de alte alimente, considerate “clasice” (lactate, ouă, preparate din carne), ce efecte determină abţinerea de la mâncarea “solidă” (hrana clasică), un regim bazat doar pe apă şi alte forme de energie (postul cu apă), postul fără apă (postul negru) şi în ce măsură, respectiv în ce mod îmi modifică fiecare aliment din categoriile amintite, FRECVENŢA MEDIE DE VIBRAŢIE.

Este de acum bine cunoscut faptul că trăim într-un univers de energie şi informaţie.

Corpul nostru, privit ca ansamblu, este UN SISTEM VIBRATORIU şi una dintre caracteristicile de bază ale acestuia, este SPECTRUL FRECVENŢELOR DE VIBRAŢIE, care ne vor conduce la ANUMITE FORME DE REZONANŢĂ.

Ca parametru accesibil, putem folosi FRECVENŢA MEDIE DE VIBRAŢIE, frecvenţă pe care eu o determin radiestezic, pe baza FORMULEI ENERGETICE PERSONALE – FEP.

Despre Formula Energetică Personală (FEP), am vorbit mai mult în cartea mea “Formula Succesului” şi în studiul de caz prezentat într-un material distinct, publicat după apariţia cărţii.

Voi reveni cu altă ocazie asupra FEP, acum materialele sunt în curs de revizuire şi le voi republica aici, într-un singur volum, în secţiunea “Cărţi”.

Astfel, capacitatea organismului de a răspunde diferitelor tipuri de solicitări care vin din mediul de viaţă, depinde crucial de spectrul frecvenţelor de vibraţie pe care le poate atinge la un moment dat.

La rândul său, acest spectru de frecvenţe, depinde crucial de alimentele pe care le consumăm, moment în care “cercul” se închide!

Pentru cei care vor o fundamentare ştiinţifică a acestor afirmaţii, ecuaţiile fundamentale care sunt implicate aici sunt ecuaţia lui Einstein pentru energia cinetică (E = mc2), unde trebuie remarcat faptul că viteza luminii (c) este o viteză oarecare privit în sens larg, caz în care avem de a face cu formula energiei cinetice. A doua ecuaţie, este respectiv ecuaţia lui Max Plank, pentru energia potenţială (E = hn), unde n = frecvenţa de vibraţie a undelor şi h, constanta lui Plank. Cum energia este egală cu ea însăşi şi orice sistem se află la echilibru în orice moment (aceasta este una dintre semnificaţiile de bază ale Yantrei DAO!), de aici rezultă destul de clar că masa se transformă în lumină (energie radiantă) şi invers, funcţie de condiţiile (restricţiile aplicate, conştientizate sau inconştiente) de mediu. Aceste două ecuaţii ne ajută de fapt să înţelegem şi fenomenul INEDIA sau “A trăi cu Lumină”, fenomenul hrănirii cu energie radiantă, despre care vorbeşte Jasmuheen pe larg în volumele scrise de ea.

Cum prin termenul “mediu” înţelegem în egală măsură “condiţii interioare” adică, ceea ce se petrece ÎNĂUNTRUL NOSTRU dar şi “condiţii exterioare”, adică ceea ce se petrece ÎN EXTERIORUL NOSTRU, e uşor de înţeles că, orice schimbare petrecută ÎN INTERIOR, îşi va găsi pe baza rezonanţei un echivalent al schimbării respective, ÎN EXTERIOR.

Pot fi astfel operate schimbări mici, dar cu efecte semnificative în viaţa fiecăruia. Totul este să facem aceste schimbări, CONŞTIENT!

Este ceea ce mi-am propus să învăţ, folosind ca instrumente de studiu şi cercetare, propriul meu corp şi Dieta Hiper-Hidratată.

Relatările din această secţiune aşadar, sunt un fel de oglindă a progreselor şi realizărilor mele în mod particular şi ale noastre, în general.

Monica, e oarecum mai la început cu Dieta Hiper-Hidratată, dar mă ajută foarte mult, pentru că experienţa ei în materie de post este relativ nouă (cam cinci ani doar) şi asta mă ajută să “prind” informaţiile legate de simptomele specifice în regimurile de detoxifiere, mai ales la începutul detoxifierii, când aceste simptome alarmează multă lume şi de aici, multe abandonuri şi opinii contradictorii, care în timp, au generat o mitologie specifică.

Despre simptomele comune însă, voi vorbi separat, într-un articol dedicat.

Ceea ce vreau să subliniez în încheierea acestui articol, este faptul că am remarcat şi am verificat deja de mai multe ori influenţa pe care o au asupra psihodinamicii, asupra evoluţiei în greutate (îngrăşat-slăbit) dar mai ales asupra frecvenţei medii de vibraţie, anumite categorii de alimente.

Fiind vorba despre mai multe observaţii, le voi relata într-un capitol de carte, al primului volum “Dieta Hiper-Hidratată”, la care lucrez în paralel cu regimul însuşi, adică practic, în timp ce postesc.

Am reuşit să descopăr prin rămăşiţele arhivelor mele şi o serie de referinţe privind alte perioade de post (cea mai veche, datează din 2003 se pare, când am ţinut post cu apă timp de 10 zile, chestie de care uitasem complet…). Astfel, sper să pot pune cap la cap însemnările mai vechi şi notele din jurnalul de acum şi să realizez un volum introductiv privind Dieta Hiper-Hidratată.

Dar despre acest prim volum #DHH, cu altă ocazie. Deocamdată, este un doar un proiect în derulare, despre care ofer informaţii aici, pe situl Şcoala ZENLA.

 

Articol citit de 59 vizitatori

Comments are closed.

« « Cele şapte tipuri de hrană| Dieta Hiper-Hidratată – Concentraţia în solide » »