browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Alimentaţia şi informaţia|| Iubirea de dincolo de iubire » »

Dieta Hiper-Hidratată – Drumul către autotrofie

Posted by on 13, August, 2014

Header SZ Dieta DHH

 Astăzi, voi deschide discuţia despre un subiect delicat: AUTOTROFIA.

Sunt convins că cei care au citit relatările mele despre Dieta Hiper-Hidratată şi au văzut şi filmele publicate, au înţeles care este obiectivul pe termen lung: AUTOTROFIA.

Am simţit nevoia să mai vorbesc despre subiect, în articolul „Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 82”, ca urmare a repetării unui fenomen normal, dar ciudat dacă ne raportăm la ştiinţa oficială şi ceea ce este acceptat.

Subiectul este extrem de vast şi totodată puternic controversat, de aceea m-am abţinut să îl abordez până în prezent. Totuşi, capacităţile mele telepatice mă ajută să simt întrebările şi bănuielile celor care citesc. Cel mai important însă, este să explic celor care intră în panică, despre ce este vorba.

Cum am mai spus şi în articolele publicate anterior, postul cu apă şi în general, orice post ceva mai sever, declanşează reacţii de rezistenţă în opinia publică dar şi o curiozitate uriaşă.

Toate aceste fenomene sociale, îşi au explicaţii precise în vibraţia personală a fiecăruia şi în tiparele mentale ale Realităţii Personale. Am mai făcut referinţă la frecvenţa medie de vibraţie şi voi reveni cu mai multe informaţii, pentru că e un domeniu extrem de important.

Ceea ce am realizat până în prezent cu postul meu, este o tranziţie lentă a organismului, de la hrană solidă, către hrană lichidă.

Ceea ce vreau eu să experimentez însă, este cu totul altceva şi sunt convins că cei care au citit primele articole din seria Dieta Hiper-Hidratată, au înţeles asta: AUTOTROFIA.

Altfel exprimat, vreau să fac tranziţia de la hrană solidă, la hrană lichidă şi asta, cu titlu permanent. În perspectivă, dacă voi găsi resursele interioare necesare, mi-am propus să trec la autotrofie.

Durează prea mult să inventariez în acest articol beneficiile unui astfel de trai, dar pe parcurs, voi publica articole în care voi prezenta mai multe informaţii, pentru toţi cei interesaţi.

În principiu, am pornit de la ideea că există în istoria omenirii, cazuri de INEDIA, inedia, fiind denumirea internaţională pentru starea autotrofă.

Fără îndoială, scepticismul şi mercantilismul societăţii, au produs un puternic curent de minimalizare a acestor informaţii, curente de contestare.

Este însă la fel de adevărat că există şi multă impostură, care a fost demonstrată deja în mai multe cazuri de pretinşi autotrofi, ceea ce crează confuzie, scepticism şi respingerea ideilor.

Sunt conştient că obiectivul meu este extrem de ambiţios, dar sunt în egală măsură pregătit pentru atacarea limitelor minţii mele.

Am muncit la această lucrare timp de 23 de ani, fără să iau în calcul şi căutările începute de la 9 ani.

Cât de mult voi reuşi să mă depărtez de hrana solidă?

A avansa acum un răspuns, înseamnă pură lăudăroşenie. Cred că singurul lucru înţelept pe care îl pot face spre beneficiul comun, este să fac ceea ce fac acum: să-mi văd de drum şi să public în continuare articole în care să vorbesc despre ceea ce se petrece cu mine.

Restul, cred că sunt poveşti pentru copii neastâmpăraţi.

De ce am evitat să dau detalii?

Experienţa mea în domeniu, depăşeşte 20 de ani. De-a lungul celor 55 de ani de viaţă, am întâlnit nenumărate cazuri de psihoze autogene, boli cu manifesatări extrem de neplăcute, pornite de la o idee fixă a persoanei în cauză, idee alimentată până la stadiul de obsesie permenantă.

Acelaşi gen de afecţiune îl au şi extremiştii de toate felurile şi este vorba aici despre TIPARE MENTALE.

Voi discuta în timp şi despre aspectul tiparelor mentale, dar pentru subiectul de acum, voi preciza că, a trăi autotrof, este în fond tot un tipar mental.

Dată fiind această realitate, pentru a putea reuşi într-o astfel de întreprindere delicată şi dificilă, este nevoie de o pregătire psiho-mentală adecvată, de studiu şi documentare.

Dacă am trăi într-o societate cu alte tipare mentale decât pasiunea pentru mâncat, poate că o astfel de schimbare de mod de gândire şi mod de viaţă, ar fi mult mai uşor de pus în practică. În condiţiile date însă, aventurierii pot ajunge să sufere multe neajunsuri, datorită tocmai modului lor de gândire.

Voi aborda, cum spuneam şi subiectul tiparelor mentale.

Totuşi, deşi în aparenţă pare simplu să schimbi un tipar mental cu altul, este necesară în opinia mea, o educaţie specifică, esoterică sau cum o mai numesc unele cercuri „ocultă”.

Fără să fiu de acord cu accepţiunea majorităţii pentru termenul ocultism, fac precizarea că OCULT ÎNSEAMNĂ INVIZIBIL. A extinde prin manipulări mediatice semnificaţia termenului către sensul „vrăjitorie”, „satanism” şi altele asemenea, mi se pare rea-voinţă, rea-credinţă şi tot ce derivă de aici.

Atât timp cât societatea este dominată de frică şi setea de putere grosieră caracteristici ale Principiului subtil Pământ e dificil de vorbit şi despre autotrofie şi despre saltul în conştiinţă şi despre multe alte subiecte!

Cu atât mai mult, îmi rezerv dreptul de a prezenta experienţa mea, FĂRĂ SĂ ÎNDEMN PE CINEVA SĂ FACĂ LA FEL!

Cine va rezona cu Dieta Hiper-Hidratată şi cu autotrofia, va şti ce are de făcut şi va avea şi atitudinea interioară şi exterioară necesară.

Oricum, există cazuri de autotrofi în întreaga lume şi voi da aici câteva nume: Jasmuheen, Michael Werner, Prahlad Jani, Hira Ratan Maneck.

Toate aceste cazuri au fost investigate în laboratoare cu reputaţie şi s-a ajuns la concluzia că „se poate, dar e absolut inexplicabil”.

Cu tot regretul pentru opiniile specialiştilor, totul este extrem de explicabil pentru mine. Întregul Univers, este VIBRATORIU.

De aici mai departe, cine poate înţelege, înţelege că ORICE ESTE POSIBIL, dacă folosim tiparul mental adecvat.

Cum suntem de mici dopaţi cu anumite tipare mentale care formează cultura şi civilizaţia speciei, a continentului, a naţiunii, a localităţii în care creştem şi trăim, e lesne de înţeles că a apuca pe un drum diferit, înseamnă a şterge aceste tipare şi a le înlocui cu altele noi.

Mă opresc aici cu această prezentare şi aştept întrebările tale şi te asigur că, în măsura în care am răspunsurile care mă mulţumesc pe mine măcar în parte, ţi le voi oferi.

Pentru cine este interesat realmente să meargă pe calea pe care am apucat eu, sunt disponibil şi vom putea comunica pentru început pe mail, pe FaceBook chat şi pe Skype.

Articol citit de 123 vizitatori

10 Responses to Dieta Hiper-Hidratată – Drumul către autotrofie

 1. Cristian Dobrin

  Salutare Serban !

  In ce consta aceasta mai exact ?,…noua astora din Teleorman, trebuie sa le “spui” mai simplist ,…glumesc.
  Sper ca esti, bine .Mi-a spus Florin ca, esti in Alexandria

  Tesalut cu respect

  Cristi Dobrin

  • banifarabani

   Salut, Cristi!
   Gândeşte-te la conceptul postului, prin prisma practicilor religioase cunoscute: De Crăciun, de Paşte, cu ocazia posturilor legate de nume de sfinţi, cum este cel de-acum de pildă, de Sfânta Maria.
   Ceeac ce fac eu acum este o formă de post cu apă, mai exact, post cu lichide. El modifică foarte multe fenomene la scară microscopică şi, pe cale de consecinţă şi la scară macroscopică. De pildă, până în prezent, am slăbit în cele 85 de zile de post, 15 kilograme.
   Ştiu oameni care plătesc pentru o liposucţie (îndepărtarea chirurgicală a grăsimilor) 3000 euro şi dau jos pentru câteva luni, cam tot 15 kilograme, după care s-au dus şi cei 3000 euro şi omul ajunge iar la greutatea de dinainte de operaţie…
   Între altele, mă interesa şi DE CE SE ÎNTÂMPLĂ AŞA.
   Acum ştiu, dar aşa cum zice foarte bine biblia, MÂNTUIREA ESTE PERSONALĂ! 😉
   Ce pot eu să fac, este să arăt calea pe care merg. Restul, depinde de fiecare.

 2. Ioan Nedisan

  Relativ la articolele pe care le-ai recomandat, in legatura cu autotrofia. Se spune la un moment dat, intr-unul dintre articole, ca cei care au trecut la acest regim alimentar, adica energie radianta, au trecut la alte preocupari, spirituale. Parerea mea este, ca este putin invers, adica preocuparile spirituale le-au dat aceasta posibilitate. Pentru eventualii doritori sa experimenteze, e bine de inteles asta, adica ordinea experientelor…Apoi, dat fiind faptul ca sunt atat de rare cazurile, este posibil ca acea stare spirituala, sa fie una de exceptie, destul de dificil de atins, chiar pentru cei cu vechime. Nu m-ar mira ca, in afara de conditiile pe care trebuie sa le atinga persoana, mai sunt necesare si conditii exterioare, care nu tin doar de vointa sau calitatile spirituale ale persoanei.

  • banifarabani

   Salut, colega! :)
   Mulţumesc pentru intervenţie!
   Ambele afirmaţii sunt corecte (sau incorecte, simultan!)!
   Totul depinde de sistemul de referinţă la care te raportezi.
   Privind dinspre existenţa “anterioară” de către cei de pe frecvenţa de vibraţie respectivă, “a început să aibă preocupări spirituale” şi asta, deoarece ei se raportează în continuare la sistemul lor de valori.
   Din cealaltă perspectivă, fiind vorba despre oameni cu preocupări comune, este evident faptul că noile preocupări, au o cauză şi ea este exact cea enunţată. Doar că aici vorbim de o altă perspectivă.
   Astfel, au dreptate şi unii şi alţii, fiecare însă, DIN PERSPECTIVA SA.
   Cum Universul este infinit, cum există legea (principiul) polarităţii, principiul genului, observăm că ele se completează reciproc şi conduc la “Întreg”, “Unime”, etc.

 3. Nedisan Ioan

  Salut Serban, :)

  Ma preocupa, de ceva vreme, imbunatatirea regimului alimentar, pentru ca, odata cu trecerea anilor, s-a vazut si rezultatul lipsei de preocupare din tinerete. Pot spune ca, in ultimul timp, cunostintele mele in domeniu au mai crescut, desigur, mai este mult pana departe… Acum, citind putin(pe internet) despre reprezentantii autotrofiei, din zilele noastre, mi-am dat seama ca, asa cum scria si intr-unul din articolele pe care le-ai recomandat, subiectul este chiar foarte controversat. Eu, personal, nu am gasit suficiente motive(informatii) pentru a trece la acest regim de hrana, chiar daca o astfel de independenta fata de hrana solida, ca idee, este foarte atractiva. Chiar si cu diete mai cunoscute, cum ar fi hrana vie, nu sunt practicant, exclusiv. Mai degraba cred ca, pe parcurs, pot fi experimentate fiecare dintre ele (cele care ma conving), cu o rotatie a lor, dar fara a le practica exclusiv. Exista insa unele alimente pe care chiar mi-as dori sa le exclud definitiv, si daca ar fi doar dupa mine, cred ca as face-o, intr-o oarecare masura am si facut-o, dar nu ma refer la toate alimentele…

  Ca o completare fata de cele scrise mai sus, care sunt postate si pe FB, as mai adauga ca, nici chiar autocunasterea, ca tipar mental, nu ma convinge – desi, aceasta ar fi o motivatie puternica, in care cred si eu – cata vreme reprezentantii curentului indeic nu ma conving.

  • banifarabani

   Salut, Nelu!
   Uite cam cum am văzut eu lucrurile…
   Am copilărit în natură, undeva la munte (Valea Jiului). Am putut face escapade, după pofta inimii. (Costul: o bătaie zdravănă…)
   Acolo însă, am observat că totul are un ritm, o viteză anume.
   Acum, dacă ne mutăm niţel spre modificarea alimentaţiei, mie postul cu apă, fără o pregătire îndelungată, mi se pare o brutalizare a organismului.
   Este şi motivul pentru care am conceput Dieta Hiper-Hidratată.
   Aici, tranziţia se face gradat, şi se ţine cont de multe aspecte particulare, care apar pe parcurs. Ideea este ca tranziţia să aibă loc cât mai lin, altfel apar blocaje psihice şi acestea sunt de multe ori periculoase.
   Deci, în esenţă, am parcurs aceleaşi întrebări, am răscolit aceleaşi “de ce”-uri.
   Am adoptat soluţia asta, pentru că fiecare din celelalte, are avantaje clare, dar şi dezavantaje.
   Am căutat o cale mai puţin “agitată”, fără să am pretenţia că este absolut fără dezavantaje, pentru că e ceva împotriva legilor universale.
   Ideea este însă să fie ceva cam ca la maşină: frână, schimbător de viteze, acceleraţie.
   Postul cu apă, mi se pare o maşină care are doar viteza 6 şi acceleraţie. Fără frână. Mergi pe ghicite şi vezi ce iese.
   Sigur, acum după mulţi ani, am învăţat multe, dar rămân la părerea că e o metodă adresată puţinor oameni şi care au nişte ani de pregătire specială.
   Eu mă ocup de esoterism de foarte mulţi ani, poate pentru că am descoperit astfel de capacităţi “neobişnuite”, încă de mic copil şi nefiind în măsură nimeni să mă lămurească, mai era doar soluţia să mă învăţ singur, cum pot.
   Deci undeva, un “dat”, am avut. Că am muncit mult, da, e drept, sunt ani de căutări, încercări, unele chiar foarte grele.
   Deci dacă ar fi să vorbesc direct de autotrofie…
   Da, visez şi îmi doresc, dar sunt conştient că trebuie să muncesc, să construiesc platforma psiho-mentală de care am nevoie pentru asta.
   Faptul că există un număr de oameni care practică, e un ajutor, dar una e să fac eu şi alta e să aud “despre”.
   Dieta Hiper-Hidratată, e mai curând parte a unei terapii de uz general, care poate fi proiectată şi pentru utilizări speciale sau exclusive, cum ar fi trecerea la autotrofie.

 4. Ioan Nedisan

  In ce priveste dieta hiper hidratata, cred ca m-ai convins de utilitatea ei, dar eu o vad tot asa, ca o parte dintr-un intreg, ca o experienta pe care as face-o intr-o perioada sau periodic. Deocamdata insa am cateva nelamuriri in privinta organismului meu, pana nu le lamuresc macar in parte nu voi trece la alte diete. Doar cu prudenta.

  In comentariul anterior imi exprimam indoiala(ingrijorarea) fata de inedia.

  • banifarabani

   Exact asta e şi abordarea la DHH.
   Când voi reuşi să încheg primul volum “Dieta Hiper-Hidratată”, îi voi da drumul pe piaţă.
   Posibil să fie “DHH pentru începători”. Dar mai durează.
   Şi eu şi Monica, avem acum alte urgenţe, alte priorităţi.
   După finele anului vom mai vedea.
   E posibil să scriu câteva versiuni grosiere până la finele anului, dar asta voi vedea.
   La modul general vorbind, în primele faze, e doar obişnuirea cu anumite idei specifice DHH.

 5. Ioan Nedisan

  Mai sus am vrut sa scriu inedie (nu indeie) :) Si ma refer la inedia pe termen nedefinit

  • banifarabani

   Mulţumesc, am corectat. Termenul corect, este inedia şi este un termen latin, defectiv de plural, dacă am reţinut corect.
   Deci articularea inedie / inedii, este un vulgarism, ca multe altele care se practică în vandalo-româna contemporană.

« « Alimentaţia şi informaţia| Iubirea de dincolo de iubire » »