browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Dieta Hiper-Hidratată – Dincolo de vorbe sunt faptele!|| Reţetele pentru Dieta Hiper-Hidratată » »

Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 100

Posted by on 29, August, 2014

Header SZ Dieta DHH

 Astăzi, este pentru mine o mică sărbătoare! Sunt în cea de-a 100 zi de post prin metoda Dieta Hiper-Hidratată!

Ieri, am publicat o mică sinteză a unui segment de 10 zile, cu datele cele mai importante privind rezultatele, pentru că mi se par mult mai importante faptele decât vorbele. Şi vreau să subliniez că întotdeauna, dincolo de vorbe sunt faptele!

Astăzi însă, fiind o sărbătoare, vreau să mă joc altfel decât am făcut-o până acum!

Astăzi, vreau să-mi pun la încercare posibilităţile de a scrie, publica şi promova! Aşa încât, astăzi va fi un mic regal jurnalistic-literar. Voi căuta să scriu şi să public cât mai multe articole aici şi, poate şi în altă parte. Mai reflectez!

Ca să fac o sinteză ultra-concentrată a celor 100 de zile de post Dieta Hiper-Hidratată, o să spun foarte pe scurt câteva idei şi concluzii din experienţa celor 100 zile:

  1. Slăbitul. Am slăbit 18 kilograme. O să continui, oricum, am rezerve pentru a slăbi încă 15 kilograme! 😉

  2. Cum mă simt. Mă simt excelent pe ansamblu. Singurele dificultăţi pe care le am, sunt legate de modificarea destul de masivă a percepţiilor şi, ca atare, trebuie să re-învăţ o mulţime de lucruri, între care poate cel mai bizar, este cum să merg, cum să-mi ţin echilibrul.

  3. Mişcările şi cinematica. Articulaţiile mi s-au curăţat şi am senzaţia că parcă ar fi pe nişte perne de aer sau ceva oarecum asemănător. Mi-au trebuit vreo 10 zile să-mi dau seama de unde cunosc foarte bine senzaţiile şi să înţeleg cum trebuie să operez cu noile tipare mentale, ale Vibraţiei Fundamentale APĂ. Acum, trebuie să şi pun în practică. Ceea ce înseamnă că voi rămâne undeva în zona de concentraţie în solide 2,5 – 10. Am încercat să depăşesc 15% şi m-am simţit ghiftuit, am dormit mai mult şi de aici, am concluzionat că organismul s-a obişnuit cu aceste cantităţi şi dacă insist, revin la vechile tipare mentale. Neinteresant, deci merg mai departe şi văd acum cam cât durează recalibrarea interioară pe concentraţia 5% şi mai departe, pe 2,5%.

  4. Detoxifierea. Dat fiind faptul că detoxifierea la nivelul umorilor apoase s-a terminat, înseamnă că urmează ţesuturile moi. S-ar putea ca toxinele stocate în acestea să iasă în valuri şi să se manifeste cu oarecare violenţă. Voi vedea care este corelaţia dintre simptomele neplăcute şi concentraţia în solide. O să public aici şi ce am constatat!

  5. Durata. Se pare că planul de 90 de zile, a funcţionat şi de această dată. De aici, desprind concluzia că eliminarea toxinelor din ţesuturile moi poate fi făcută tot în 90 Zile. Asta înseamnă că ar mai fi 80 de zile de muncă. Vom vedea pe parcurs! Dacă practica va confirma, înseamnă că mai este nevoie de încă o serie de 90 zile pentru ţesuturile medii (cartilagii, epifize) şi încă 90 zile pentru oase. Deocamdată, este doar o ipoteză de lucru pe care am formulat-o pe baza experienţei anterioare cu post cu apă şi Oshawa 10. În total deci, ar fi nevoie de 360 zile (un an, ce mai!) şi în acest caz, am parcurs deocamdată cam 27,77% din drum. Mai e mult până departe! 😉 Asta înseamnă ca orizont de timp calendaristic, undeva în mai 2015…

  6. Tipurile de alimente. Am descoperit cum să îmi dotez „automobilul” cu cutie de viteze, frână şi acceleraţie! Astfel, alimentele preparate termic (fierbere, coacere, congelare), acţionează ca un volant pentru tendinţele curente. Au efect inerţial adică. Alimentele crude, au efect de accelerare. Astfel, dacă vreau să accelerez tranziţia de la un sub-set de tipare mentale la altul, trebuie să consum alimente crude şi multă apă biologic activă, deci legume şi fructe suculente sau extracte apoase din acestea. Acceleraţia „Nitro”. Dacă ţi-a plăcut Vin Diesel şi seria „Fast And Furious”, atunci ştii ce vreau să spun. În regimurile alimentare, efectul „turbo” îl dă postul cu apă. Dincolo de postul cu apă, se intră într-o altă Vibraţie Fundamentală şi anume, Vibraţia Fundamentală FOC. O să revin pe parcurs cu detalii. Pentru această trecere însă, organismul are nevoie de o pregătire serioasă, mai ales psiho-mentală!

  7. Reţete, reţete, reţete! M-am jucat cu tot felul de combinaţii! O să public în secţiunea dedicată şi câteva exemple de reţete, dar trebuie să înţelegi că aici e vorba despre un EXERCIŢIU DE CREATIVITATE! Ai libertate totală să combini ce vrei, cum vrei! TU decizi cum comunici cu tine însuţi!

Cam asta ar fi pe moment. Dacă ai întrăbări, lasă-mi-le în comentarii, cum a făcut Flavian Dumitrescu. Mă voi strădui să răspund, în limita timpului disponibil şi a gradului de generalitate.

Ne vedem la următorul articol!

Acesta e primul articol din ZIUA 100 a Dietei Hiper-Hidratate!

Articol citit de 94 vizitatori

Comments are closed.

« « Dieta Hiper-Hidratată – Dincolo de vorbe sunt faptele!| Reţetele pentru Dieta Hiper-Hidratată » »