browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Video – Laptele de in|| Video – Laptele de arahide » »

Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 110

Posted by on 8, September, 2014

Header SZ Dieta DHH

Iată-ne împreună, în cea de-a 110-a zi de post cu Dieta Hiper-Hidratată!

Din perspectivă numerologică, această zi are o semnificaţie specială. Foarte scurt, asta înseamnă că, din perspectiva nivelului meu de dezvoltare, mă aflu pe braţul 3 al spiralei, la nivelul DOI, ciclul 1. Cum am de gând să merg mai departe, vom vedea ce va fi în continuare! Important este că am trecut de 100 zile, alt moment special din perspectivă numerologică. Alte momente speciale apropiate, sunt zilele 120, 130 … 190, 199, 200 şi 201.

Dar despre aceste aspecte, vom vorbi mai pe larg, pe situl Vibraţia Numerelor.

Cum mă simt?

Foarte bine! În acest interval de timp, am testat ipotezele privind controlul greutăţii şi toleranţa la o variaţie bruscă a concentraţiei în solide.

Totul a mers foarte bine şi datele spun că, în această formă de post, toleranţa la variaţiile bruşte ale schimbării de alimentaţie, merg până la + 500%. Asta, înseamnă foarte mult, înseamnă de pildă că, de la o hrană lichidă cu concentraţie 1% (DHH 1) şi consum zilnic de 20 grame, pot sări fără probleme la o dietă care să conţină 100 grame la nivelul întregii zile sau, dacă mă raportez la o dietă DHH 5, care înseamnă 5% şi în cazul meu, un consum zilnic de 100 grame solide, un salt la 500 grame solide, iar treapta următoare, care înseamnă DHH 10 (10%, 100 grame / litru, 200 grame pe zi), îmi permite un salt până la 1000 grame solide, la nivelul unei zile!

Sigur, 1000 grame solide este încă departe de o alimentaţie “uzuală”, “raţională”, care conţine toată lista de alimente posibile şi un consum care variază între 3 kilograme la un om obişnuit şi 10 kilograme sau chiar mai mult la gurmanzi, dar dacă am în vedere viteza de trecere de la un regim alimentar la altul 10 zile! cred că aceste informaţii, spun destul de multe! Şi spun multe, referitor la toleranţa la abuzuri a maşinii umane! ASTA, ar trebui să dea de gândit cu privire la ce înseamnă alimentaţie sănătoasă şi ESTE un adânc prilej de reflecţie asupra expresiei “Hrana necesară şi suficientă într-o zi”.

Din păcate însă, aceste posibilităţi devin accesibile doar după 90 de zile de post, când apare stabilizarea pe Vibraţia Fundamentală APĂ.

Într-o altă ordine de idei, această zi este un prilej de reflecţie pentru stabilirea noilor repere ale proiectului de cercetare, pentru perioada Z 111 – Z 120 şi Z 121 – Z 130, precum şi în perspectivă.

În ceea ce mi-am propus să fac, am ţinut seama de feed-back-ul primit de la cititori şi de discuţiile de pe comunitatea online Armonia Brassovia.

Cum subiectul “Reţete” văd că preocupă pe din ce în ce mai mulţi cititori, mă voi strădui să dezvolt secţiunea, trecând de la nivelul “fel de mâncare”, la nivelul “Meniuri zilnice DHH”, pentru a ajuta pe cei care vor să experimenteze independent, să îşi însuşească măcar câteva tipare mentale ale unei gândiri în acest spirit.

Pe alte direcţii, vom vedea, acum prioritatea zero, este revenirea Monicăi în ţară şi de aici, decurg o multitudine de sarcini curente, care consumă extrem de multe resurse de toate tipurile, deci un consum uriaş de ENERGIE.

Vom vedea ce modificări vor apare, vom publica noutăţile care pot interesa pe cititorii noştri!

Revenind la perspectiva strict a postului şi a celei de-a 110-a zi de post, pot spune că în intervalul Z 101 – Z110, greutatea mi-a oscilat între 67 şi 70 kilograme, deci am reuşit să mă stabilizez undeva în zona 69 kilograme.

Voi publica separat un tabel cu date similar celui publicat la precedenta serie de 10 zile, în articolul “Dieta Hiper-Hidratată – Dincolo de vorbe sunt faptele!”, pentru toţi cei interesaţi de datele concrete şi de realizarea de corelaţii.

Pe ansamblu, această serie a fost o serie de meniuri mai relaxate, am înregistrat o medie a concentreaţiei în solide de aproximativ 8,66% (calculele sunt pe 8 zile, deci trebuie refăcute la zi), ceea ce înseamnă DHH 10.

Cu alte cuvinte, am reuşit să mă încadrez în parametrii stabiliţi.

Ca observaţii speciale, am remarcat că au dispărut efectele secundare stranii (dezorientare, tulburări ale echilibrului, senzaţia de plutire în apă), ceea ce înseamnă că sunt pe prima treaptă a Vibraţiei Fundamentale APĂ pe de o parte, iar pe de altă parte, că dacă revin la o dietă cu peste 10% concentraţie în solide, voi anula rezultatele a ceea ce am obţinut prin schimbarea Frecvenţei Medii de la PĂMÂNT la APĂ, întrucât voi reveni la treapta 7 pe Vibraţia Fundamentală Pământ, cu toate consecinţele posibile.

Desprind de aici concluzia că, pentru a consuma mai multe solide şi a rămâne pe Vibraţia APĂ, mai e nevoie cel puţin încă 90 de zile de post…

De asemenea, e de văzut cât durează stabilizarea pe hrana cu lichide.

Temele de cercetare din cadrul proiectului, sunt foarte multe şi pe moment, încerc să structurez un program de cercetare şi să creionez un orizont de timp, cel puţin unul “posibil”, la nivelul a ceea ce ştiu şi am realizat până în prezent. Oricum, volumul de informaţie acumulat este uriaş, s-au dărâmat una câte una toate axiomele şi legile “alimentaţiei raţionale”, dovedindu-se a fi nişte simple afirmaţii fără vreo acoperire în FAPTE, altele decât dorinţa de glorie personală şi ambiţiile financiare ale “nutriţioniştilor”. Am înţeles însă măcar în parte, DE CE SE PETRECE ASTA şi CE POT EU FACE pentru a depăşi acest marasm psiho-social generalizat.

Acum am certitudinea că SCHIMBAREA ESTE POSIBILĂ şi că ŞTIU CALEA DE URMAT!

Dar, din nefericire, aşa cum bine a spus Morpheus în Matrix, “There is a difference between knowing the Path, and walking the path!”.

E o diferenţă între A CUNOAŞTE CALEA şi A PĂŞI PE CALE!

E ceva ce trebuie să fac, înainte de a putea vorbi despre vreo realizare sau alta. Într-o altă formulare, mai sugestivă:

Pentru a vorbi despre Dieta Hiper-Hidratată, TREBUIE SĂ FIU DIETA HIPER-HIDRATATĂ!

Deocamdată, am reuşit să trăiesc cu lichide, aproape 110 zile!

Ce va fi mai departe?

Te invit să TE ABONEZI la situl nostru şi urmăreşti secţiunea “Dieta Hiper-Hidratată”, ca să poţi fi la curent cu evoluţia situaţiei, la zi!

Următoarea actualizare, la DHH – Z 120.

 

Articol citit de 67 vizitatori

Comments are closed.

« « Video – Laptele de in| Video – Laptele de arahide » »