browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Despre Monica Stănescu|| Video – Criza energetică – de la cauze la soluţii (1) » »

Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 120

Posted by on 18, September, 2014

Header SZ Dieta DHH

Astăzi, o să spun doar câteva cuvinte.

Este o dublă sărbătoare, această zi de 18 septembrie 2014.

Astăzi, pe lângă faptul că sunt în post de 120 de zile, am cumulat 300 de zile, cu Dieta Hiper-Hidratată. Împreună cu stadiul pilot din 2008, când am verificat nişte ipoteze generale, astăzi, am cumulat 300 de zile de experimente făcute mult dincolo de barierele dogmelor ştiinţifice!

Da! Mi-am permis să fiu eu însumi, să calc în picioare toate dogmele ştiinţifice, fără să-mi peste de ideile obtuze ale doctorilor cu n’şpe mii de facultăţi , de interesele concernelor care fabrică sănătate la pastilă, de interesele crescătoriilor de bolnavi care se împopoţonează cu lacrimogenele de tip “asigurări de sănătate” şi alte asemena mituri şi minciuni sfruntate.

Eu am pornit de la o realitate cruntă şi am acceptat-o aşa cum este ea: spitale care gem de bolnavi; războaie interminabile; poluare; segregare pe teme religioase; xenofobie; rapt economic şi jaf la drumul mare; poluare chimică, poluare radioactivă; ogive nucleare; Hiroshima; Nagasaki; Cernobâl, care mi-a omorât 3 bunici în 3 luni; mafia stupefiantelor şi a traficului cu femei. Asta e lumea în care m-am născut. Asta e lumea în care a murit Mama, slugărind un stăpân fără faţă, fără identitate, fără milă, fără omenie. Şi ca ea, au murit câteva triliarde de oameni, doar în ultimele două secole.

Da. Am sfidat duşmanul cel mai crunt al omenirii: IGNORANŢA ŞI IDEILE FIXE.

Am pornit de la o ipoteză simplă:

ÎNTREG UNIVERSUL SE REDUCE LA O CUANTĂ, la o cărămidă fundamentală, căreia ştiinţa i-a găsit 3 părţi componente, INSEPARABILE:

CÂMP ENERGIE INFORMAŢIE

Am reuşit să merg 300 de zile pe această CALE.

Spre deosebire de toţi savanţii cu diplome şi ranguri de tot felul, eu am mers în direcţia opusă în care merg ei, călcând în picioare plini de mândrie, TOT CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT VIAŢĂ!

În loc să caut soluţii de reciclare, eu am căutat soluţii de ELIMINARE A DEŞEURILOR. Şi am început asta, CU MINE!

Spre deosebire de toţi laureaţii premiului Nobel, eu, un Neica Nimeni, mi-am permis să iau în râs toată ştiinţa lumii, toate dogmele tuturor universităţilor “cu ştaif” din toată lumea.

Şi am ajuns să îmi îndeplinesc TREI dintre obiectivele majore pe care mi le-am propus:

  1. Să elucidez cauzele PROFUNDE care conduc la criza de energie şi mecanismul acestei crize;
  2. Să descopăr cauzele PROFUNDE şi să elucidez mecanismele bolilor psihice;
  3. Să descopăr cauzele PROFUNDE şi să elucidez mecanismele CANCERULUI şi al celorlalte “boli” răspândite.

 

Mai am şi alte obiective.

Astăzi prin urmare, pot spune că AM ÎNŢELES cum iau naştere psihozele de tot felul, cum ia naştere cancerul şi cum apare criza energetică.

RĂSPUNSUL, se găseşte ÎNĂUNTRUL TĂU, aşa cum se găseşte ÎNĂUNTRUL MEU, şi ÎNĂUNTRUL TUTUROR SAVANŢILOR care umblă după soluţii, LEGAŢI LA OCHI, SURZI ŞI MUŢI.

Ce voi face mai departe?

Mi-e greu să îţi spun. Îmi doresc să GHIDEZ cât mai mulţi oameni să scape din cuşca strâmtă în care se zbat, creându-şi iluzii de tot felul şi trăindu-le cu maximă intensitate, până la epuizare, până la moarte chiar.

Sunt însă prea conştient că acest lucru e imposibil să îl fac cu mai mult de câţva oameni care sunt cu adevărat DISPERAŢI să afle ADEVĂRUL DESPRE EI ÎNŞIŞI.

Sunt curios din mulţimea de internauţi, câţi vor citi acest articol. Te-aş minţi dacă ţi-aş spune că îmi fac vreo iluzie, oarecare.

68% din omenire, trăieşte într-o realitate atât de strâmtă, încât singurul lucru pe care îl poate vedea din ea se sintetizează astfel: ORI E ALBĂ, ORI E NEAGRĂ!

Şi trebuie să admit, până la un punct, chiar au dreptate:

CÂMPUL CONŢINE ENERGIE adică, e albă şi INFORMAŢIE adică, e neagră!

Şi asta, se ştie de peste 6000 de ani! Yantra DAO, asta semnifică! Doar că ADEVĂRUL ESTE CĂ E ŞI ALBĂ ŞI NEAGRĂ, ÎN ACELAŞI TIMP!FĂRĂ “ORI”!!! CU “ŞI”!

Fără diviziune, fără SEPARAŢIE: CU UNIRE ÎNTRU ÎNTREGUL CARE ESTE. Asta semnifică conjuncţia copulativă ŞI: ÎMPREUNĂ!

Eu sunt ALFA şi OMEGA, Începutul şi Sfârşitul”. Şi asta, se ştie de peste 6000 de ani!

Ce păcat că am învăţat doar să recităm poezii, FĂRĂ SĂ ŞI PUNEM ÎN PRACTICĂ!

Asta e de fapt tot ce am făcut şi continui să fac eu din 2003 încoace: PUN ÎN PRACTICĂ ÎNVĂŢĂTURA ASTA:

Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul!

Cu mica diferenţă că, în loc să mă iau după propagandiştii dogmelor de la B.O.R. S.A şi sucursalele, mi-am văzut de drumul meu. Care este de fapt acelaşi, pentru toţi. El se numeşte simplu de tot:

CALEA CĂTRE SINE

 

Articol citit de 70 vizitatori

Comments are closed.

« « Despre Monica Stănescu| Video – Criza energetică – de la cauze la soluţii (1) » »