browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ce înseamnă a te hrăni cu lichide?|| Video – Criza energetică – partea a doua » »

Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 130

Posted by on 29, September, 2014

Header SZ Dieta DHH

Astăzi, 29-09-2014, sunt deja în ziua 131 de post.

Ieri, s-a încheiat o nouă serie de 10 zile. Cea de-a 13 regenerare (schimbare) completă a celulelor sangvine!

Noile mele celule sangvine, conţin deja o informaţie foarte diferită de cea pe care o conţineau acum 130 de zile în urmă!

Ştiu că mulţi dintre cei care citesc, se întreabă “Oare cât l-o ţine chestia asta?

Înainte de a putea formula un răspuns oarecare, trebuie să trec în revistă o mulţime de fapte experimentale. Şi asta, durează! Durează mult mai mult decât mi-am imaginat eu când am pornit la drum, pe această cale!

În primul rând, mă văd în situaţia că tot ceea ce ştiam eu despre mine şi despre lume, s-a răsturnat cu susul în jos! Mă văd pus în situaţia de a vedea o lume aproape necunoscută, deşi ea pare să semene foarte tare cu ceea ce ştiam.

De pildă, pentru mie ceea ce majoritatea denumeşte “încălzirea globală”, are o cu totul altă semnificaţie decât cea care i se acordă!

Pentru mine, “încălzirea globală” s-ar numi mai potrivit “umezirea globală”! Şi asta, pentru simplul motiv că, modificarea frecvenţei mele de vibraţie cu două trepte, poate chiar trei, îmi prezintă un Univers extrem de diferit de cel cu care am fost învăţat o viaţă!

PĂMÂNTUL, ca formă de viaţă şi-a modificat frecvenţa de vibraţie. Asta, o ştie o lume întreagă, de la cel mai nesemnificativ om de ştiinţă, până la “vârfurile” din cercetarea spaţială şi militară. Există filme, există mii, poate milioane de articole, cercetări făcute cu ajutorul sateliţilor. Se ştie clar că asistăm la schimbări unice în istoria înregistrată a omenirii!

Dar ştim noi oare cu adevărat ce semnificaţie au aceste schimbări?

Trecerea de la o frecvenţă de vibraţie a Pământului la alta, înseamnă pentru mine mai multă APĂ şi de aici, mai multă VEGETAŢIE!

Va creşte nivelul oceanului planetar? Poate. Dar odată cu creşterea cantităţii de apă în stare lichidă din mediu, va creşte si suprafaţa acoperită cu vegetaţie. Eu văd în aceste zile, spectacolul VIEŢII care abia acum ni se dezvăluie!

Se pare că Pământul a mai trecut printr-o astfel de etapă, cu multe sute de milioane de ani înaintea noastră, înaintea aşa-numitei “era noastră”, în epocile Terţiar şi Cuaternar

În vremea aceea, Pământul era acoperit cu vegetaţie luxuriantă, iar în acea vreme, printre piramidele de pe platoul Gizeh, se circula cu ambarcaţii şi păduri luxuriante “jungle” acopereau părţi masive ale scoarţei terestre.

Pentru mine, tot ceea ce se petrece acum, are astfel de semnificaţii. Revenim la ceva ce a mai fost, dar în istoria îndepărtată a Pământului!

Am trăit o istorie “uscată”, în care vegetaţia s-a retras, iar apa s-a acumulat în stare solidă la poli. Acum, asistăm la procesul invers.

Cine ştie, poate vom asista şi la o reapariţie a dinozaurilor, deşi după viteza cu care secătuieşte omul resursele de tot felul, cred că noii dinozauri, sunt oamenii de azi… O altfel de evoluţie a saurienilor de altă dată.

Revenind acum la Dieta Hiper-Hidratată, acordarea pe frecvenţa de vibraţie a APEI, mi-a permis să văd conexiuni spectaculoase între ceea ce se petrece înăuntrul meu şi felul în care aceste schimbări se pot vedea în mediul de viaţă.

Mă aflu la o răscruce în viaţă, o răscruce care înseamnă ceva crucial pentru mine şi sunt convins că pentru întreaga specie umnană o decizie care va avea ecou în istoria Pământului, cel puţin tot atât de mare cât a avut “dispariţia” dinozaurilor! Pentru că, despre asta este vorba acum: fie ne vom schimba modul de viaţă, fie vom fi înlocuiţi de către o altă specie, mult mai capabilă să se integreze în noul mediu de viaţă decât specia umană. E atât de simplu, atât de izbitor de evident din întreaga istorie, încât mă întreb cum e posibil ca o masă atât de mare de oameni să se îmbete cu apă rece, cu lozinci politicianiste şi să ignore ALEGEREA FUNDAMENTALĂ: supravieţuim CA SPECIE, sau cedăm locul unei alte forme de viaţă?

La asta se rezumă ceea ce avem de făcut şi ceea ce ne aşteaptă…

Dispariţie sau INTEGRARE!!

Întrebarea care mă frământă acum, este una singură:

VOI PUTEA SĂ ÎMI MODIFIC MODUL DE GÂNDIRE SUFICIENT DE RAPID ÎNCÂT SĂ TREC CU BINE PRIN TOATE SCHIMBĂRILE CARE DEJA SE PETREC?

Dieta Hiper-Hidratată, este un răspuns. Este o soluţie. Dar sunt încă prizonierul vechilor tipare mentale. Sunt conştient de asta!

Voi găsi oare în mine înţelepciunea necesară, puterea de a renunţa la “ce-a fost bun pentru tata”?

Cele 100 triliarde de celule din corpul meu, au nevoie de timp pentru a asimila acea schimbare necesară. Cât timp?

Ele se schimbă complet, în şapte ani. Voi rezista să trăiesc cu lichide şapte ani?

That is the question!”, aceasta este întrebarea, cum spunea marele William Shakespeare în “Hamlet”.

Mă aflu “la începutul începutului”, ca să spun aşa.

Cele 130 de zile, înseamnă abia 0,05% din timpul necesar acestei transformări!

Pe de altă parte, ceea ce poate urma dacă fac ceea ce am făcut o viaţă, ŞTIU DEJA! Interesul meu pentru acest model de evoluţie, este ZERO. Ştiu precis că pot scrie istoria viitoare a omenirii, pe următoarele 50.000 de ani, dacă omenirea va continua să facă ceea ce face ACUM. Iar marja de eroare, cred că ar fi sub 0,01%!!

Pentru mine, e lipsit de sens să trăiesc un “viitor” pe care îl cunosc deja şi îl pot descrie, chiar cu amănunte!

Pe de altă parte, cealaltă alternativă, înseamnă ceva similar cu plecarea într-o expediţie intergalactică, începând de astăzi. O vreme, m-aş legăna cu imaginea din ce în ce mai îndepărtată a lumii în care m-am născut, după care, va deveni o simplă amintire. Din ce în ce mai vagă, până când mă voi întreba şi eu însumi dacă chiar a existat vreodată, sau e o simplă poveste, un mit, o scorneală…

Întrebarea este… am eu suficient spirit de explorator să trăiesc tot ceea ce mi-a mai rămas din această existenţă, în nişte condiţii total necunoscute mie acum?

Mă pot rupe de tot ceea ce mi-e familiar şi mi se pare că îmi dă siguranţă, sau cum se mai zice, “certitudinea zilei de mâine”?

TU ce crezi? Care e alegerea ta?

Soarta dinozaurilor sau înfruntarea necunoscutului?

 

Articol citit de 115 vizitatori

2 Responses to Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 130

 1. Flavian

  Esti de fapt la 5% sau mai bine zis erai. Acum probabil ai trecut de 6% si te apropii de 7%. Chiar sunt curios daca vei reusi sa mentii DHH in momentul in care incepi lucrarile la gradina si casa… :)

  Unii dintre noi, am constatat din proprie experienta ca uneori un pic de impamantare si scadere a nivelului de vibratie este necesara pentru a actiona in plan fizic… 😉

  • Şerban Stănescu

   Foarte corectă remarca!
   Da, aşa este, e nevoie de tipare mentale ale Vibraţiei Pământ, dar excesul lor, te blochează într-o gândire duală.
   Acum când răspund, am întrerupt DHH, datorită suprasolicitărilor din ultima vreme. Lipsa apei de izvor, agitaţia cu revenirea în ţară a lui Monica, balamucul din casă, etc.
   Pe de altă parte, am nevoie să trag linie şi să regândesc regimul pe tipuri de activitate.
   E POSIBIL SĂ MERG CU 5% sau maxim 10%!!
   Trebuie puţin antrenament.

« « Ce înseamnă a te hrăni cu lichide?| Video – Criza energetică – partea a doua » »