browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Autosustenabilitatea şi Alimentaţia|| Autosustenabilitatea carul şi boii » »

Dieta Hiper-Hidratată – Ziua a 10-a

Posted by on 1, June, 2014

Header SZ Dieta DHH
Astăzi îţi voi povesti despre câteva lucruri extrem de importante pe calea evoluţiei fiecărui om.

 

Încep prin a îţi spune că mă aflu în cea de-a 10-a zi a Dietei Hiper-Hidratate.

 

Mă simt excelent şi evident, de mâine voi intra în ce-a de-a doua serie de 10 zile. Acest interval de timp, are o semnificaţie foarte specială şi din acest motiv, am decis să intru puţin într-o serie de detalii.

 

Voi porni de la cuvintele marelui Mahatma Gandhi:

 

 

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

 

 

Ca întotdeauna, teoria e superbă, dar ne poticnim în practică.

 

Astăzi, îţi voi începe depănarea firului acestei poveşti numită SCHIMBARE.

 

Foarte multă lume vorbeşte despre schimbare. Din păcate, există extrem de mult diletantism pe piaţă şi este foarte greu să faci distincţie între cel care ŞTIE ce spune, pentru că PUNE ÎN PRACTICĂ PE EL ÎNSUŞI şi cel care copiază de prin cărţi, „înşirând cuvinte goale, ce din coadă au să sune”.

 

Din nefericire, există foarte mulţi copişti pe piaţă, a căror principală ocupaţie este să copieze citate celebre cu care să îşi împăneze blogurile şi astfel să treacă drept cunoscători. Pentru un novice, un citat celebru, are efectul similar celui pe care îl are un narcotic foarte puternic asupra unui sugar.

 

Hai aşadar să disecăm împreună

 

ETAPELE SCHIMBĂRII

 

Spre deosebire de ceea ce te învaţă „experţii” în dezvoltare personală care au umplut internetul cu texte copiate de prin cărţi diverse, SCHIMBAREA ARE TREI ETAPE FUNDAMENTALE:

 

 

  1. ENERGIA SCHIMBĂRII

  2. INFORMAŢIA SCHIMBĂRII

  3. ACŢIUNEA FIZICĂ

 

 

 

 

ENERGIA SCHIMBĂRII

 

Spre deosebire de ciupercăria de situri de dezvoltarte personală care te îndoapă cu citate şi slogane care de care mai înălţătoare dar absolut INUTILE, pentru că REZULTATELE întârzie să apară şi în final „elevul” abandonează schimbarea profund dezamăgit, eu voi începe prin a te dezamăgi, din start.

 

Energia schimbării, STĂ ÎN INTENŢIA DECLARATĂ ŞI ASUMATĂ.

 

Astfel, când spui „Sunt schimbarea pe care vreau să o văd în lume”, ai făcut doar un foarte mic pas înainte: ŢI-AI DECLARAT INTENŢIA SCHIMBĂRII.

 

Cum există şi o vorbă în popor, „Şi iadul e pavat cu bune intenţii”, e lesne de înţeles de ce după o săptămână, o lună sau multe luni de vorbit în oglindă, REZULTATELE SUNT ZERO.

 

Este inutil să repeţi ca o flaşnetă stricată INTENŢIA.

 

Pentru ca intenţia să se transforme în ceva concret, este nevoie să parcurgi cea de-a doua etapă.

 

 

INFORMAŢIA SCHIMBĂRII

 

Această a doua etapă, este cea unde „experţii” încep să dea rateuri, tocmai pentru că au învăţat pe de rost o „reţetă a succesului” şi o spun ca papagalul, sperând că prin asta, vor pune în mişcare mecanismele schimbării.

 

Ei bine, pasul următor constă în cu totul altceva decât spusul poeziilor în oglindă sau ţinerea de conferinţe publice.

 

Pasul următor, înseamnă FORMULAREA ÎN CUVINTE CLARE, FĂRĂ ECHIVOC, A INTENŢIEI.

 

Aşadar, înainte de a face acest pas, trebuie să ştii precis UNDE VREI SĂ AJUNGI.

 

De pildă, eu mi-am propus în Etapa I să elimin toxinele din organism. Cât mai mult şi cât mai repede. Pentru ca acest lucru să fie posibil, eu trebuie să formulez O ATITUDINE INTERIOARĂ PRECISĂ.

 

Cu alte cuvinte, să ştiu exact ce urmăresc şi MODUL ÎN CARE VOI SUPRAVEGHEA EVOLUŢIA PROCESULUI.

 

Fără a avea o modalitate precisă de a monitoriza progresul către obiectivul propus, la primul obstacol, ai deraiat de la obiectivul propus şi EŞTI DEJA PE O ALTĂ CALE.

 

Întrucât este foarte mult de discutat cu privire la programarea intenţiilor, voi reveni asupra temei în alte articole.

 

Deocamdată, ne oprim aici şi subliniez că, INTENŢIA TREBUIE PROGRAMATĂ. Cei care ştiu radiestezie, operează cu conceptul de ALGORITM DE MĂSURARE.

 

Aşa cum programezi ansa şi raportorul să facă o anumită mişcare precisă în funcţie de o anumită amprentă energetică, tot aşa ÎŢI PROGRAMEZI ÎNCONŞTIENTUL, SUBCONŞTIENTUL ŞI CONŞTIENTUL să preia şi să execute noul program.

 

Abia după ce toate cele trei nivele ale CONŞTIINŢEI au preluat programul nou, poţi trece la APLICAREA LUI ÎN PRACTICĂ.

 

Din păcate, aici toată lumea bâjbâie şi chiar şi cei care pretind a avea experienţă de decenii, te conduc pe căi greşite.

 

PROGRAMAREA LA NIVEL FIZIC, se realizează prin PROGRAMAREA CELULELOR SANGUINE.

 

Sângele, este un fel de poştaş universal. El are în celulele sale gravate programe (informaţie pe suport energetic). Pentru a REPROGRAMA o celulă sanguină, este necesar să ELIMINI CONŞTIENT UN PROGRAM VECHI, astfel încât capacitatea de stocare a celulei să poată primi noul program.

 

Gândeşte-te la oricare dintre celulele sanguine, ca la o colecţie de stick-uri USB. Dacă toate sunt pline până la refuz cu mp3-uri şi filme, dacă vrei altceva, TREBUIE SĂ ŞTERGI CEL PUŢIN UNUL DIN STICK-URI.

 

Abia după ce AI ŞTERS INFORMAŢIA VECHE (concretizată prin FORME-GÂND), abia DUPĂ ACEEA, celulele sangvine pot prelua noul program.

 

Dar şi dacă ai reuşit performanţa asta dintr-un noroc chior, mai ai o piedică foarte mare de trecut:

 

Celulele sangvine, sunt complet înlocuite în tot organismul ÎN 10 ZILE.

 

Aşadar să zicem că „ţi-ai făcut lecţiile”. Ai citit poezia de dezvoltare personală de 100 de ori, ai citit-o cu voce tare, te-ai înregistrat, te-ai ascultat spunând poezia şi faci asta timp de 15 zile.

 

Din păcate, ţi-ai pierdut timpul de pomană, pentru că programul tău cel nou, se duce pe apa Sâmbetei.

 

Ca să rămână ÎNĂUNTRUL TĂU, este nevoie să îl gravezi ÎN CORPUL TĂU FIZIC. Altfel spus, SĂ REPROGRAMEZI TOATE CELULELE CORPULUI CU NOUL PROGRAM.

 

Şi aici, teoria sună foarte minunat, doar că celulele întregului corp, se regenerează ÎN 7 (ŞAPTE!!) ANI. Asta ar însemna să stai în faţa oglinzii timp de 7 ani, 365/365 şi să tot spui poezii, pentru că ai sărit peste ETAPA ESENŢIALĂ:

 

Înţelegerea profundă a mecanismului schimbării.

 

Astfel, pentru ca tu să poţi ŞTERGE PROGRAMELE VECHI DIN ORGANISMUL TĂU, DIN CELE 84 DE TRILIARDE DE CELULE (15 ZEROURI DUPĂ 84!!), ar trebui să stai să spui poezii frumoase la oglindă, cel puţin de 84 triliarde de ori. Şi încă, şansele tale de succes, ar fi undeva spre 1%, dacă ai foarte mult noroc!

 

Mă opresc aici şi în articolul următor din seria Dieta Hiper-Hidratată, îţi voi prezenta FIZIOLOGIA SCHIMBĂRII.

 

 

Articol citit de 65 vizitatori

Comments are closed.

« « Autosustenabilitatea şi Alimentaţia| Autosustenabilitatea carul şi boii » »