browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ghidul Spiritual şi Maestrul Spiritual|| Asocierea şi Disocierea » »

Două daruri minunate!

Posted by on 26, October, 2015

Pentru voi 01

Bun venit la Şcoala ZENLA!

Astăzi, vreau să exemplific prin ceva concret, felul în care se poate manifesta DESCHIDEREA, despre care vorbeam în primul episod video „Meditaţia”.

Fără îndoială, este doar una dintre posibilităţi, dar pentru că este un exemplu de deosebită deschidere, m-am gândit să prezint un astfel de exemplu, mai special.

Totodată, el este un exemplu prin care poţi vedea cum se poate utiliza o aptitudine nativă sensibilitatea artistică îmbinată cu câteva aptitudini tehnice dobândite, cum sunt cele legate de utilizarea calculatorului.

Darul vine din partea a două fete minunate, cu care ne-am împrietenit pe internet şi cu care, colaborăm.

Fiecare dintre ele are personalităţi diferite, dar şi sensibilităţi diferite şi abordări diferite.

Ele şi-au dezvoltat în egală măsură aptitudini tehnice sau, cum se mai zice „pragmatice” dar şi partea de sensibilitate artistică. Fiecare însă, într-un mod diferit, specific.

Una, literar, alta, grafic. În măsura în care ele sunt de acord, sper să vi le pot prezenta pe fiecare, în două micro-interviuri.

Aşa cum am precizat, în măsura în care vor fi de acord, sper să vi le pot prezenta şi să vă ofere perspectiva lor asupra a ceea ce înţeleg ele prin dezvoltarea aptitudinilor, atât a celor native cât şi a celor dobândite, cum văd ele locul calculatorului în dezvoltarea personală şi autocunoasştere şi încă multe alte lucruri faine, pe care le putem învăţa de la ele, ÎMPREUNĂ!

În fine, câteva cuvinte despre cele două compoziţii grafice.

Este remarcabilă intuiţia cu care au fost realizate şi concizia lor!

Este un exemplu de metodă de transmitere a unui mesaj complex, printr-o singură imagine. Dacă ar fi să traduc în cuvinte, ar însemna să scriu multe pagini de text, ceea ce costă mult Timp şi consumă mult mai multă energie, faţă de acest MODEL DE COMUNICARE!

Voi preciza că, felul (modelul, tiparele mentale) în care au perceput ele relaţia mea cu Monica, este exact cel după care se desfăşoară în realitate.

Într-adevăr, pentru noi, felul în care ne privim şi ne tratăm reciproc, este cel sintetizat în cele două imagini primite în dar şi pe care, vi le-am oferit şi vouă, tuturor celor care urmăriţi Şcoala ZENLA.

Am simţit în cele două mesaje, în cele două compoziţii grafice, în cele două daruri, o cantitate enormă de IUBIRE, care ne-a fost transmisă pe această cale.

Îţi oferim acest exemplu, pentru că ştim că sunt mulţi oameni care simt nevoia să dăruiască şi, acest mod, această metodă, este una dintre căile mai uşor de abordat, pentru mulţi alţii, în afară de aceste două fete minunate.

Dacă poţi să rezonezi cu ele, ele te vor ajuta, pentru că acest tip de energie, ENERGIA INIMII, se amplifică cu atât mai mult cu cât este mai mult dăruită. În video-ul amintit, am discutat şi despre acest aspect, al amplificării câmpului, al amplificării LUMINII INTERIOARE a fiecărui om în parte.

Aceste două compoziţii grafice, te vor ajuta să îţi creşti LUMINA INTERIOARĂ, doar privindu-le.

Este de fapt acelaşi mecanism pe care l-au folosit pictorii din vechime, care au realizat rezonatorii numiţi „icoane”.

Mulţi însă confundă ENERGIA ICOANELOR, cu IMAGINILE pe care le prezintă şi de aici până la idolatrizare, e mai puţin decât un pas.

Caută deci REZONANŢA TA INTERIOARĂ CU MESAJUL, CU ENERGIA INIMII, PERCEPE CU SUFLETUL MESAJUL şi mai puţin ce reprezintă imaginile ca atare!

Imaginile, sunt pentru noi, cei cărora ne-au fost trimise.

MESAJUL DE IUBIRE ÎNSĂ, vă este adresat TUTUROR, ÎNCEPÂND CU TINE, FIINŢA CARE CITEŞTE ACUM!

Vă suntem recunoscători, fetelor, pentru minunatul dar pe care ni l-aţi făcut!

IUBIRE ŞI LUMINĂ! NAMASTE!

Pentru voi 02

Articol citit de 21 vizitatori

Comments are closed.

« « Ghidul Spiritual şi Maestrul Spiritual| Asocierea şi Disocierea » »