browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ghidul spiritual – Uroboros|| Împreună în Familia Spirituală » »

Familia fizică şi Familia Spirituală

Posted by on 28, February, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă

 

În lumea de astăzi, măcinată de dualitate, de separaţie, distingem momentan două concepte: Familia Fizică şi Familia Spirituală.

Dacă în mod normal, într-o lume evoluată acestea două sunt doar aspecte secundare “de detaliu” al unei familii, în lumea în care trăim, distingem doar familia fizică.

Există oare şi familii spirituale?

Deocamdată, noi suntem ÎNCĂ în căutarea acestei familii.

Şi Monica şi eu, ne străduim să fim o astfel de familie.

Dar dacă strădania se rezumă la ceea ce facem noi, atunci rezultatele vor fi în consecinţă…

Familia de astăzi – o familie FIZICĂ şi atât

Astăzi, “familia”, aşa cum o înţelegem acum, este deja un concept nociv, DISTRUCTIV CHIAR şi anume, un grup de indivizi heterogeni, care “se fac frate cu dracul” închipuindu-şi că astfel trec puntea, dar al căror unic obiectiv în viaţă este supravieţuirea cu orice preţ, multiplicarea NUMERICĂ, eventual la nesfârşit, în scopul menţinerii averilor materiale, a sporirii puterii de influenţă şi de dominaţie asupra celorlalţi indivizi ai speciei (scara la care operăm ca indivizi e irelevantă aici, în articol…) şi asupra mediului de viaţă.

Astăzi, “facem copii” după care “avem copii”, printr-un proces lipsit de COEZIUNE, în care VISUL, VIZIUNEA şi PLANUL, sunt nişte concepte vide de semnificaţie. Acţionăm în virtutea presiunii hormonilor, a instinctelor animalice şi a manipulărilor din mass-media, care amplifică aceste instincte animalice în mod aberant, ceea ce ne conduce la copierea fizică a maşinăriei umane şi apoi la lăsarea ei “în voia sorţii”, la cheremul VECHILOR TIPARE MENTALE. Adică, la cheremul SISTEMULUI.

Ceea ce facem acum, sunt de fapt nişte COPII de la A COPIA!! ale unor organisme primitive, nişte copii de calitate din ce în ce mai proastă.

Cercetările din ultimii 10 ani ale experţilor în biologie, demonstrează clar că nivelul de inteligenţă a scăzut dramatic, adaptabilitatea la mediu a scăzut alarmant, imunitatea a scăzut sub limitele de toleranţă iar specia umană se îndreaptă cu paşi mari către colapsul biologic al speciei. SIDA, cancerul, seceră din ce în ce mai multe vieţi. Autismul şi ADHD, seceră alte vieţi. Schizofreniile şi diferitele forme de paranoia, se regăsesc în mai toate ţările, în număr catastrofal de mare. Alzheimer de pildă, este o formă de paranoia, o degenerare a corpului fizic ca urmare a proastei sale utilizări.

Mă opresc aici cu acest armagheddon. AJUNGE!

 

FAMILIA SPIRITUALĂ

 

DIN FERICIRE, EXISTĂ SOLUŢIA PE CARE SĂ O PUTEM PUNE ÎN PRACTICĂ PENTRU A STOPA ACEST PROCES DEGENERATIV.

Ea se numeşte pur şi simplu, FAMILIA SPIRITUALĂ.

Ce înseamnă o familie spirituală?

Şi Monica şi eu, am apelat la toate resursele noastre şi astfel, am reuşit vezi Viziunile de la Celestine să descoperim GHIDUL SPIRITUAL de care aveam nevoie pentru a defini FAMILIA SPIRITUALĂ.

Aşadar, Viziunile de la Celestine, FUNCŢIONEAZĂ!

În articolul următor, “ÎMPREUNĂ ÎN FAMILIA SPIRITUALĂALMIRA, Ghidul nostru spiritual, vă va prezenta într-o formă foarte concisă şi foarte frumoasă, TREI ETAPE ALE MATERIALIZĂRII, condensate într-o FORMĂ FIZICĂ: TEXT.

Cu cât vom lucra mai mulţi pentru a dezvolta şi pune în practică această SINTEZĂ, cu atât vom ajunge mai rapid să trăim în FAMILII SPIRITUALE FIZICE.

De fiecare dintre noi, depinde aceasta şi depinde de fiecare dintre noi cât de rapid vom dizolva VECHILE TIPARE MENTALE ALE FAMILIEI, care deja au devenit PATOLOGICE.

Mi se pare că a venit vremea să repunem în drepturi FAMILIA, modul în care trebuie să se nască o familie şi ce trebuie să însemne ea.

Suntem convinşi că doar revizuindu-ne concepţiile privind modul în care construim o familie, vom putea găsi soluţii care să răspundă multelor disfuncţii sociale şi de alte tipuri cu care societatea omenească se confruntă de zeci de secole.

AVEM TOT CE NE TREBUIE pentru a face SALTUL ÎN CONŞTIINŢĂ necesar!

Totul se rezumă la a ieşi din amorţire şi a acţiona CORECT şi PERSEVERENT!

 

Articol citit de 62 vizitatori

8 Responses to Familia fizică şi Familia Spirituală

 1. Monica

  E un termen prea vast (mă refer la cuvântul “familie”) pentru a-l putea închide doar într-o simplă propoziţie. Şi totuşi se poate! Cum?!? “Eu sunt O FAMILIE”!
  Abia atunci când ajungi să te cunoşti, să descoperi în tine mai multe elemente şi abia după ce faci toate aceste elemente componente să lucreze între ele în armonie, abia atunci poate fi cineva pregătit să facă acest pas, de a se alătura sau a-şi forma o familie. Dar cred că Universul te ghidează în mod discret către aşa ceva…. :)

  • Şerban Stănescu

   Ghidarea discretă, am discutat-o de multe ori, încă de la începuturile noastre.
   De altfel, felul în care ne-am cunoscut poate fi numit oricum, afară de “banal”.
   Pe urmă, felul în care ne-am întâlnit.
   Ceea ce cred eu că trebuie cultivat, este tocmai starea de CONŞTIENŢĂ (trezire interioară, trezvie, awareness), pentru a observa şi urma SINCRONICITĂŢILE.
   Universul, într-adevăr ne ghidează, dar NOI trebuie să fim PE RECEPŢIE şi SĂ ACŢIONĂM în armonie cu viziunile/percepţiile.

 2. Flavian

  Cand ne faceti o vizita la Armonia ? Hai, simt ca este momentul sa inceapa vindecarea… 😉

  • Şerban Stănescu

   Bună, Flavian! :)
   Ştiu, ai dreptate, Şinca mă cheamă, NE cheamă, dar sunt enorm de multe sincronicităţi care s-au succedat în ultimele două săptămâni!
   I feel overwhelmed! E pur şi simplu fabulos!
   Pe de altă parte, Monica lucrează “9 to 5” şi concediul, e impus de patronat.
   De venit, vom veni cu siguranţă, totul e să aşteptăm momentul potrivit.
   Oricum, ţinem legătura, o să publicăm pe sit, aici, cam ce mai reuşim şi noi să facem.
   Sunt conştient că e nevoie să facem “vision-sharing” şi că durează să planificăm nişte paşi, deci un “faţă-n faţă”, se impune.
   O să vedem cum putem rezolva problemele financiare legate de deplasare şi probabilitatea maximă e că voi veni singur,
   posibil şi cu altcineva (Almira).
   Oricum, o să îţi trimit în avans (mail) o agendă cu ce vedem noi că am avea de făcut şi completăm pe parcurs cu ce vedeţi voi.
   Sunt multe care pot fi rezolvate via net, dar sunt şi chestii care ţin de integrare la alt nivel.
   Deşi lucrez la distanţă de mulţi ani, practica demonstrează că “faţă în faţă” duce la alte rezultate, o altă asamblare a Viziunilor, sincronicităţi şi de aici,
   “Încotro?”, se conturează altfel.
   Oricum, îmi place direcţia către care aţi pornit. Mă strădui să pun şi eu ceva acolo cu mijloacele mele! 😉 😀
   VINDECĂRI
   Sunt multe de echilibrat şi de o parte şi de alta.
   Mergeţi pe “The Celestine Prophecy” şi vom avea un câmp vast de discuţie, dar mai curând de PRACTICĂ.
   Eu am parcurs stadiile Viziunilor I – XII şi am ajuns chiar la “The Thirteenth Insight – Making Things Happen”, pe care am început să o dezvolt împreună cu Almira.
   Lucrăm foarte intens şi câmpul are o intensitate colosală, deci mai treceţi pe-aici cei care deja aţi început lucrul cu Lumină! :)
   Dacă reuşesc să vin cu Almira, o să vă împărtăşească o Viziune fantastică! Ea a fost deja la Şinca… 😀
   E rândul nostru acum, să vedem cum ne descurcăm!
   Toate bune şi HAPPY-INSIGHT-SHARING!
   ( 😮 Cum are trebui tradus în Română?! )

 3. Flavian

  Fara prea multe planuri, ci tocmai cu mintea cat mai linistita… si ascutitoarea in buzunar.. 😉

  • Şerban Stănescu

   Salut, Flavian!
   Da, tocmai la asta reflectam!
   Am descoperit un vortex de cauzalităţi extrem de dens şi de încâlcit.
   Problema e că ascuţitoarea de care am nevoie, e una pentru stâlpi de gard şi grinzi.
   Singura de dimensiunea asta pe care o ştiu şi am folosit-o până acum, e POSTUL CU APĂ.
   Chiar şi-aşa, silueta mea s-ar putea să rămână prea groasă să mă pot strecura printre riscuri.
   Vortexul, are următorul algoritm:
   DE ce — Cum — Ce poate bloca emoţional semnele de APĂ? [Peşti, Rac, Scorpion]”
   Elucidarea labirintului, rezolvă în primă instanţă două clase mari de probleme (= DEZECHILIBRE, DIZARMONII, DISONANŢE):
   1. Bolile umorilor apoase. Leucemia, ar fi doar un exemplu; limfă, plasmă, sânge…
   2. Mecanismul transmiterii tiparelor de furt de energie (tipare de control) prin intermediul APEI. Pe această cale, sunt manevraţi 90% din oamenii de pe glob. Durează prea mult să intru în detalii. Vezi Masaru Emoto
   Ca să pot intra în Vortex cu şanse acceptabile de a rămâne “întreg”, am nevoie să mă ridic din Vibraţia Lumii Solidelor (1 – 7), cu cel puţin 3 trepte (10 şi mai sus!).
   Elimin 3 perechi de ochelari (filtre/algoritmi/tipare mentale) şi în loc să decodific în 3 trepte în plus, convertesc fluxul de informaţie DIRECT ÎN CUVINTE.
   S-ar putea ca idealul să fie să mă mut la Măgura. Severitatea condiţiilor de acolo, mă va ajuta să mă desprind de paraziţii Lumii Solidelor.
   Celelalte energii NATURALE (PĂMÂNT mai curat, APĂ de la fântână, FOC direct de la Soare, AER mai curat), îmi vor furniza tactul intern mai curat (Heartbeat, cuarţ, clock-ticks), mai “calibrat” decât la oraş. La oraş, e calibrat antropic.
   Acum agitaţia fizică mă aruncă într-o stare de consum de energie prea mare şi efortul devine epuizant.
   Presiunea cu care vin informaţiile de aproape o lună, NECESITĂ alt mecanism de preluare-decodificare — CODEC, exact ca la AV – FrameRate/ KeyFrames per second.
   Am deja o parte din viziune/plan clarificate.
   Am însă nevoie de mult mai multă informaţie pentru a asambla fragmentele existente într-o imagine COERENTĂ. (Coerenţa e dată de VERDE – ANAHATA – ENERGIA COEZIUNII – IUBIRE). Calibrarea pe ROŞU (treptele 1 – 7), mă împiedică să preiau-convertesc mai simplu, mai direct.
   Ca să înţelegi: trebuie să trec prin cât mai multe din cele 24 de trepte (R=7; O=7; G=7; 3×7=21; VERDE=7. Verde 1 + Verde 2 + Verde 3 +21 = 24) până la treapta 25 (Mijlocul lui Anahata, Verde 4). Vezi “Cele 24 de vămi ale Văzduhului” din creştinism. Sunt prost interpretate, dar RELATĂRILE SUNT CORECTE. Ca să explic niţel: 24 de perechi de ochelari (tipare mentale, algoritmi, etc.) prin care priveşti Realiatea. INCONŞTIENT!

 4. Flavian

  Iar ti-a furat mintea presul de sub picioare… :)

  Viata mi-a oferit acum vreun an un cadou, prin intermediul vostru si a provocarii de a va integra in Armonia. M-am speriat si am refuzat sa-l accept la acel moment. Dar acum cred ca este vremea sa inceapa vindecarea, de ambele parti, care sunt de fapt una si aceeasi. In rest, cuvintele sunt inutile… 😉

  • Şerban Stănescu

   Salut!
   Asta şi urmăream, să îmi fure cineva Mintea!
   Vezi tu, există o Hartă a Universului, care are mai multe variante:
   1. A AVEA
   2. A FACE
   3. A FI
   Voi, acolo, sunteţi încă în etapa “Avem statut, avem asociaţie, avem membri, avem bani, avem pământ, avem familii, avem…”. Completează tu lista.
   O foarte mică parte din voi, au ajuns la “Facem statut, facem asociaţie, facem membri” şi cam atât. O altă parte sunt în etapa “Vrem permacultură, vrem şi vrem şi vrem”. De la “Vreau” la “Fac”, uneori durează multe existenţe fizice.
   În fine, aşa cum văd eu lucrurile, într-un viitor oarecare, veţi înceta să aveţi şi să faceţi şi veţi începe să
   SUNTEM STATUT, SUNTEM ASOCIAŢIE, SUNTEM PĂMÂNT, SUNTEM PERMACULTURĂ. SUNTEM.
   SUNTEM, de la FIINŢARE.
   “A INTEGRA”, “A VINDECA” este un tipar mental de control. Atunci când voi simţi nevoia să fiu integrat de tine sau de altcineva, să fiu vindecat de tine sau de altcineva, ÎŢI VOI COMUNICA CLAR ŞI DIRECT ASTA.
   Deocamdată, eu SUNT UN GHID SPIRITUAL. Atât.
   Atunci când vei vedea în mine un ghid spiritual, vei şti ce ai de făcut TU.
   Eu unul, ŞTIU PRECIS CE AM DE FĂCUT.
   Creaţia autentică, are următoarea secvenţă pentru mine:
   1. A FI
   2. A FACE
   3. A AVEA
   Exemplu:
   SUNT SĂNĂTOS – FAC SĂNĂTATE – AM SĂNĂTATE
   “Ce este Înăuntru este şi Înafară!”
   …therefore, can we conclude that humanity is more concerned on HAVING… than BEING?” PhD Samuel Norman (Morgan Freeman), “LUCY”

« « Ghidul spiritual – Uroboros| Împreună în Familia Spirituală » »