browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Carte – Un zâmbet pentru toată lumea!|| Cum recunoşti un ghid spiritual autentic? » »

Furtul de energie

Posted by on 23, February, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă   Astăzi, vom vorbi despre un fenomen care macină societatea omenească de câteva secole şi care ne-a condus în punctul în care ne aflăm: criza de energie şi multe alte presupuse crize. Sau altfel spus, NESUSTENABILITATEA SOCIETĂŢII OMENEŞTI. Toate aceste crize însă, au o una şi aceeaşi cauză: FURTUL DE ENERGIE. Furtul de energie, mai este cunoscut şi sub denumirea de “vampirism”. Daniel Roxin dar şi alţi autori au prezentat aspectele sociale ale furtului de energie. Mi se pare inutil să revin. Oricine poate citi articolul publicat de Daniel Roxin şi încă multe altele pe aceeaşi temă. Ceea ce vreau eu acum, este să discutăm dacă chiar avem nevoie să ne furăm energia unii de la alţii.

CHIAR AVEM NEVOIE SĂ NE FURĂM ENERGIA UNII ALTORA?

Experienţa mea de viaţă, spune că momentul în care a ajuns omenirea, necesită mai curând o reevaluare a modului în care privim lumea şi mai cu seamă, a modului în care ne vedem pe noi înşine. Constat şi eu că există în jurul meu o mulţime de oameni care cerşesc. Pot da exemple pe zeci de pagini dar ar însemna să mă depărtez de scopul acestui articol şi scopul articolului, este să îţi arăt

CUM POŢI DĂRUI ENERGIE, ÎN LOC SĂ O FURI!

Dacă vrei să înţelegi mecanismul, am scris o carte special cu acest scop: “Cum să scapi de sărăcie”. Tot ce ai de făcut, este să pui în practică ce scrie acolo. Dar asta, DEPINDE DE TINE! Dacă în loc să te vaiţi de lipsa banilor, a timpului sau mai ştiu eu ce altă lipsă ACŢIONEZI aşa cum am explicat acolo, vei participa la un schimb de energie. Totul se rezumă la DESCHIDEREA PE CARE O AI. Îmi place să discut aplicat, aşa încât, o să îţi dau un exemplu mai “la obiect”. Am discutat mult cu Monica despre filmul “Profeţia de la Celestine” şi am discutat mult mai cu seamă cu privire la mecanismul de construire a câmpurilor de energie, prezentat în film. În articolul precedent, “Viziunile de la Celestine”, am prezentat principiile după care ne modificăm modul de gândire sau, altfel exprimat, tiparele mentale. Cum mie teoria fără practică mi se pare ca o predică în care spui ceva şi faci în viaţă altceva, am prezentat şi o serie de exerciţii practice, care ne ajută să ne creştem nivelul de vibraţie INTERIOR, astfel încât să realizăm simultan mai multe lucruri:

 • Creşterea nivelului de vibraţie;
 • Schimbarea modului de gândire;
 • Modificarea percepţiei asupra lumii înconjurătoare;
 • Eliminarea stressului;
 • Îmbunătăţirea sănătăţii;
 • Îmbunătăţirea memoriei;
 • Îmbunătăţirea vitezei de asimilare a cunoştinţelor;
 • Înlăturarea durerilor;
 • Autovindecarea.

Mai sunt şi alte avantaje către care duc exerciţiile pe care le-am prezentat, dar poate cel mai important lucru pe care îl obţii, este că începi să descoperi singur că poţi trăi şi fără să furi energie de la cineva (inclusiv de la alimente!), descoperi că viaţa poate fi trăită şi fără să te laşi terorizat de tot felul de crize imaginare. Energia, este infinită! A afirma că suntem în criză de energie, înseamnă de fapt a recunoaşte că eşti incapabil să vezi OCEANUL DE ENERGIE care te înconjoară! Dacă aceasta e situaţia în care te afli, ei bine, setul de exerciţii propus de mine sub titlul “Exerciţiu de Iluminare”, te va ajuta să scapi de o mulţime de factori de stress, cum ar fi dureri, boli diverse, dezechilibre. Odată devenit practică zilnică, te va ajuta să treci de la starea de vampir energetic, la starea de Fiinţă Elevată energetic! Şi, vreau să precizez că toţi furăm energie, mai mult ori mai puţin, (inclusiv eu!) inconştient sau cel mult semiconştient (adică în mod difuz, nelămurit, neclar) într-un fel sau altul, pentru că aşa am fost educaţi să trăim şi între altele, este principala cauză a morţii la vârste atât de mici. Omul poate trăi în acest corp fizic aproximativ 1500 de ani, potrivit informaţiilor pe care le deţin şi pe care le-am preluat din Câmpul Conştiinţei Universale. Mai mult decât atât, putem transcende (părăsi) TREPTAT Planul Fizic, FĂRĂ SĂ TRECEM PRIN TRAUMATISMUL NUMIT MOARTE, prin elevarea treptată a frecvenţei proprii de vibraţie! Acest lucru l-am realizat eu însumi în câteva etape, folosindu-mă de mai multe instrumente, între care cele mai importante sunt ZENLA, POSTUL CU APĂ ŞI DIETA HIPER-HIDRATATĂ. Acest Adevăr este cunoscut de peste 6000 de ani şi este prezentat inclusiv în biblie, în “Revelaţia”, textul atribuit lui Ioan Teologul şi cunoscut sub numele grecesc, “Apokalipsa” sau “Apokalipsa lui Ioan”. Te învit în încheiere să reflectezi adânc asupra celor citite şi să îmi scrii cum ţi-ai propus să te rupi din cercul vicios al lui “viaţa e o mizerie”. Funcţie de numărul de comentarii, voi şti cu certitudine care dintre cititori se complace în rolul de victimă şi care preferă rolul de Fiinţă Superioară! TU, te consideri o victimă a sistemului? Dacă da, atunci ţi-am oferit mijloacele de a deveni din SCLAV al sistemului, UN OM LIBER! TU DECIZI

CE ÎŢI PLACE MAI MULT: SCLAVIA, SAU LIBERTATEA?

 

Update: Un dar de la marele artist Sir Anthony Hopkins:

 

Articol citit de 111 vizitatori

2 Responses to Furtul de energie

 1. Codreanu Petru

  Am gășit o caracteristică omului CONSUMATORIST DE ENERGIE (varianta brutală) – permanent are tendința doar să primească, zgârcit, invidiază, consumatorul pe interior este omul care ușor este jignit, depinde foarte mult de mediul exterior, ușor îl rănește cuvântul, foarte ușor îl irită comportamentul neadecvat altui om, îl irită repede dacă cineva îl dezamăgește, repede se simt răniți, sensibili, dependenți, disperați, în interiorul lor cade energia.
  Pe viitor sper să completez lista aceasta și cu părțile mai sublime caracteristic consumatorismului de acest fel, pentru ca tot odată să evit transformarea mea într-o mare gaură neagră. 😉
  Mulțumesc, bun articol, transformarea mea continuă datorită două lucruri foarte importante le consider și mult pun accent pe asta:
  Schimbarea în direcția corectă a modului de gândire;
  Modificarea în direcția corectă a percepţiei asupra lumii înconjurătoare;
  iar pentru aceasta am avut nevoie de cineva să mă ghideze.
  Ce am în vedere prin „direcția corectă/într-un fel anume” – ca de exemplu: dacă dorești să suni pe un oarecare prieten, la telefon formezi în anume ordine cifrele pentru ca să ai legătura cu el, fără să formezi doar numere la întâmplare sau cât mai multe sau cât mai lungi, altfel rămâi fără convorbirea cu acel prieten.

  • Şerban Stănescu

   Excelentă intervenţia, Petrică!
   Într-adevăr, există în orice Fiinţă intenţii angelice sau “pozitive”, cum li se mai spune.
   Aici, în densitatea colosală a Vibraţei Solidelor însă, avem limitări serioase privind modul în care percepem Realitatea.
   Mare parte din aceste limitări, vin din modul în care mâncăm, pentru că este principalul mijloc prin care efectuăm schimburile de tip Energie-Informaţie.
   Orice aliment, este un ÎNTREG de tip CÂMP–ENERGIE–INFORMAŢIE.
   Astfel, schimbarea alimentaţiei, aduce o nouă percepţie a Realităţii.
   Trecerea de la hrana carnivoră (în care principalele alimente sunt carnea şi derivatele) la lacto-ovo-vegetarianism, îţi rafinează percepţiile şi deja ai o tranziţie către o percepţie mai complexă, mai nuanţată a Realităţii.
   Următoarea etapă, eliminarea alimentelor de origine animală, realizează încă un mic salt în percepţia Realităţii şi totodată, un SALT ÎN CONŞTIINŢĂ.
   În acelaşi timp însă, este resorbit conflictul dintre specia umană şi celelalte specii de animale, pe care acum le creştem pentru a le folosi drept hrană, ceea ce din perspectiva bilanţului energetic, este o pierdere, o RISIPĂ colosală!
   Mai departe, desigur, este pasul către un nou tip de alimentaţie şi anume, renunţarea la hrana Solidă, adică, trecerea la HRANA LICHIDĂ.
   În acest moment, apare o tranziţie extrem de importantă, când percepem modul în care acţionează legile mecanicii fluidelor şi în mod particular, modul în care colaborează aceste LEGI (programe, tipare mentale) la ceea ce numim “Viaţă”, anume, două seturi fundamentale de tipare mentale: SOLIDELE şi LICHIDELE.
   Locul Dietei Hiper-Hidratate, este exact în acest punct: simplificarea tranziţiei de la setul de tipare mentale SOLIDE la setul de tipare mentale LICHIDE.
   Odată tranziţia începută, începe şi desfăşurarea, CONŞTIENTIZAREA, unui alt strat al Universului (layer), exact aşa cum spun tradiţiile orientale.
   Începem să VEDEM CÂMPURILE DE ENERGIE şi modul în care ele conlucrează la construirea Realităţii Fizice, dar şi a Realităţii mai puţin “solide”, cum sunt de pildă Emoţiile. Aşa cum noi vedem Realitatea Fizică, clarvăzătorii, văd Realitatea Emoţională. Pentru ei, este o lume la fel de “solidă”, pe cât sunt pentru noi Pământul şi pietrele, de exemplu.
   La Măgura, la atelierele practice, vom realiza astfel de exerciţii de extindere a ariei de percepţie către tipare mentale de rang superior, astfel încât să putem accesa fiecare, cel puţin în parte, folosindu-ne PROPRIILE ENERGII ŞI PROPRIILE ORGANE DE PERCEPŢIE, fragmente ale Realităţii de nivel superior.
   Ne-ar face o mare plăcere să vii la Măgura, să lucrăm împreună! :)

« « Carte – Un zâmbet pentru toată lumea!| Cum recunoşti un ghid spiritual autentic? » »