browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « La mulţi ani Monica!|| Vindecare – Monica » »

Ghidul Spiritual Treapta I

Posted by on 10, March, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă

 

 

Acest articol apare ca o necesitate izvorâtă din practica mea şi din o serie de comunicări cu alţi potenţiali, fie Aspiranţi la Trezire, fie Ghizi Treapta I. Ghizii mei din Astral, mi-au explicat despre o serie de erori de interpretare pe care le-am comis în procesul de trezire şi încă multe altele şi cum anume trebuie să lucrez pentru a accelera procesul şi a ajuta cât mai mulţi oameni.

Fără cooperare, vom rămâne în urmă ca ţară şi deja suntem poate printre ţările cele mai înapoiate spiritual din lume. De ce stau aşa lucrurile, voi explica la întâlnirile de la Casa Măgura.

Numele Ghizilor cu care am cooperat, le veţi afla singuri, atunci când veţi reuşi să vă stabilizaţi în Lumină, să staţi “pe picioarele voastre” de Lumină.

 

SCURTĂ SINTEZĂ

 

Ghidul Spiritual Treapta I, este capabil să stea în Lumina Interioară. Ce înseamnă asta practic, este că privind în Interiorul vostru, CU OCHII ÎNCHIŞI, VEDEŢI LUMINA LA NIVELUL LUI ANAHATA CHAKRA. Pentru că şi aici există nuanţe, sunt o mulţime de dificultăţi cu care ne confruntăm.

STABILIZAREA LUMINII INTERIOARE. Există multe metode de a stabiliza VIZIUNEA LUMINII INTERIOARE, dar ceea ce am practicat eu, pot recomanda. Alte metode, veţi afla SINGURI şi e posibil să vi se potrivească mult mai bine decât cele prezentate de mine. Am oferit deja o serie de exerciţii pe care eu le-am practicat în ultimii 10 ani sub titlul Exerciţiu de Iluminare. Fiecare variantă ajută într-un mod diferit, dar rezultatul final este amplificarea Luminii Interioare, până dincolo de pragul critic al Căderii în Întuneric (Adormirea spirituală). A doua metodă, este POSTUL CU APĂ. Este total nerecomandabil carnivorilor, celor care sunt încă ASPIRANŢI LA TREZIRE! Postul cu apă, are efectul unui motor cu reacţie care poate dezvolta instantaneu o viteză de 10 Mach (10 x viteza sunetului), pus pe o trotinetă! Dincolo de faptul că veţi fi striviţi de motor, veţi fi aruncaţi într-o lume pe care medicii o numesc generic “psihoză severă autoindusă recesivă”, ceea ce înseamnă în practică, nebunie de bună voie şi care recidivează periodic cu episoade de violenţe fizice extreme. Povestea e complicată şi explicaţiile pot fi date doar prin comunicare DIRECTĂ. Altfel, e necesară scrierea a sute de pagini de text, publicarea, promovarea, etc. Începătorilor, le recomand o trecere treptată de la regimul OMNIVOR, la Lacto-Ovo-Vegetarianism, apoi la vegetarianism apoi la mâncare fără foc. Altfel, accidentele se vor ţine lanţ şi situaţia aici va degenera în haos total. Carnivorilor, le va fi foarte greu să renunţe, deci să facă ei ce le dictează conştiinţa, însă, PE PROPRIA RĂSPUNDERE!

IDENTIFICAREA ALTOR GHIZI. Ideal pentru un Ghid Spiritual, este ca pe lângă menţinerea sa în Lumină, să se antreneze în Astral. Asta îi permite să descopere alţi Ghizi. Odată stabilită conexiunea, fie şi foarte scurt, ÎNVAŢĂ fiecare mult mai repede şi dispare nevoia de deplasări FIZICE. Folosiţi mailul şi ca semn de recunoaştere, verificaţi-vă reciproc DESCHIDEREA. Onestitatea şi frumuseţea comunicării, vă va spune ÎNĂUNTRUL VOSTRU cu cine aveţi stabilită legătura. Vă veţi întâlni cu Aspiranţi cu un mental extrem de puternic. Ei vă pot fi Ghizi, dar voi veţi avea de înfruntat un risc enorm: Căderea din Lumină! ATENŢIE mare deci! Asta mi s-a petrecut mie în ultimele zile! Am comunicat extrem de intens cu doi Aspiranţi şi amândoi m-au secat de energie. Am fost pe punctul de a avea o cădere extrem de jos. Din fericire, am reuşit să mă redresez. Greu, dar am reuşit. Cum anume, discutăm la Măgura, cu cine va avea nevoie realmente, altfel alimentăm cu zvonistică de tipul “comandamentul galactic” şi alte absurdităţi ca “venirea extratereştrilor”, etc. Aşadar, limitează LA MAXIMUM comunicarea cu Aspiranţii. Ei fac în mod inconştient anumite lucruri care îţi vor complica exponenţial existenţa şi menţinerea în Lumină, INCLUSIV ÎN INTERIOR! E preferabil să foloseşti câmpul pentru a TE CURĂŢA PE TINE, a curăţa camera în care lucrezi cel mai mult, apartamentul, casa. Aici, e bine să te opreşti. Dacă cei din casă SIMT CÂMPUL, vei şti şi vei şti CU CERTITUDINE. Se vede pe ei. Ignoră-i în faza asta, până întreabă şi devin chiar insistenţi. Aici am greşit eu de zeci, poate de sute de ori (mii?). Prea multă atenţie, strică! Am bătut pasul pe loc aproximativ 7 ani din cauza asta. Dacă te interesează, faci cum vrei, inclusiv ca mine. Fiecare cu lecţiile lui!

 

AVERTISMENT: A încerca să vă treziţi Lumina Interioară cu ochii DESCHIŞI, vă transformă în specia cea mai periculoasă de vampiri energetici!

Preţul plătit pentru acest tip de FURT DE ENERGIE, este: accidente vasculare cerebrale; psihoze severe şi depresii în cascadă, reveniri episodice şi căderi dramatice cu tentative repetate de suicid; îmbolnăvirea rudelor şi apropiaţilor; destabilizarea sănătăţii copiilor, aparţia de boli grave, de BOLI TERMINALE la copiii proprii şi la copiii din vecinătate.

Într-un târziu, survine moartea fizică iar cel în cauză, va trebui să revină ÎN FIZIC şi să rezolve SINGUR toate stricăciunile făcute!

Implicaţiile sunt mult mai grave pentru cel în cauză. Le vom discuta când va veni vremea potrivită.

Despre identificarea Aspiranţilor la Trezire, cu altă ocazie, deja materialul acesta a fost foarte dificil de tradus în cuvinte şi am obosit…

 

 

Articol citit de 84 vizitatori

Comments are closed.

« « La mulţi ani Monica!| Vindecare – Monica » »