browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ghidul spiritual – Busola Interioară şi Busola Exterioară|| Familia fizică şi Familia Spirituală » »

Ghidul spiritual – Uroboros

Posted by on 26, February, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă

 

 

Astăzi, continui seria dedicată ghidului spiritual cu o meditaţie specială: UROBOROS şi GHIDUL SPIRITUAL

Uroboros, pentru cei mai puţin familiarizaţi, este “şarpele care-şi muşcă coada”. Simbolul său, are o profunzime pe care abia acum încep să o percep.

Dincolo de simbolul clasic al Vieţii Fără Sfârşit, el este totodată simbolul Timpului.

Am avut în acest an o revelaţie legată de Uroboros – Aspectul TIMP.

Uroboros, pentru cei care au văzut Lumina, poate fi perceput ca o bandă cilindrică Moebius şi profunzimea acestui simbol, este colosală!

Presupun că cei care sunt preocupaţi de fizica cuantică şi studiază Timpul, atunci când se referă la “Wormhole” – “gaura de vierme”, se referă la momentul particular al translaţiei care apare la parcurgerea îmbinării dintre capul şi coada a lui Uroboros, unde se află “Poarta interdimensională”.

Este prea mult de discutat şi e mult mai uşor de perceput direct, într-o meditaţie cu tema “Timp-Uroboros”.

Ce legătură există între Uroboros şi Ghidul Spiritual?

Atunci când ai trezit înăuntrul tău Ghidul Spiritual, te afli în faţa unui fenomen din clasa Uroboros-Moebius şi se petrec fenomene stranii, din clasa SINCRONICITATE.

Astfel, de multe ori, un ghid spiritual care are o anumită deschidere, se pomeneşte călăuzit din lumile subtile, către un alt ghid spiritual, care îl călăuzeşte către alt ghid spiritual, care…

Asta mi s-a petrecut acum câteva zeci de minute (articolul l-am scris ieri dimineaţă).

Am ajuns pe un blog (Almira) care se numeşte “Asimetricka”.

Citez de pe blog:

Îmi plac cuplurile care radiază bucuria de a fi împreună şi o coboară în materie.

De pe acest blog, am ajuns la Bevani.

Sunt curios unde voi mai ajunge de aici? :)

Acest fel de sincronicităţi, ne amintesc de faptul că

PARTAJAREA CUNOAŞTERII, ESTE PARTE A MISIUNII FIECĂRUIA,

indiferent de aspectele materiale ale acestei misiuni (jurnalism, ştiinţă, tehnologie, învăţământ, medicină, filosofie, sociologie, etc., etc.)

Ce înseamnă Partajarea cunoaşterii?

Iată ce înseamnă PARTAJAREA CUNOAŞTERII potrivit standardelor noastre:

Partajarea VISULUI. Fiecare om are un vis al său. Dacă împărtăşim măcar o parte din visul personal, atunci punerea împreună, merită discutată şi VISUL, DEZVOLTAT. Împărtăşim acelaşi VIS? În ce măsură? Putem perfecţiona VISUL astfel încât să ne regăsim toţi în el?

Partajarea VIZIUNII. Fiecare om a investit o cantitate mai mare ori mai mică de ENERGIE în dezvoltarea visului său, până la un punct în care el a devenit o imagine. Unii, au chiar un set de imagini iar alţii, au chiar un film, mai scurt ori mai lung. Aceast set de imagini este mai clar sau mai ceţos funcţie de câtă energie s-a investit în el şi de mulţi alţi factori interiori şi exteriori. Împărtăşim aceleaşi VIZIUNI? În ce măsură? Putem perfecţiona viziunea astfel încât să ne regăsim toţi în ea?

Partajarea PLANULUI. Fiecare om a investit o cantitate mai mare ori mai mică de ENERGIE în dezvoltarea VIZIUNII SALE, până când aceasta s-a transformat într-un PLAN, investind în ea fie timp, fie alte resurse de energie, de altă natură, cum ar fi: EMOŢII, BANI, MUNCĂ FIZICĂ, etc. Împărtăşim acelaşi PLAN? În ce măsură? Putem perfecţiona PLANUL astfel încât să ne regăsim toţi în el?

Almira şi Bevani, m-au ajutat deocamdată să clarific de unde porneşte LĂRGIREA FAMILIEI.

Despre LĂRGIREA FAMILIEI însă, voi discuta separat, pentru că este un subiect extrem de important, mai ales în contextul societăţii omeneşti actuale, în care oamenii înţeleg prin “lărgirea familiei”, un singur lucru: MULTIPLICAREA FIZICĂ sau, altfel spus, producerea de clone umane în masă.

În VIZIUNEA NOASTRĂ, FAMILIE, înseamnă CU TOTUL ALTCEVA decât ceea ce întâlnim acum în 99,99% din omenire. Iar lărgirea familiei, începe de la PARTAJAREA VISULUI, A VIZIUNII şi A PLANULUI.

Abia DUPĂ ce acestea au fost armonizate, FAMILIA ÎNCEPE SĂ EXISTE. Până când această TRANSFORMARE ARE LOC, “familia” este o simplă asociere conjuncturală, bazată pe instinctul de autoconservare, de reproducere şi de posesiune.

Am văzut unde ne-a dus asta: războaie de exterminare în masă, bombardament atomic (Hiroshima, Nagasaki, Serbia, Iraq), arme biologice (Iraq, Serbia), manipulare media şi psihotronică mondială).

Acesta e viitorul pe care îl doreşti pentru copilul tău?

Dacă da, atunci poţi muri în linişte! ÎL ARE DEJA, ACUM. Asta trăim. Cât vom mai trăi, dacă vom mai trăi!

Închei cu un moment mai deosebit:

 

 

Articol citit de 121 vizitatori

Comments are closed.

« « Ghidul spiritual – Busola Interioară şi Busola Exterioară| Familia fizică şi Familia Spirituală » »