browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Peripeţii în Astral cu Monica|| Furtul de energie — Studiu de caz » »

Joburi la Şcoala ZENLA

Posted by on 1, April, 2015

Şcoala ZENLA - Header - Joburi

 

 

Iată că a venit vremea să abordăm şi chestiunea locurilor de muncă sau, mai pe scurt, folosind un anglicism la mare modă: JOBURI.

Şcoala ZENLA, ca orice şcoală, oferă un anumit program de instruire şi pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie întrunite SIMULTAN, o sumedenie de condiţii.

Întrucât lista acestor condiţii mi se pare momentan interminabilă şi de-a dreptul stresantă, o să sar peste ea foarte rapid.

O să amintesc acum doar faptul că, dacă până anul trecut Şcoala ZENLA era un simplu proiect în stadiul de PLAN, cu componente materiale doar online (adică pe internet), de anul trecut, am reuşit să ieşim din Virtualia şi să materializăm în PLANUL FIZIC, ceea ce astăzi ESTE DEJA SEDIUL FIZIC AL ŞCOLII ZENLA Casa Măgura – Teleorman.

Asta presupune costuri de tot felul inclusiv sume foarte mari de bani! şi o activitate continuă de administrare şi dezvoltare, care, poate fi desfăşurată DOAR ÎN ECHIPĂ.

CE JOBURI OFERIM?

Deocamdată, ceea ce oferim, oferim oamenilor care SUNT INTERESAŢI SĂ EVOLUEZE SPIRITUAL înainte de orice altceva şi în mod particular, SUNT DISPUŞI SĂ LUCREZE ÎN REGIM DE VOLUNTARIAT şi să contribuie şi financiar!

Iată mai jos o listă orientativă a aptitudinilor de care avem nevoie pentru COECHIPIERII NOŞTRI:

WEBMASTERING. Blogging, tehnoredactare, social-media management, promovare online, afaceri online;

GRAFICĂ. Grafică vectorială cu Inkscape; Editare şi procesare foto cu GIMP;

VIDEO. Editor video pentru editare video neliniară (NLE) cu OpenShot, cameraman, regizor, reporter, scenarist, grafician storyboard, animaţii video pentru ecrane, titluri şi generice;

AUDIO. Compozitor, interpret claviaturi MIDI, editare audio cu Audacity, editare şi masterizare pe hardware MIDI (claviatură MIDI cu DAW încorporat)

PERMACULTOR. Aici, discutăm despre PERMACULTURĂ ÎN PLAN SUBTIL şi în mod particular, PERMACULTURĂ ÎN PLANUL ASTRAL. Ceea ce se practică acum, este încă extrem de departe de „ecologic”, este o escaladare a furtului de energie de la un tip LINIAR de furt de energie, respectiv furtul de energie de la Pământ, către un furt de energie în patru dimensiuni: PĂMÂNT, APĂ, FOC, AER.

ADMINISTRATOR PROIECTE (Project Manager). Cine are şanse să lucreze, ştie deja ce înseamnă. Sar deci peste vorbăria goală.

CERCETĂTOR ZENLA. E vorba despre programul nostru de CERCETĂRI NECONVENŢIONALE ZENLA, de pregătirea celor care sunt interesaţi de o dezvoltare spirituală foarte rapidă şi de predarea mai departe a bagajului de cunoştinţe teoretice şi practice, legate de utilizarea Limbajului Zero Negaţii, de implicaţiile neuropsihice, biochimice şi biofizice ale utilizării acestui limbaj, de efectele imediate asupra Fiinţei şi de asemenea, efectele ÎN TIMP, la scară globală a FUNCŢIONĂRII REZONATORILOR ZENLA;

INSTRUCTOR ZENLA. Unul dintre obiectivele foarte importante ale muncii noastre, este să ÎNVĂŢĂM CÂT MAI MULŢI OAMENI SĂ STEA „PE PICIOARELE LOR SPIRITUALE”, ca să spunem aşa. Într-o altă formulare, vrem SĂ TE ÎNVĂŢĂM SĂ FACI TU ÎNSUŢI MINUNI, pentru că noi avem FERMA CONVINGERE că ceea ce se face acum în lume, este vânzare de minuni la tarabă, în piaţă. Preferăm SĂ ÎNVEŢI SĂ FACI TU MINUNI, decât să îţi vindem minuni la pacheţele de 0,001 grame, într-o cutie de televizor, îmbrăcată în hârtiuţe multicolore şi mulți-ce-mai-vrei-tu, legată cu o sută de fundiţe-funduliţe colorate.

CE OFERIM NOI CONCRET?

În schimbul muncii tale, îţi oferim instruirea în toate cele de mai sus, dar mai cu seamă în domeniul pe care îl considerăm noi CRITIC: LUMINA INTERIOARĂ.

Aşadar, vei participa la o serie de workshopuri „LUMINA INTERIOARĂ”, până când vom avea convingerea că ÎŢI VEZI LUMINA INTERIOARĂ şi AI CAPACITATEA MINIMALĂ DE A LUCRA CU EA, pentru a dezvolta CÂMPURI DE ENERGIE COERENTĂ (vezi Energia Coeziunii, Anahata Chakra, Raza Verde, Cuvântul care zideşte, Iubire, Profeţia de la Celestine, etc.)

Vor fi desigur multe programe de instruire, dar de aici vom porni şi vom căuta să identificăm aptitudinile native = REZONANŢELE NATIVE CU CARACTER APLICATIV.

În materie de cazare

Acum, avem posibilitatea de a caza în casă, grupe între 6 până la circa 16 persoane (cu înghesuiala de rigoare!) şi la corturi, cu corturile noastre, încă 4 persoane. Este însă loc pentru încă circa 4 – 8 corturi de 2 – 3 persoane. Avem apă LA FÂNTÂNĂ, o apă excelentă, toaletă în grădină, energie electrică, aragaz cu butelii GPL şi un frigider. Accesul la Internet, este extrem de limitat, întrucât apelăm la bunăvoinţa unui vecin.

Cât costă povestea asta?

Calculele noastre ne-au condus la 10 euro/zi. Pe de altă parte, mai multe capete, o gaşcă mai mare, poate duce la cu totul alte rezultate, alte idei, alte soluţii, etc. Deci deocamdată, este un cost orientativ şi este legat mai ales de partea de costuri de administrare a proprietăţii şi o sumă modică destinată dezvoltării sediului. Doar reparaţiile necesare acum, presupun o cheltuială de circa 7000 euro (cam 30.000 lei).

Dacă e să o facem DOAR pentru noi, ne limităm la minimum necesar nouă şi, eventual, condiţii de cazare pentru mai mulţi oameni, vor fi exclusiv la cort.

Cealaltă variantă este să trecem pe comunitatea internaţională şi să scriem doar în Engleză.

Experienţa pe care am acumulat-o, demonstrează că la nivel mondial, comunitatea anglofonă, este mult mai cooperantă decât comunitatea de români.

Te las să decizi TU ce crezi că e mai bine.

 

 

 

Articol citit de 224 vizitatori

Comments are closed.

« « Peripeţii în Astral cu Monica| Furtul de energie — Studiu de caz » »