browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Coborârea în materie|| Ghidul Spiritual Treapta I » »

La mulţi ani Monica!

Posted by on 8, March, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă

 

Astăzi, este o zi specială pentru mulţi dintre noi, “Pământenii”.

M-am gândit în consecinţă să scriu ceva “mai altfel”, cu atât mai mult cu cât, pentru Monica şi pentru subsemnatul, este o zi foarte specială: acum şase ani în urmă, am intrat cu Monica în biserică şi, zicem noi că am ajuns undeva cu construcţia relaţiei noastre.

Suntem amândoi conştienţi că mai sunt enorm de multe de rezolvat până să devenim o Familie de Lumină, dar până acum cel puţin, AM DEVENIT UN CUPLU SPIRITUAL!

Şi, mă gândesc eu că, pentru cei care vor să meargă pe calea construirii unei Familii de Lumină, experienţa noastră ÎMPĂRTĂŞITĂ, poate constitui măcar câteva puncte de reper. Desigur, situl Şcoala ZENLA şi materialele publicate, asamblate împreună, pot conduce un cuplu sau altul către un alt VIS, o altă VIZIUNE şi un alt PLAN, care pot fi şi este foarte firesc să fie aşa!! FOARTE DIFERITE de ale noastre!

Dar ceea ce este important, este SĂ PARTAJĂM, SĂ ÎMPĂRTĂŞIM EXPERIENŢELE, pentru că ÎMPREUNĂ, este SINGURA CALE CĂTRE O ARMONIZARE GLOBALĂ!

Cred că ziua de 8 martie, ar trebui să o dedicăm înainte de orice, trezirii noastre spirituale!

Trezirea spirituală, fără a fi un proces simplu şi uşor, el poate fi însă abordat şi dacă ne împărtăşim experienţele unii altora, vom putea păşi mai rapid din etapă în etapă, din schimb de experienţă în schimb de experienţă, câte puţin câte puţin, CĂTRE O LUME MAI BUNĂ!

Suntem amândoi conştienţi că există multe stiluri de învăţare şi că, aceeaşi informaţie, poate şi trebuie partajată în foarte multe moduri, astfel încât ea să poată fi preluată de cât mai mulţi oameni şi aceşti oameni, să poată să o pună în practică.

Din păcate însă, puţini văd încă importanţa covârşitoare a ÎMPĂRTĂŞIRII şi foarte puţini oameni ÎMPĂRTĂŞESC EXPERIENŢA PERSONALĂ SPIRITUALĂ.

Din discuţiile pe care le port cu ALMIRA, reies deja câteva lipsuri foarte mari, dar care pot fi remediate. Am deja conturate clar câteva direcţii de acţiune şi vom organiza în cadrul Şcolii ZENLA workshopuri pentru toţi cei intersaţi de O LUME SPIRITUALĂ!

Am înţeles că, este singura modalitate să dăm înainte, ÎMPREUNĂ. Schimb de experienţă şi o ghidare pentru cei care deja simt că locuiesc într-o zonă în care disconfortul şi dizarmoniile, sunt din ce în ce mai greu suportabile.

Astfel, împreună cu Monica şi cu Almira, mi-am propus să dezvoltăm o serie de şedinţe aplicative (workshop), să scriem despre propriile experienţe spirituale şi să le publicăm.

După cum aţi remarcat, Almira deja s-a pus pe treabă, noi avem un oarecare avans dar uite, lucrurile încep să se închege şi, m-am gândit ca astăzi, de Ziua Femeilor, să oferim şi altceva decât vorbe goale. Să le oferim Fetelor noastre de toate vârstele, înainte de orice, O SPERANŢĂ MATERIALIZATĂ!

Aşadar, ne-am propus ca pe lângă sărbătoarea în spirit a acestei zile, să oferim exemplul nostru personal, să împărtăşim şi REALIZĂRILE PRACTICE, aşa cum ne pricepem noi mai bine: SCRIIND, realizând un video, o grafică, un articol, scriind CĂRŢI.

Pentru toţi cei interesaţi să îşi construiască O FAMILIE ARMONIOASĂ, vom căuta să descriem paşii pe care i-am făcut noi, ce anume putem face pentru a ŞTI CĂ NE AFLĂM PE DRUMUL CEL BUN, cum anume putem verifica NOI ÎNŞINE.

Ştiu că există o puzderie de cursuri şi cursuleţe. Deocamdată, ceea ce constat eu este că acolo, se vinde o informaţie inutilizabilă, pe bani grei. A spus excelent asta Almira, în Şosetuţele!

Poate că vom discuta şi despre asta. Spectrul de cursuri care sunt în această situaţie, este practic TOATĂ PIAŢA EDUCAŢIONALĂ!

Acolo unde este un strop de SPIRITUALITATE, există însă CONDIŢIONĂRI PERICULOASE, forme de CONTROL SUBTIL, de SUBJUGARE A OMULUI, pe care le-am descoperit eu însumi, de-a lungul căutărilor mele spirituale.

Voi vorbi mai mult cu participanţii la workshopuri.

Cert este un fapt: există forme de tipare mentale de control, extrem de periculoase pentru LIBERTATEA FIECĂRUIA şi care sunt “împărtăşite” printr-o multitudine de aşa-zise “Cursuri de dezvoltare personală”.

Ţin să avertizez că titlul este de foarte multe ori o capcană lingvistică: “dezvoltare personală”, se referă în prezent în 99,99% din cazul acestor cursuri, la dezvoltarea personală a celui care ţine cursul. Mai grav, ei caută şi explicaţii savante ale fenomenului remarcat deja de milioane de cursanţi care pleacă plini de euforie de la cursuri, dar ajung la aceeaşi depresie pe care o trăiau ÎNAINTE DE CURS, în doar câteva zile, cel mult câteva săptămâni.

Celor care vor participa la întâlnirile noastre de lucru, le vom explica cum anume să lucreze CU EI ÎNŞIŞI, pentru a obţine rezultate REALE.

Principala capcană a cursurilor de dezvoltare spirituală, constă în aceea că, deşi cursanţilor li se spune că trebuie să lucreze singuri acesta este un cinism ordinar! li se ascunde CEEA CE TREBUIE SĂ FACĂ CONCRET, pentru a obţine REZULTATE EFECTIVE, EI ÎNŞIŞI!

Din acest motiv, ENERGIA SE TRANSMITE DOAR LA CURS şi efectul, este exact cel urmărit de către “dezvoltatori”: mergi la următorul curs pentru a te mai hrăni cu niţică energie, apoi la încă unul şi la încă unul, până când resursele tale financiare au secătuit şi, te trezeşti în faţa unui adevăr cumplit: ai tocat banii pe nimicuri!

Voi atrage atenţia asupra unui aspect pe care l-am prezentat deja: VIZIUNILE CELESTINE.

Aceste cursuri de dezvoltare personală SE BAZEAZĂ PE TIPARE MENTALE ALE FURTULUI DE ENERGIE. Voi da exemplu o singură clasă de astfel de cursuri: CURSURI DE PERSUASIUNE.

Persuasiune, vine de la verbul A PERVERTI. Ia toate dicţionarele de limba română, studiază-le şi vezi ce înseamnă a perverti, pervers, perversiune.

Dacă pentru asta tu crezi că merită să plăteşti, atunci SUCCES şi LA REVEDERE! Ba chiar, ADIO!

Facem parte din altă lume!

Ce omit să îţi spună cei care promovează aceste cursuri, este că TU EŞTI CEL PERVERTIT, PROSTIT, TU le dai banii tăi, munciţi din greu, pentru o învăţătură pe care ei, prin vorbe meşteşugite = PERVERTIRE, te-au convins SĂ O CUMPERI PE BANI GREI. Şi asta e tot! Vezi cum termină Almira articolul!

Acum, revezi te rog articolul “Şoseţelele” scris de Almira şi o să înţelegi altfel umorul ei fin!

După cum vezi, aici la Şcoala ZENLA, ai suficiente MATERIALE GRATUITE, cât să porneşti pe o cale AUTENTICĂ A CUNOAŞTERII DE SINE, AUTOCUNOAŞTERII ŞI DEZVOLTĂRII PERSONALE.

În măsura în care resursele ne permit, vom dezvolta şi situl şi cursuri, vom fi la Casa Măgura la dispoziţia oricui vrea să organizăm întâlniri de lucru pe tema FAMILIA SPIRITUALĂ şi multe altele. Dar e important să înţelegi că a cere totul de la noi şi a da nimic în schimb, se numeşte FURT DE ENERGIE.

Aşa că, oricât ne-am zbate noi, dacă rămânem singurii care avem ceva de dat, vom renunţa să mai RISIPIM şi ne vom ocupa exclusiv de noi înşine.

Atunci când cineva va ajunge la DISPERARE şi va fi gata SĂ DEA ORICE, cu siguranţă, va ajunge la noi. ŞTIM ASTA, DIN PROPRIE EXPERIENŢĂ!

Închei această excursie de 8 martie, cu gândul că am reuşit să te conving să ÎŢI ACORZI UN TIMP PENTRU TINE, indiferent că eşti fată sau băiat şi să revezi măcar o parte din viaţa ta şi să CONŞTIENTIZEZI, măcar ACUM, ÎN CEASUL AL DOISPREZECELEA, dacă AI DĂRUIT, MĂCAR 10% DIN CÂT AI PRIMIT.

Pentru că, asta înseamnă că deja AI FURAT 90% DIN TOT CEEA CE AI.

Iar în practică, furtul de energie, se manifestă într-o infinitate de situaţii: boală, oboseală, sărăcie, crime, VIOLURI, mizerie fizică, mizerie spirituală, mizerie, mizerie şi iar mizerie, războaie, conflicte, etc., etc.

Te rog acum în final să revezi VIZIUNILE CELESTINE, şi SĂ INSIŞTI asupra Viziunilor 4 până la 8.

În aceste VIZIUNI, stă CHEIA SUCCESULUI PERSONAL, cheia DEZVOLTĂRII PERSONALE, cheia unei lumi mai bune!

Îţi spun asta DIN SUFLET, MONICA STĂNESCU ŞI ŞERBAN STĂNESCU, doi oameni care se înţeleg, îşi cultivă Fiinţa, atât în plan material cât şi în plan spiritual şi, astăzi, ÎMPLINESC ŞASE ANI DE MUNCĂ ÎMPREUNĂ, şase ani de bucurii, de necazuri poate, de dificultăţi dar, TOATE ACESTEA, LE-AM TRĂIT ÎMPREUNĂ şi le-am depăşit ÎMPREUNĂ!

LA MULŢI ANI MONICA!

La mulţi ani tuturor Monicilor, oricum v-ar chema, orice nume aţi purta, orice culoare aţi avea, orice credinţe aţi avea!

LA MULŢI ANI, PENTRU CĂ, IUBIREA E FĂRĂ PIELE COLORATĂ, SEX, VÂRSTĂ şi alte atribute.

V-am împărtăşit cu drag şi CU IUBIRE, o frântură din EXPERIENŢA, din VIAŢA NOASTRĂ!

Să ne vedem cu bine!

Monica şi Şerban, 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii

 

Articol citit de 95 vizitatori

One Response to La mulţi ani Monica!

« « Coborârea în materie| Ghidul Spiritual Treapta I » »