browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Conexiunea minte-inimă şi fluturaşii din stomac|| Construcţii din lemn – Toaleta ecologică » »

Meditaţie în Valea Curcubeului

Posted by on 9, August, 2015

Merkaba

 

 

Astăzi, voi vorbi despre un moment cu totul special pe care l-am trăit alături de Alex şi de Roxana, la Valea Curcubeului: MEDITAŢIA.

Foarte puţină lume ştie despre chakre (vortexuri), acele formaţiuni informaţional-energetice complexe, care gestionează energia şi informaţia în structura noastră, ca Entităţi.

Deşi informaţiile sunt cunoscute de peste 6000 de ani, ele s-au răspândit cu mare greutate, până la apariţia internetului.

Totuşi, comparativ cu acum două decenii de pildă, numărul de oameni care au venit în contact cu ştiinţa chakrelor, este mult mai mare.

Dintre aceştia însă, foarte puţini ştiu că orice structură fizică casă, clădire, stradă, oraş, judeţ, ţară, continent şi în fine, Pământul însuşi are propria sa suită de chakras sau „centri psihici”.

Astfel, unul dintre obiectivele principale ale deplasării mele la Valea Curcubeului, a fost să verific în ce măsură acordajele mele cu Muladhara Chakra a României, care este situată în judeţul Hunedoara şi având un focar în Petroşani, mai sunt corecte, funcţionale. Pentru cei care mă cunosc mai puţin, am copilărit în Petroşani…

Ei bine, mi s-ar fi părut un egoism inutil să trec peste această cunoaştere şi să o păstrez exclusiv pentru mine, indiferent de nivelul de cunoaştere al celor cu care eram împreună.

Aşa încât, le-am propus un experiment de integrare telepatică în patru. Mai simplu spus, o meditaţie.

Am avut o serie de obiective, pe care le enumăr aici doar sintetic:

  • Transmiterea integrală a experienţei mele de viaţă şi a acordajelor pe diferite frecvenţe ale Universului (Yoga, Reiki, Munay Ki, Radiestezie);
  • Conştientizarea la nivel subtil a Muladhara Chakra a României;
  • Intrarea în „Floarea Vieţii” şi acordajul grupului pe frecvenţa „Floarea Vieţii”;
  • Acordajul grupului pe frecvenţa de rezonanţă care permite accesul fiecăruia la Planul Cauzal.

Evit acum intrarea în detalii, pentru că risc să mă întind pe mai mult de 10 pagini şi subiectul este extrem de complex. Aceste acordaje însă, sunt posibile în teorie cu oricine, în vreme ce în practică, trebuie parcurse următoarele etape, fiecare fiind eliminatorie:

  • Obţinerea acordului individual de integrare, la toate cele şapte nivele ale Conştiinţei, guvernate corespunzător de cele 7 chakre;
  • Fuzionarea cu fiecare Entitate, la toate cele şapte nivele;
  • Verificarea rezistenţei psihice individuale la efortul fuzionării şi expansionării Conştiinţei. Acest lucru este necesar, deoarece „călătoria” o facem fiind în corp fizic;
  • Fuzionarea Entităţilor individuale şi generarea Conştiinţei Unice Colective a grupului;
  • Acordarea Conştiinţei Colective pe frecvenţa Floarea Vieţii şi TRĂIREA CONŞTIENTĂ a Realităţii numită „Floarea Vieţii”;
  • Acordarea Conştiinţei Colective pe frecvenţa Planului Cauzal şi transferul integral de informaţie şi experienţă.

Am să continui prin a spune că fiecare etapă a fost parcursă cu bine, chiar dacă au fost ezitări.

Din fericire pentru mine ca inductor, am reuşit să acumulez experienţa necesară care să îmi permită să înţeleg corect micile „imperfecţiuni” ale derulării procesului, cum ar fi fricile individuale, ezitările, emoţiile intense, ataşamente specifice, fenomene care întârzie fuzionarea deplină a Conştiinţelor Indivituale într-o Conştiinţă Colectivă.

Lucrurile au mers însă bine şi am reuşit să realizăm toate acestea.

Fiecare a perceput desigur în felul său procesul integrării, fiecare a trăit propria sa experienţă, dar ceea ce este important este că am făcut această fuziune şi am reuşit să punem în comun Fiinţele noastre.

Ca oameni, asta ne ajută să comunicăm mai eficient între noi, să conştientizăm mult mai rapid anumite soluţii pe care le-a găsit unul sau altul şi a căror re-experimentare, acum a devenit inutilă.

Pe ansamblu, INTUIŢIA fiecăruia, funcţionează acum oarecum similar unui procesor cu patru nuclee, în loc de un procesor clasic, cu un singur nucleu.

Mai mult decât atât, resursele psihice sunt acum puse în comun şi le utilizează fiecare după nevoi. Între altele, de aceea şi este necesar acordul „total” al Fiinţei, la toate cele 7 nivele de conştiinţă.

Dacă ai citit relatarea lui Monica din articolul „Conexiunea Minte-Inimă şi fluturaşii din stomac”, atunci ai o imagine aproximativă a ceea ce se petrece la nivelul percepţiei individuale în timpul unei astfel de integrări.

Desigur, aceasta este partea mea de Adevăr. Dacă vei urmări mai departe lecţiile noastre, vei găsi aici şi alte relatări. De asemenea, urmăreşte blogul Valea Curcubeului al lui Alex şi Roxana, sunt sigur că vei găsi şi acolo relatări ale experienţelor lor.

MERKHABBA

Voi spune acum doar câteva cuvinte despre structura pe care am numit-o mai sus „Conştiinţă Colectivă” şi care, în literatura spirituală poartă denumirea generică „Merkhabba”. Merkhabba pe care am realizat-o împreună cu Roxana, Monica şi Alex, este „celula fundamentală”, adică, o Merkhabba elementară.

Altfel spus, este cea mai simplă formă de Merkhabba sau, structură tetraedrică psihică.

Pentru cazul în care conceptul „Merkhabba” sau „Merkaba” îţi este necunoscut, găseşti la linkul respectiv mai multe informaţii şi încă şi mai multe cu Google.

Această structură odată creată, ea ajută pe cei care au cooperat la crearea ei, să evolueze mai rapid, să îşi pună resursele în comun, FĂRĂ A MAI DEPINDE DE LOCUL FIZIC ÎN CARE SE AFLĂ.

E dificil de explicat în cuvinte, dar ca „simptome” exterioare, apar din ce în ce mai multe sincronicităţi în viaţa fiecăruia şi evenimentele curente, apar ca fiind mult mai „line”, mai „logice” şi mai fireşti. Ceea ce înainte părea să fie „minune”, capătă înţelesuri mult mai simple şi apar conexiuni noi între cunoştinţele acumulate până la un moment dat şi ceea ce se acumulează mai departe.

Ne oprim aici şi vă urăm tuturor,

IUBIRE ŞI LUMINĂ!

Monica şi Şerban

 

Articol citit de 126 vizitatori

Comments are closed.

« « Conexiunea minte-inimă şi fluturaşii din stomac| Construcţii din lemn – Toaleta ecologică » »