browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Învăţături din grădină|| Postul cu apă în sincronicitate » »

Meditaţii pentru integrare şi deschidere

Posted by on 1, October, 2015


Header Şcoala ZENLA - Meditaţii

Bine ai venit!

Astăzi, voi vorbi pe scurt sper să reuşesc asta! despre un proiect pe care îl voi realiza pentru a veni în ajutorul a cât mai mulţi oameni pe de o parte, iar pe de altă parte, pentru a putea să îmi transmit o parte mai consistentă a experienţei acumulate de-a lungul anilor de căutări.

Acum 8 ani când s-a născut PROIECTUL ZENLA, eram în căutarea unei modalităţi foarte eficiente de transmitere a unei experienţe care, din nefericire, este una INTERIOARĂ, motiv din cauza căruia, transmiterea în formatele clasice, cum ar fi text, este extrem de ineficientă şi greoaie. O altă modalitate este transmiterea de imagini, dar procesul de realizare a unei imagini este mare consumator de timp şi din nou, m-am aflat în situaţia de a căuta o soluţie extrem de eficientă.

În fine, în disperare de cauză, am dat drumul la Proiectul ZENLA, folosindu-mă de un instrument pe care ghizii mei spirituali mi l-au sugerat: un limbaj special, care modifică rezonanţa globală a unui om şi care acţionează discret şi continuu: LIMBAJUL ZERO NEGAŢII.

Aşa s-au născut, una după alta, cărţile care formează astăzi Biblioteca ZENLA.

Am studiat apoi efectele globale pe care le-a produs şi, trebuie să recunosc, sunt şi eu uluit de aceste efecte. Totuşi, deschiderea de care este nevoie astăzi pentru a putea face faţă FLUXULUI SCHIMBĂRILOR, este mult mai mare faţă de ceeea ce există în prezent, cel puţin în România.

Astfel, după şapte ani de la derularea Proiectului ZENLA, m-am văzut din nou în situaţia de a căuta o modalitate mai rapidă şi mai eficientă de a accelera difuzarea informaţiilor, a experienţei pe care am acumulat-o în cele 5 decenii de căutări.

GHIDAREA INTERIOARĂ ŞI SINCRONICITĂŢILE

Soluţia s-a construit destul de lent şi gradat, pe măsură ce feed-back-ul a venit de la oamenii care au intrat în contact mine, apoi cu Monica şi cu acest proiect, în diferitele lui faze.

Sunt practic cincizeci de ani de când viaţa mea se derulează sub îndrumarea ghizilor mei spirituali şi, un volum uriaş de experienţă s-a acumulat. Numărul uriaş de sincronicităţi prin care am trecut, numărul foarte mare de evenimente „imposibile”, se cerea împărtăşit.

Din păcate pentru mine, modalităţile care mi-au stat la îndemână, au fost foarte sărace ca posibilităţi şi am fost nevoit să caut continuu alte soluţii, care să accelereze acest proces. Aşa s-au născut cele peste 80 de materiale video publicate pe canalul meu YouTube – SerbanSVideo.

Ele, alături de comunicarea cu cititorii, mi-au oferit informaţiile necesare privitoare la cea mai convenabilă posibilitate de a difuza o serie de informaţii.

Astăzi, am reuşit să conturez mai clar o modalitate de a transmite aceste informaţii, mai rapid şi mai eficient.

Sigur, prezenţa fizică ajută enorm şi înţeleg că mulţi oameni simţind asta, vor să vin la ei, să mă întâlnesc cu ei.

În acest punct m-am blocat. Este practic imposibil să mă deplasez peste tot unde cineva vrea „să mă vadă”. Costurile deplasărilor sunt mari şi factorul „Timp” face asta şi mai dificil de pus în practică.

Mai este şi un alt factor care îmi crează probleme. Mulţi dintre cei care vor să ne întâlnim, vor ALTCEVA de la mine, decât „să ne vedem”. Ceea ce vor ei de la mine, sunt două lucruri:

  • CÂMPUL MEU. Foarte mulţi oameni mi-au spus „Mă simt altfel în prezenţa ta decât te cunoşteam la distanţă. Eşti foarte diferit!

  • CUNOAŞTEREA. Alţi oameni, mi-au spus „Am învăţat o groază de lucruri de la tine în câteva zeci de minute şi am impresia că abia e începutul!

Din nefericire pentru mine, mă simt uneori groaznic de stingherit în prezenţa unor astfel de aprecieri şi cred că am greşit de multe ori, închizându-mă „în carapacea mea”, instinctiv. Încă mi-e greu să explic de ce anume am reacţia asta. Foarte posibil, pentru că m-am considerat şi mă consider „un om oarecare”.

Această reacţie ciudată a mea, cred că m-a împiedicat de multe ori să merg mai departe cu anumiţi oameni, mai ales cu cei a căror deschidere a fost şi este extrem de modestă.

Câteva cuvinte despre cele două percepţii referitoare la mine…

În primul rând, este important ca fiecare să conştientizeze că ceea ce vrea de la mine, este de fapt ceea ce ofer eu în mod NATURAL, fără restricţii: CÂMPUL PROPRIU sau, cum mai este cunoscut acest câmp „BIOCÂMPUL”.

Durează prea mult să intru în detalii cu privire la „Ce este biocâmpul”. O să precizez acum că:

  • Biocâmpul meu se poate extinde dincolo de graniţele fizice, oricât de departe „în spaţiul fizic”. Singurele condiţii importante sunt DESCHIDEREA TA şi un REZONATOR prin intermediul căruia să ne putem conecta. Prin urmare, cine rezonează cu mine şi „vrea mai mult”, VA PRIMI MAI MULT. Vom vedea mai departe şi CUM ANUME. Asta am făcut în meditaţia de la Valea Curcubeului, cu Monica, Roxana şi Alex. Cu alte cuvinte, pot transmite energie şi informaţie la distanţă, fără să fie nevoie să mă deplasez într-un loc sau altul!

  • CUNOAŞTEREA. Odată CONEXIUNEA stabilită, TOATĂ CUNOAŞTEREA MEA se transmite prin intermediul CONEXIUNII LA NIVEL DE BIOCÂMP. Singura problemă, constă în FORMATUL în care este transmisă această cunoaştere. Formatul cu care operez eu mai uşor, este specific PLANULUI CAUZAL. Intuitiv, este vorba despre FLUXURI DE LUMINĂ INFORMATĂ. Deoarece acest format este extrem de dens, el are nevoie să fie decodificat din treaptă în treaptă, până la nivelul planului Fizic (cinci „densităţi” sau planuri vibraţionale!), ceea ce la unii oameni, poate dura mii de existenţe fizice, funcţie de deschiderea fiecăruia, la un moment dat. AICI intervine principala dificultate! DECODIFICAREA ÎNĂUNTRUL TĂU a acestei cunoaşteri! Convertirea ei în informaţie transmisibilă pe cale raţională (cuvinte, imagini), este un proces de foarte lungă durată şi corectitudinea CONŞTIENTIZĂRII, depinde de DESCHIDEREA TA.

Întrebarea pe care mi-o pun de mai bine de două decenii, este însă…

DE CE SĂ CONVERTEŞTI UN VOLUM COLOSAL DE INFORMAŢIE într-un format neperformant, cum este de exemplu vorbirea şi în general comunicarea raţională, când poţi lucra DIRECT cu această informaţie, DOAR DESCHIZÂNDU-TE?

Din păcate, răspunsul ţine de înţelegerea evoluţiei formelor de viaţă şi, în mod particular de acceptarea faptului că GEEA, Soarele, sistemul solar SUNT FIINŢE ca şi tine şi că, fiecare evoluează după un alt „ceas intern” FIZIC.

Astfel, secunda ta, poate fi considerată „o secundă standard”. Această „secundă standard” însă, e valabilă ca unitate de măsură generală, doar la oameni şi chiar şi aici, sunt variaţii importante. Cu cei care vor veni la Măgura, voi intra în amănunte.

Dacă admitem secunda noastră ca fiind „secunda standard”, atunci vom avea o scală a vitezei celorlalte „secunde standard”, ÎN RAPORT CU SECUNDA NOASTRĂ. Astfel, „Secunda standard” a Pământului exprimată în „secunde umane”, este 24 de ore, adică, 86400 secunde umane. Secunda standard a Soarelui, este de 365,25*24*3600 secunde = 31.557.600 secunde umane.

De aceea, ceea ce pentru noi înseamnă „o secundă” pentru o altă Fiinţă, poate pare ceva interminabil sau neglijabil. De pildă, viaţa unei efemeride, înseamnă 24 de ore. Dacă luăm ca referinţă viaţa unui om şi o acceptăm ca fiind de 80 de ani, atunci pentru efemeridă, noi suntem însăşi veşnicia, pentru simplul motiv că, în timpul unei vieţi de om, se succed 365,25 zile *80 ani, cam 29.220 de generaţii de efemeride!

Durata medie de viaţă a unei planete de exemplu, înseamnă „naşterea şi moartea” a 62.500.000 de generaţii de oameni! Este poate şi principalul motiv pentru care oamenii se comportă ÎNCĂ, atât de iresponsabil cu planeta… Ei cred că ea este „veşnică”, pentru că aşa percep ei decalajul dintre aceste „ceasuri interne”.

SOLUŢIA NOASTRĂ

Pentru că am vorbit destul pentru o introducere în subiect, închei acum cu soluţia pe care am găsit-o.

Voi realiza o serie de materiale video cu MEDITAŢII.

Astfel, oricine simte nevoia de a comunica cu mine, poate face asta atunci când are timp şi astfel, vom realiza pasul cel mai important: CONEXIUNEA CONŞTIENTĂ LA NIVEL DE CÂMPURI.

Materialele video, sunt REZONATORI CUANTICI. Astfel, când urmăreşti un video făcut de mine, intri în rezonanţă cu mine şi se stabileşte CONEXIUNEA DINTRE NOI.

Această conexiune se stabilizează cu atât mai mult cu cât lucrăm mai mult.

Astfel, materialele video fiind disponibile, putem amplifica şi îmbunătăţi conexiunea, prin simpla lor vizionare, repetată!

După această etapă, este necesar ca cel care doreşte să rămână conectat cu el însuşi şi implicit cu mine şi cu alţii care pot rezona pe acea bandă de frecvenţe, să fie foarte atent la SINCRONICITĂŢI. Ele apar aproape imediat, doar că este necesară PĂSTRAREA DESCHIDERII CĂTRE ELE, CONŞTIENTIZAREA faptului că trăieşti o SINCRONICITATE şi odată identificată, SĂ ÎI DAI CURS.

Adică, să accepţi să faci acel „ceva” pe care îl percepi. Poate veni prin cuvintele rostite de un cunoscut, citind o carte, o discuţie între necunoscuţi pe stradă în care auzi cuvintele care produc „declic”-ul, văzând un film sau ascultând muzică.

Pentru detalii, recomand citirea cărţilor lui James Redfield, care descriu tocmai astfel de PROCESE.

Mai departe, LASĂ INTUIŢIA SĂ TE GHIDEZE!

Asta fac şi eu de o mulţime de ani şi cu timpul, te vei obişnui. Mai mult chiar, vei vedea că lumea este altfel decât o percepeai înainte, mult mai „încăpătoare” şi mult mai „primitoare”!

Pentru cei care vor să discute şi să lucreze direct cu mine, am pus la dispoziţie mijloacele de contact, pe pagina CONTACT.

Vom putea stabili pe mail cum anume vom proceda, de la caz la caz.

Să ne vedem cu bine!

Cu drag,

Şerban

Articol citit de 59 vizitatori

Comments are closed.

« « Învăţături din grădină| Postul cu apă în sincronicitate » »