browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Pastila de spiritualitate – Mentalităţi eronate|| Pastila de spiritualitate: Sensuri » »

Pastila de spiritualitate: “Eu, noi, vrem schimbare!”

Posted by on 11, September, 2017

Struto-Sana-01

Nea Iancule, nea Iancule… Iar eşti chemat la pomenire! :) Deci, da! Vreau/vrem schimbare! Şi o primim, pentru că este ceea ce cerem! Schimbarea cerută vine! După, doar după ce o primeşti, apar nemulţumirile. Schimbarea cerută vine “la pachet” cu o mulţime de alte schimbări implicite, care displac!

Responsabilitatea pentru ce trăim în realitatea imediată, ne revine în totalitate!

Ei bine, schimbarea cerută (sau impusă uneori de către Univers sau D-zeu), începe cu SCHIMBAREA TA. Primirea, venirea a ceva nou înseamnă schimbarea întregului. SE SCHIMBĂ TOATĂ REALITATEA! Tot! Orice schimbare este totală, completă, în toate domeniile din viaţă pentru că:

Realitatea fizică este o reflexie a realităţii spirituale.

A fost, este şi va fi întotdeauna. Planul fizic este o imagine care arată 100% din credinţe, din convingeri, ataşamente, gânduri. Schimbarea cerută vine cu altfel de credinţe, altfel de convingeri, altfel de gânduri şi, implicit, altfel de persoane apar în preajmă. Ce crezi (cu adevărat!) că e posibil, acel lucru se va întâmpla. Toate acestea pentru că:

Schimbare înseamnă transformare.

Îţi schimbi credinţele, convingerile, gândurile? Atunci totul în scurt timp se va schimba!

Poate una din cele mai mari provocări ridicate de schimbare, constă tocmai în condiţiile puse. Mă schimb “doar dacă…”. Exemplele sunt nenumărate: “vreau să mă împac cu fostul/fosta… dar eu să rămân tot aşa”, “vreau să câştig mai mulţi bani decât câştig acum… dar eu să ştiu/fac aceleaşi lucruri”, “vreau un telefon nou, o altă pereche de pantofi, o maşină… dar să o plătească altcineva”, “vreau ca soţul, soţia, copii, şeful, angajaţii, colegii să mă iubească/respecte… dar eu să fiu/rămân/fac la fel”, “vreau să-mi meargă mai bine calculatorul… dar să-i dau o defragmentare o dată pe an” ( :) ), “vreau să, vreau să, vreau să… dar totul să rămână aşa şi doar aşa!” Ei bine, lucrurile rămân tot aşa în cazul lui “dacă”!

Parafrazându-l pe nea Iancu Caragiale: “Eu vreau schimbare… Dar să rămână totul aşa!” Şi rămâne! :) Procedând, gândind, acţionând cu “dacă” sau “doar dacă”, deja ai mutat toată puterea ta, de care dispui şi care ţi-a fost dată, ÎN AFARA TA. Acea (dorinţă de) schimbare se închide undeva în minte, fără a mai avea vreo posibilitate de a se manifesta şi în realitate. E simplu!

Deci!

De vrei schimbare (cu adevărat!), atunci să fie una necondiţionată!

Cu drag,

astrolog şi numerolog Monica Stănescu

sursă imagine:
http://telegrafua.com/country/14419/

Articol citit de 43 vizitatori

Comments are closed.

« « Pastila de spiritualitate – Mentalităţi eronate| Pastila de spiritualitate: Sensuri » »