browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Omul de pe Pământ – Recomandare film|| Pastila de spiritualitate: “Eu, noi, vrem schimbare!” » »

Pastila de spiritualitate – Mentalităţi eronate

Posted by on 7, September, 2017

Transformare

Există o mentalitate greşită, cum că, dacă ai devenit spiritual, devii foarte restricţionat. Adicătelea renunţi la tot, la orice poţi experimenta în viaţă. Cu alte cuvinte, îţi pui “cenuşă-n cap” dacă devii un om “spiritual”! Te muţi undeva la munte, locuieşti într-o peşteră şi te hrăneşti cu ce dă Domnul… E o eroare!
Ei bine, spiritualitatea este tocmai exact opusul acestei sau acestor dogme, mai ales a celor care resping sau consideră a fi „rău” în a experimenta ceva care ţine de natura umană sau a vieţii.

SPIRITUALITATEA UNEŞTE, LEAGĂ, ÎN NICIUN CAZ INTERZICE SAU IMPUNE!

Spun toate acestea pentru că am testat o vreme şi astfel de variante. Au fost experimente din care am mai învăţat câte ceva despre mine, despre Univers (sau Dumnezeu dacă preferaţi o astfel de variantă), despre ce fel de conexiune există dintre “ceva” (un tipar mental de exemplu) şi rezultatul obţinut.

Am mai învăţat că, dacă vreau să schimb ceva, atunci primul care schimbă şi se schimbă, să fiu eu însumi. FĂRĂ NICIUN FEL DE CONDIŢII!

Am învăţat că cel mai mare efect al iluminării constă în transformarea emoţiilor, fricilor, nemulţumirilor şi folosirea acestor tipuri de energii pe post de trambulină în direcţii constructive (am învăţat asta doar după ce-am dezintegrat efectiv de furie rezultatele muncii de peste 20 de ani…).

Am învăţat să văd şi binele care se află dincolo de orice experiment perceput ca fiind “dureros”, se află o lecţie de învăţat.

Am învăţat că, atunci când ai aşteptări de la altcineva din exterior, atunci experimentezi iubirea goală, fără conţinut. Aşa am ajuns să mă iubesc şi pe mine însumi. Aşa cum sunt!

Aşa am descoperit, după ce-am învăţat şi experimentat toate acestea, că totul se află în modul în care percepeam lumea şi în care răspundeam la evenimente. “Vedeam” realitatea în mod incomplet, eronat şi parţial. Vedeam, aşa cum de altfel o face oricine, prin “ochelarii de cal” puşi de credinţe, de convingeri, de emoţii şi ataşamente.
După ce-am descoperit cum sunt şi care sunt (şi de ce sunt…), am început să-mi dau jos “ochelarii”. Unul câte unul.

SECRETUL?

Schimbarea constă, în cea mai mare parte, în modul în care răspunzi la cele petrecute în exterior.

Aşa am decis să introduc din când în când “Pastila de spiritualitate”.

Reamintesc tuturor prin mesajele trimise, de serviciile cu plată pe care le oferă echipa acestui sit.

Cine este interesat de oricare din variantele scrise şi vrea să afle mai multe informaţii, să lase un mesaj scris la acest articol sau să sune la telefonul 077-223-6640.

1. CONSULTANŢĂ.
Constă în descoperirea cauzelor unor probleme specifice (dificultăţi financiare, relaţionale, etc) şi soluţiile de ieşire din impas.

2. INFORMAŢII DESPRE “ZESTREA SPIRITUALĂ NATIVĂ”
Constă în analize numerologice şi astrologice (cu ce/cine te identifici, ce-ţi place, ce-ţi doreşti, care e convingerea cea mai greu de vindecat, etc).

3. POTENŢIALUL ENERGETIC PERSONAL.
Este vorba despre măsurători şi investigaţii radiestezice, efectuate pe o durată de minim 30 de zile.

4. COACHING ŞI MENTORAT.
Acest tip de program se adresează doar celor care vor să schimbe ceva în viaţa lor.

În rest, bucuraţi-vă de ziua de azi! :)
Mercur şi-a revenit pe traiectoria normală, am avut şi-o Lună Plină-n Peşti pentru detoxificare, Marte şi-a schimbat semnul în Fecioară (s-a trezi în noi haiducul iubitor de dreptate!), deci… Totul e spre bine!

Zi faină tuturor!

Cu mult drag,
Monica Stănescu
astrolog, numerolog, formator
======================================
http://vibratianumerelor.com/

http://www.scoala-zenla.net/

======================================

sursă imagine: net

Articol citit de 152 vizitatori

Comments are closed.

« « Omul de pe Pământ – Recomandare film| Pastila de spiritualitate: “Eu, noi, vrem schimbare!” » »