browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Programarea în Astral|| Povestiri adevărate din Astral » »

Plimbări prin Astral — Valorificarea Timpului

Posted by on 26, March, 2015

 Acest articol dă un exemplu simplu (zic eu) de valorificare a timpului şi în acelaşi timp oferă un exemplu privind modul în care putem lucra cu planul Astral.

Programare - Astrala

După cum se ştie, timpul este o valoare doar gândită şi, atât timp cât ne gândim la el, mai exact la trecerea lui, se văd şi efectele (adică rezultatele) în realitatea noastră imediată. Ori, dacă este doar gândit (sau mai mult) din punct de vedere al efectelor, atunci am încercat şi să mă gândesc la el ALTFEL! Acest exerciţiu l-am practicat fără să fiu şi conştientă de ceea ce fac, până când cei din jur au început să-mi atragă atenţia asupra efectelor! Am şi căzut pe extreme, adică la un moment dat am folosit în exces o astfel de „programare mentală” (acţionând prea mult), până când l-am abandonat de tot (făcând… nimic).

În continuare prezint modalitatea în care oricine poate face acest exerciţiu CONŞTIENT, în contrast cu operarea cu Astralul inconştient, adică sub influenţa celor din jur, adică felul în care l-am practicat ani de zile şi rezultatele obţinute atunci şi acum.

CUM TE-A AJUTAT ŞCOALA ZENLA?

(CLIC PE LINK)

Înainte de a adormi îmi programez (tot mental!) ora la care îmi doresc să mă trezesc. Înainte de a închide ochii, îmi repet de câteva ori: „mâine dimineaţă mă trezesc la ora x sau z”. Precizia trezirii este uimitoare! După ce am verificat de câteva ori rezultatul, am renunţat să mă mai uit ŞI la ceas când mă trezesc. Pur şi simplu… ŞTIU! Eroarea maximă a fost de 15 minute, plus sau minus. Despre programarea propriului ceas interior am mai scris deja într-un alt articol, aici am dat doar ideea de cum îmi încep ziua. Acest exerciţiu l-am făcut ani de zile pe vremea când eram în Grecia, dar m-am oprit cu conştientizarea în acest punct pentru că îmi lipseau cunoştinţele privind planul Astral, semnificaţiile, implicaţiile, avantajele şi dezavantajele.

Urmează ritualul obişnuit oricărui om: toaleta, ceai, cafea, etc. Dar apoi, în timp ce îmi beau ceaiul sau cafeaua, ÎMI PROGRAMEZ fie întreaga zi, fie doar o parte, în funcţie de necesităţi. Revăd cu ochii minţii ceea ce vreau să fac în ziua respectivă. La început am dat destul de multe rateuri. DE CE? M-am născut cu o anumită sensibilitate, conştientizată destul de târziu. Sunt empatică şi percep stările sufleteşti (aceste sunt pachete cu informaţii!) ale celor din jur, le percep emoţiile mai exact. Eroarea mea a constat în preluarea acestor stări asupra mea, căutând să îi „uşurez” de probleme. Aşa am ajuns să-mi risipesc timpul meu, energia, căutând soluţii sau, mai grav, făcând ceea ce ar fi trebuit ceilalţi să facă. Până când? Până când propriile mele probleme sau nevoi au rămas nedefinit în coada listei cu priorităţi! Dar! Cum învăţul are şi dezvăţ, a fost nevoie să mă dezvăţ de anumite tipare mentale, ca să fac loc la… altele! :)

Să revin la „ritual”!

Închid ochii şi revăd parte cu parte, fragment cu fragment, filmul zilei. Încep cu primul fragment. Caut ceva simplu. Să zicem… ceva de făcut. Poate fi vorba despre o deplasare undeva, la un job de exemplu. Este mult mai simplu, pentru început, să se apeleze la ceva deja cunoscut şi practicat. REAMINTESC! TOATĂ ACŢIUNEA RESPECTIVĂ ESTE DOAR MENTALĂ. CORPUL SE AFLĂ ÎN REPAOS! Mult mai târziu am aflat de la Şerban, cel pe care l-am ales drept mentor sau ghid, că ceea ce făceam, în realitate, era o deplasare în Astral, adică o altă realitate, subtil şi nuanţat întrepătrunsă cu lumea fizică (cea vizibilă cu ochiul) dar o lume care are alte legi, chiar dacă sunt oarecum asemănătoare cu legile planului fizic.

Cu ochii închişi „văd” cum mă îmbrac, mă încalţ, pun pachet (dacă este cazul), îmi iau geanta, închid uşa, ies din casă, „merg” până la locul unde îmi doresc,  fac ceea ce am de făcut (eu, căci este o mare tâmpenie să CREZI că altcineva poate face ceea ce ţi-ai propus tu)… şi mă întorc pe acelaşi drum sau pe altul dacă este nevoie. Aşa cum am spus, exerciţiul este simplu, groaznic de simplu. Atât de simplu încât marea majoritate a oamenilor îl ignoră tocmai datorită simplităţii lui! Suntem creatori! Suntem co-creatorii realităţilor pe care le trăim, zi de zi, ceas de ceas!

Eficienţa construirii unui film în Astral (hologramă) poate ajunge până la 1 la 2000. Adică: 1 minut petrecut în Astral poate scuti 2000 de minute de agitaţie în plan fizic.

Rateuri am avut! Destule! Dacă am omis să fac exerciţiul, atunci s-a întâmplat să fiu „absorbită” în realitatea altcuiva, iar toată energia (timpul, informaţia) să o folosească altcineva şi este absolut normal. Aşa funcţionează Universul! La fel, am avut rateuri dacă am omis detalii. Atunci când am omis ceva, iar am avut probleme.

Acum o săptămână când am început să fac astfel de exerciţii în mod conştient mi-am dat seama că ORICE DETALIU CONTEAZĂ!

Cu această ocazie îmi exprim speranţa că am reuşit să aduc câteva lămuriri prietenei mele Roxana. 😉

Am făcut un exerciţiu nou, referitor la o altfel de experienţă decât una cu care eram familiarizată. Am vizualizat în interiorul meu, un transfer de bani dintr-un cont virtual în contul meu bancar.

Cum am făcut?

M-am „văzut” pe ecranul minţii intrând în bancă, mergând către ATM, deschizând geanta, portofelul, scoţând cardul, introducând pin-ul, vizualizez suma, urmează comanda pentru retragerea sumei, scot cardul din ATM, apoi scot banii din ATM, îi număr, apoi îi pun în portofel, portofelul în geantă, ies din sediul băncii.

Totul a fost exact cum am vizualizat. Cu o excepţie! Banii! Transferul a fost realizat, conform datelor din banca virtuală, dar în alt cont decât cel vizualizat, şi la o altă bancă. Aici a fost surpriza şi, bineînţeles, a urmat întrebarea DE CE.
Prima eroare, a fost trecerea peste o etapă. Despre ea vă va povesti Şerban într-un articol viitor, pentru că eroarea a pornit de la el şi s-a propagat la mine. Eu fiind în esenţă aspect Feminin, adică Manifestare, am recepţionat informaţia de la Şerban la nivel inconştient sau cel mult subconştient şi am transpus-o în Creaţie Materială. Restul vi-l va povesti Şerban.

A doua eroare a fost suma. M-am grăbit să vizualizez suma pe care o DOREAM fără să ţin seama de suma pe care o aveam în contul virtual în euro şi fără să ţin seama de cursul de schimb valutar. În povestea pe care o va spune Şerban veţi vedea ce consecinţe produc aceste erori.

Mi se pare uimitor faptul că, AVEM DREPTUL DE A ALEGE şi atitudinea cu care privim problema respectivă. Putem alege să prelungim o stare simţită (una de incertitudine sau de dezamăgire), sau la fel de bine poate fi una de hotărâre, claritate mentală (corespunzătoare căutărilor de soluţii), transportând în continuare pe tot parcursul zilei starea respectivă, sau dacă ne-am împiedicat într-un punct oarecare al materializării, să ne oprim conştientizând eroarea comisă şi să luăm măsurile de rectificare PE LOC.

Astfel, putem crea orice realitate (creaţie materială!) pe care ne-o dorim! Aducând de Sus în Jos, ne comportăm exact ca ceea ce suntem. Ne putem „programa” din Astral o întâlnire, un examen, cumpărăturile, ş.a.m.d. Exemplele pot fi nenumărate şi chiar m-ar bucura să citesc despre experienţele trăite de altcineva. Eu am povestit despre ale noastre. Ani de zile mi-am programat jobul din off-line, copiind programe din exterior inconştient sau semi-conştient, ajungând astfel să mă dărâm psihic şi fizic.

Ceea ce mi-a atras atenţia, la un moment dat, a fost… efectul.

După întâlnirea mea cu Şerban au urmat discuţii foarte lungi care m-au ajutat să mă văd cu alţi ochi. A început un lung proces de conştientizare care mi s-a părut ca un blestem de greu. Rezultatele însă, au început să apară.

Cei din jur au început să se uite cu alţi ochi la mine. Reuşeam să fac mai mult decât ceilalţi într-un timp mult mai scurt. Atunci când am fost întrebată cum fac, am ridicat din umeri. Îmi lipsea (atunci!) ŞI conştientizarea. Acum ştiu şi cum făceam şi ce făceam.

Spor la lucru şi la… plimbări prin Astral!

Cu drag,

Moni

sursă imagine:

https://www.pinterest.com/wpackrider5/astral-projection/

Articol citit de 339 vizitatori

17 Responses to Plimbări prin Astral — Valorificarea Timpului

 1. A. A.

  As vrea sa-mi spuneti, daca poti trai cu cineva o iubire in astral fara sa fii cu el in plan fizic. Eu am trait acest sentiment cca 11/2 ani, iar daca am incercat sa povestesc cuiva, mi-a spus ca nu este adevarat ca este daor o iluzie! Am intrebat la o consultatie un mare parapsiholog si mi-a spus ca este vorba de un program in astral pe care “el” mi l-a facut! Ce credeti este vorba despre vampirism energetic sau de o iubire neimpartasita! Stiu cine este si cand a aparut acest eveniment! Deoarece am crezut ca este iubire i-am raspuns mult timp, pana cand am inteles ca este vorba de un program! Ce spune-ti despre cazul meu?

  • Şerban Stănescu

   Dragă A.A!
   Mulţumim pentrtu vizită! :)
   IUBIREA, mai ales că aţi comunicat pe această frecvenţă, este ENERGIA CARE LEAGĂ, CUVÂNTUL CARE ZIDEŞTE, ENERGIA COEZIUNII!
   Experienţa avută, este excepţională şi în orient, oamenii muncesc uneori decenii pentru a prinde abia câteva clipe de astfel de minunăţie!
   Stai liniştită, e foarte bine că te-ai deschis.
   Cât priveşte “experţii” în parapsihologie…
   Ştiu şi eu ce să zic?
   Eu am convingerea că dacă te-ai simţit ÎMPLINITĂ de acest schimb de energie, ESTE VORBA DESPRE IUBIRE.
   În rest, ce rost are să răstălmăcim, înghesiund infinitul în cuvinte, a căror capacitate de a închide în ele ceea ce ţine de necuvinte, ca să-l citez pe unchiul meu…
   Ca să-ţi dau un exemplu concret:
   M-am îndrăgostit de Monica, ÎN ASTRAL. O percepeam, comunicam în Astral.
   Altfel, o ştiam doar din comentariile pe care le plasa la unele scrieri ale mele.
   Ceva mai târziu, am văzut şi o poză cu ea.
   Prima oară, am văzut-o în noaptea de 27 ianuarie 2009.
   Mă aştepta pe treptele Universităţii din Bucureşti.
   Până atunci însă, am comunicat cu ea mai mult telepatic şi prin intermediul viziunilor.
   Eu aş zice că ADEVĂRUL, este ÎNĂUNTRUL TĂU şi că oricine ar încerca să ţi-l ia, să ţi-l mânjească cu noroi, o poate face DOAR CU ACORDUL TĂU.
   Închide ochii, caută ADÂNC ÎNĂUNTRUL TĂU şi dacă TU descoperi că ESTE IUBIRE, AI DREPTATE!
   Restul, cuvintele de pe lângă, sunt o simplă spovedanie, la fel ca firimiturile, sau ca pietricelele pe care le lasă Gretel în urma ei, ca să le găsească Hansel…

  • AA

   Dar am ramas cu o suferinta in suflet, cand am aflat ca eu eram iubita lui in astral iar el avea o iubita in plan fizic cu care s-a casatorit! I-am cerut sa ne intalnim sa vorbim despre aceasta iubire pe care o simteam profund in astral si nu a dat curs niciodata invitatiei mele, desi in astral imi arata ca ma iubeste. Am incetat sa-i mai raspund cand am aflat ca s-a casatorit. Am suferit mult deoarece iubirea este profunda, pura in astral, ea nu tine cont de partea materiala, de fizic, etc in schimb cand am gasit iubirea adevarata… am fost parasita. ce sa mai inteleg?

   • Şerban Stănescu

    Voi face doar o remarcă scurtă:
    Împărtăşirea iubirii în Astral, poate avea o cu totul altă semnificaţie decât aceea de cuplu fizic:
    Ambii oameni AU CEVA DE DĂRUIT, pentru dezvoltarea armonioasă a fiecăruia dintre ei.
    Dacă ar fi fost vorba despre O IUBIRE REALĂ, PROFUNDĂ PE TOATE PLANURILE de ambele părţi, cu certitudine relaţia s-ar fi concretizat şi în plan fizic.
    Din această poveste, reiese clar că disponibilitatea era mai curând pentru sprijin reciproc, o formă de prietenie fără implicaţii fizice şi
    ACEST ASPECT TREBUIA CLARIFICAT PRINTR-O DISCUŢIE.
    Refuzul de a clarifica venit din partea persoanei în cauză, mie cel puţin, îmi indică o atitudine îndoielnică.
    Până la urmă, dacă mă raportez la o relaţie fizică între o femeie şi un bărbat,
    este ca şi cum ca bărbat te-ai culca cu o femeie şi după ce afli că e gravidă cu tine, dispari fără urmă.
    Să mai zic eu cum se numeşte asta?

 2. Oana

  Foarte interesant. Ar trebui sa povestiti de iubirea voastra din Astral care ati concretizat-o in realitate. :)

  • Şerban Stănescu

   Bună, Oana! :)
   Mulţumim, pentru vizită!
   Despre povestea noastră, am scris în cartea “Casa şi Familia”.
   Vom mai scrie, doar că scrisul cere multă muncă şi durează.
   Avem în lucru volumul II al ciclului “Lumea lui Ainival”, început cu “Manualul Magicianului”.
   Cred că la sfârşitul anului, va fi disponibil pentru public, aici, pe situl Şcoala ZENLA.
   O zi faină! :)

 3. A. A

  Partea trista este ca el nu a a vrut sa recunoasca acest lucru, lucru care m-a facut sa sufar enorm. Doar eram singuri amandoi si eu as fi putut lupta pentru iubirea noastra in plan fizic, el nu. M-a durut lasitatea lui! Nu a vrut sa ne intalnim, sa vorbim despre acest lucru. Eu eram iubita din astral si el in plan fizic avea alta iubita, mai tarziu am aflat ca s-a casatorit! Am suferit enorm deoarece speram ca intr-o buna zi sa devin iubita in plan fizic! iubirea in astral este mult mai puternica decat cea in plan fizic, deaorece nu se bazeaza decat pe sentimente pure, nestirbite de patea materiala, de fizic sau altceva! Dupa ce am aflat ca s-a casatorit nu i-am mai raspuns in astral. Sunt sigura ca a mai facut si cu alte femei acest lucru, el doar se foloseste si atat. Cred. Va intreb, domnule Serban Stanescu nu era firesc sa accepte sa discutam despre acest lucru? Ce credeti , de cele spuse mai sus?

  • Şerban Stănescu

   Bun venit, din nou, AA!
   În opinia mea, este o chestiune extrem de delicată şi cred că era de competenţa unui consilier cu experienţă serioasă în esoterism.
   Acest rol, îl juca într-o vreme Biserica Ortodoxă/Catolică, atunci când preoţii mai ştiau ce înseamnă Ridicarea în Lumină şi se săvârşea ÎN ADEVĂR, TAINA SPOVEDANIEI.
   În mod cert, aici trebuia discutat deschis şi CONŞTIENTIZATĂ RELAŢIA în plan fizic, în limbaj articulat, clarificate toate aspectele, pentru că aici vorbim despre ceea ce se petrece ÎNĂUNTRUL NOSTRU şi a te juca cu Sufletul omului, e o idee proastă.
   Sigur, e opinia mea, dar acestea sunt convingerile mele şi mă simt dator să fiu consecvent cu mine însumi!
   Puterile psihice, ne sunt date SPRE A NE CUNOAŞTE PE NOI ÎNŞINE!
   A abuza de ele în relaţiile cu ceilalţi, e un abuz mult mai grav decât a spune o vorbă urâtă cuiva sau a îi da o palmă.
   Discuţia, cum spuneam, este complexă şi subiectul, extrem de delicat.
   Îţi mulţumim amândoi pentru deschiderea excepţională şi voi căuta să discut în cuprinsul articolelor acest aspect al COMUNICĂRII, AL CONŞTIENTIZĂRII, care în opinia noastră, constituie SINGURA CALE CORECTĂ CĂTRE ARMONIE ÎN LUME.

 4. ela

  Foarte interesant si eu credeam ca inebunesc.De aproape 2 ani traiesc si eu o frumoasa poveste de dragoste in astral , visele mele uneori sint o continuare a vietii reale .Eu si el avem o relatie de colaborare in viata reala , sintem mult impreuna si sintem nevoiti sa ne sprijinim unul pe celalat , sa avem increde unul in celalat .Prima data cind ni s-a intimplat primul lucrul ciudat am fost extrem de bulversata , era ca si cum eu si el aveam o dubla conversatie .Sintem medici si lucram impreuna , eu ii sint direct subordonata , intr-o zi am avut un pacient inconsient si il controlam , pacientul avea un brat extrem de umflat , am intind mina sa il mingii pe brat in acelasi timp el a facut acelasi gest dar in loc sa mingie bratul pacientului nu a facut decit sa mingie mina mea , accidental .De adoua zi au inceput lucrurile ciudate intre noi .Stateam si discutam despre pacienti cind am fost extrem de bulversata sa ii aud gindurile , un fel de dubla conversatie , una verbala despre normale si una mentala in care isi cerea scuze ca mi-a atins mina ca a fost doar o intimplare .Eu ii povesteam ceva cind i-am auzit gindurile si recunosc ca am inceput sa ma bilbii pentru ca nu ma puteam concentra .Apoi acest gen de comunicare a devenit atit de normal intre noi , si el imi aude gindurile .Intr-o zi eu si o colega stateam pe canapea una linga alta si el statea in fata noastra pe un fotoliu vorbea cu noi ne dadea unele indicatii si isi plimba privirea de la una la alta , am fost un pic geloasa si i-am spus in gind sa termine o data sa isi mai plimbe privirea ca o minge de ping-pong.S-a oprit din vorbit , tacea si se holba la mine , se citea uimire si mirare pe tot chipul lui , i-am zimbit dragastos dar fara efect , si mi-am dat seama ca si el imi aude gindurile .Uneori ne-am uitat unul in ochii altuia si am izbucnit in ris fara ca nimeni sa inteleaga de ce ridem , e un fel de comunicare din priviri , ne uitam unul in ochii celuilat si intelegem starea celuilat sau pur si simplu gindurile celuilat .O multime de alte coincidente ni se intimpla in realitate , lucruri ciudate .Noi nu sintem impreuna , dar ne trimitem sms , mail-uri. Uneori cind ne intilnim simt cum ceva din mine se lipeste de el , e ca o senzatie cind doi magneti se atrag la nivelul stomacului si pieptului pot percepe ca un fel de clik, ii simt prezenta , se intimpla sa fiu in spital in locuri in care stiu ca el nu e si totusi simt , simt ceva ce ma face sa ma intorc sa ma uit in spate in dreapta sau stinga si sa il intilnesc. Ok asta e in plan fizic dar in astral sint tot cu el e ca un fel va urma , telenovela , multe episoade fara sfirsit .Totul este minunat .Dar incepusem sa ma suspectez ca inebunesc ca sint obsedata ca mintea imi joaca feste , asa ca am inceput sa fac teste , am devenit constienta ca nu e o joaca , ca totul e un soi de energie , e ceva intre mine si el , nu stiu ce .Nu stiu care din noi ii transmite celuilat , amindoi sintem doua caractere puternice , el a facut karate multi ani eu meditez , lui ii place sa se izolese in natura , eu ma izolez in interiorul meu , probabil ca l-a nivel energetic exista o afinitate .Draga A.A nici nu stii cit sint de bucuroasa sa aflu ca mai sint persoane care au trait aceste lucruri , eu am tot cautat pe net subiecte de acest gen si sincer nu am gasit .Propria mea idee este ca eu si el traim un soi de iubire spirituala , karmica , gen suflet pereche .Cind nu sint cu el e ca si cum cineva a aruncat o bomba pe mine , dar daca inchid ochii si ii fad chipul , zimbetul , ochii e ca si cum e cu mine .Eu uneori spun nu intilnirilor astrale pentru ca ma gindesc ca eu sint cea care il cauta in astral , ca eu sint cea care ii induce iubire si nu vreau sa ii incalc liberul lui arbitru , vreau sa fiu iubita pentru ceea ce sint .Ma rog mult pentru el si pentru mine ,ce am observat e ca atunci cind devenim foarte apropiati la nivel fizic (nu avem o relatie sexuala) brusc el dispare , pleaca la vreo conferinta , la un curs , are concediu si relatia la nivel fizic se opreste , probabil ca nu e o coincidenta si totusi nu am mai trait niciodata o asa frumoasa poveste de iubire , o iubire atit de pura la nivel fizic si in astral .

  • Şerban Stănescu

   Mulţumim pentru vizită şi pentru poveste!
   O poveste minunată şi, chiar reală!
   Urmăriţi amândoi cu atenţie filmul “The Celestine Prophecy”. Acolo sunt explicaţii în imagini şi va fi mult mai uşor să înţelegeţi ce se petrece. În adevăr, este o relaţie la nivelul CÂMPURILOR. Relaţia fizică, are doar rolul de a uşura conexiunile între câmpurile proprii şi conştientizarea faptului că aveţi zestrea necesară pentru a lucra ca ECHIPĂ DE SPECIALIŞTI.
   Aşa cum înţeleg eu din poveste, v-aţi întâlnit din motive profesionale şi, pentru segmentul PROFESIONAL, aţi convenit la nivel spiritual să faceţi echipă.
   Poate chiar să găsiţi o soluţie spirituală, la un anumit gen de dezechilibru energetic, care provoacă o boală foarte răspândită.
   Cred că ar fi util să analizaţi cu răbdare, care dintre aspectele profesionale vă leagă, ce segment al cunoaşterii funcţionării corpului omenesc vă pasionează pe amândoi.
   Ne bucură faptul că, un medic s-a deschis şi a abordat fenomene psihice speciale, cum este corpul fenomenelor extrasenzoriale.
   Ne-am bucura să ne întâlnim la Măgura, să discutăm mai pe larg, se reunim viziunile şi desigur, să învăţăm cât mai multe, unii de la alţii.

 5. ela

  Neurologi , din pacate nu sint in tara , interesant , asta poate fi si explicatia de ce nu am reusit niciodata sa obtin un post pe alte sectii , ceea ce mi-am dorit imens de mult din momentul cind am inceput sa ma indragostesc de el , am crezut ca nu vom putea lucra impreuna daca ne vom indragosti , am crezut ca ne vom certa ca ne vom uita urit unul la altul , ca nu voi rezista sa il vad cu alte femei .Am avut multe discutii (armonioase ) despre religie si daca nu cumva a salva o viata cu orice pret e ca si cind ne jucam dea Dumnezeu ceea ce poate nu e normal , am avut si discutii despre felul cum medicina traditionala abordeaza tratarea unor boli.Am uitat sa mentionez ca prima data l-am intilnit cind eram studenta , intimplator pe o sectie , eu consultam un pacient si el a venit si mi-a dat un sfat ,nici macar nu eram sub directa lui indrumare in timpul acelei practici .Cind am terminat facultatea am obtinut un post chiar pe sectia lui .Coincidentele continua si in trecutul nostru el are 3 baieti eu 3 fete, sotia lui l-a parasit in acelasi an in care sotul meu m-a parasit , cu mult inainte ca noi sa ne cunoastem , pe ea o chema Kristina pe al meu il chema Cristi .
  Foarte interesant , in lumea medicala se stie despre fenomenele paranormale , despre vindecari miraculoase , cazuri ciudate in care sufletul nu poate fi tratat dar in general nu se vorbeste deschis sau public despre aceste lucruri din teama de a nu fi ridiculizat sau contestat.Intre noi vorbim si ne povestim cazuri bizare sau intimplari si fenomene inexplicabile dar aceste lucruri ramin doar intre noi , ne multumim sa ridicam din umeri si sa tacem.
  Va multumesc

  • Şerban Stănescu

   Mulţumim noi, pentru deschidere!
   Am trecut şi eu şi Monica prin foarte multe experienţe “imposibile” (ador calamburul american, I’m Possible!!!). Comunicăm telepatic frecvent, deci suntem destul de obişnuiţi cu fenomenologia “imposibilă” (oficial…). Viaţa mea însăşi, e o colecţie de poveşti “imposibile”…
   Mă bucur că sunteţi neurologi, pentru că aceste cunoştinţe specifice, vă ajută să înţelegeţi corpul omenesc dintr-o perspectivă DIFERITĂ: O REŢEA DE 50 TRILIARDE DE CALCULATOARE.. Îndrăznesc să afirm chiar că SUNTEM sau “avem” un procesor cu 50 triliarde de nuclee, dar cred că forţez puţin uzanţele…
   Totuşi, reflectaţi amândoi la această perspectivă şi veţi vedea deja lumea cu alţi ochi, în special fenomenele numite “boală”.
   O singură celulă, schimbă cu celelalte echivalentul a 1 KByte de informaţii pe secundă sau, altfel spus, 8192 biţi (impulsuri). Dacă facem calculul la 50 triliarde de celule (0,5 * 10 exp 20)…

 6. ela

  Am vazut filmul si Doamne cit de oarba am fost in tot acest timp.Deci nu este o coincidenta ca ne-am intilnit ,nu e o coincidenta ca eu si dumneavoastra am comunicat , intr-un fel mi-ati aratat ceea ce eu nu puteam pricepe sau vedea , percepe dincolo de aceste aparente , si nu a fost o coincidenta .In ultimile luni am cautat atit de mult un raspuns la intrebarile mele , am trait un fel de agonie si extaz, intregul meu univers se naruia , in timp ce inima mea vedea o alta realitate mintea mea incerca sa ma tina ancorata in realitatea ,,reala,,Stiti eu nu v-am povestit chiar toate lucrurile bizare , inainte de a ne intilnit am avut un vis ciudat , eram student/a nu mi-am putut determina sexul in acel vis el era profesorul meu si era indragostit de mine , dar m-am jucat extrem de mult cu sentimentele lui , pina l-a urma ne-am intilnit intr-un fel de piata /parc si el mi-a dat o sabie si am inceput sa ne duelam ,nu am luat in serios acel duel pentru ca stiam ca el ma iubeste si nu m-a va rani niciodata si nici mie nu imi trecuse prin gind sa il ranesc , ma vedem ca intr-un joc , si totusi am simtit cum sabia lui mi-a strapuns stomacul .Nu am simtit durere , dar am privit in ochii lui , eram surprins/a , era un sentiment ciudat , ma simteam dezamagit/a am vazut in ochii lui o imensa nedumerire , durere , era ca si cum isi spunea singur ,, ce am facut,, apoi m-am trezit .I-am povestit mamei acel vis , sentimentele pe care le-am citit in ochii lui inainte de a ma trezi ma- au marcat suficient de mult.
  Va multumesc , ma-ti facut sa imi recapat echilibrul interior ,acum stiu ca nu sint coincidente ,voi continua sa imi traiesc povestea mea de dragoste atit cit imi v-a fi permis .Intr-o zi am vorbit cu el in gindul meu si i-am spus cit sint de fericita si i-am promis ca voi face tot posibilul sa il intilnesc si in viata urmatoare si ne vom continua iubirea .Dupa citeva zile eram la el in birou voiam sa se uite pe niste hirtii , a doua zi urma sa plece pentru 2 saptamini , cind a terminat cu acele documente s-a intors spre mine si mi-a spus in engleza ,, i will come back to you , like always i come back to u ,, am tacut pentru ca am ramas surprinsa nu vorbisem absolut nimic despre noi sau despre plecarea lui ….O sa inchei aici …va multumesc pentru ca mi-ati deschis ochii sufletului , mi-ati dat acea confirmare ca nu inebunesc si ca nu gresesc daca vad lucrurile cu sufletul si ca nu trebuie sa am o explicatie stiintifica , deocamdata.

 7. viorelom

  E minunat tot ce povestiți voi aici, dar sunt un fel de…alte forme de activitate în astral! Am avut parte de câteva călătorii, când am simțit că plec ușor, ușor. nu știu cum mă înalț și ajung în locuri departe de cel în care corpul meu fizic se… odihnea sau naiba știe ce făcea el acolo… Am văzut locuri, evenimente pe care n-aveam cum să le știu altfel (asta a fost un fel ce certificare a realității călătoriei) Nuam ales să se întâmple așa, nu știu ce le-a declanșat, dar s-au întâmplat! Ba odată am intrat cu sania într-un pom și m-am trezit dincolo de el. Eram întreg, nu mă durea nimic, ba puteam să mă deplasez foqarte ușor! Dincolo de pom erau copii care comentau și se uitau la ceva. Curios, m-am dus să mă uit și eu și… surpriză! Eram tot eu dar… lovit la cap, sănge, acel eu inconștient!ceva s-a întâmplat, ca un mic vârtej și, nu știu cum eram în corpul meu, plin de dureri, la fel de greu ca de obicei… Oricum senzația de ușor și de libertate, de aer, de feerie am simțit-o de fiecare dată căn am mai ”călătorit” în afara corpului.
  Aia cu iubirea n-am simțit-o acolo, probabil pentru că am trăit-o aici în real… atât de frumos că mi-e greu s-o povestesc. Am scris mici povestiri cu o parte din întâmplările astea (încercări literare, dacă or fi ieșit…) și le-am publicat pe diverse site-uri literare în virtual. Cu respect…

 8. Monica Stănescu

  Astralul este lumea emoţiilor trăite în mod individual.
  OBE-urile instantanee sunt provocate tot de emoţii, în special de şocuri emoţionale. Prima deplasare de acest tip am avut-o la 9 ani, la cutremul din ’77. Atunci m-am văzut în trei locuri odată! Suna cam sf, dar aşa am văzut!
  Întradevăr, “acolo” trupul fizic e cam… fără rost. Doar aici, în planul fizic, este şi are (rost).
  ŞI aveţi dreptate maaaare într-o afirmaţie: iubirea completă este senzaţia trăită aici, deci şi în plan fizic. Trăită doar în astral este incompletă. :)
  Am şi eu o întrebare: de ce v-aţi oprit din scris?!? Adunaţi toate poveştile şi publicaţi-le, fie pe situl d-voastră, fie într-o carte!

 9. AA

  Este un adevar ca iubirea nu este, daca nu se materializeaza si in plan fizic. Sigur sunt doar iluzii ale MINTII noastre! Te rog Serban sa-mi explici ce inseamna un program introdus de cineva in mintea noastra, desigur legat de iubire? Este vorba de o iubire neimpartasita sau de vampirism energetic?

  • Şerban Stănescu

   Studiază cu mare atenţie filmul “The Celestine Prophecy
   Acolo sunt excepţional ilustrate următoarele:
   1. Ce este iubirea şi mecanismul ENERGETIC al IUBIRII.
   2. Ce este vampirismul energetic şi cum anume se manifestă el (furtul de energie, de orice formă ar fi).

   Secvenţa se află la început şi se desfăşoară între John şi Marjorie, în grădina de la Viciente.

   Citeşte dacă vrei mai mult, cărţile lui James Redfield.
   Pot fi cumpărate de pe internet. Sunt 6 cărţi şi acolo totul este explicat cu amănunţime.
   După ce studiezi cărţile, vei înţelege mult mai multe.
   Ca să îţi pot răspunde, ar trebui să fac exact ce a făcut James Redfield: să scriu vreo 1800 de pagini.
   Mi se pare că este mai simplu pentru mine să îţi recomand cărţile, decât să scriu 6 cărţi de 250 pagini, special pentru tine sau pentru o singură persoană, repetând practic aceleaşi informaţii.

« « Programarea în Astral| Povestiri adevărate din Astral » »