browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Plimbări prin Astral — Valorificarea Timpului|| Peripeţii în Astral cu Monica » »

Povestiri adevărate din Astral

Posted by on 29, March, 2015

cropped-Header-Blog-Scoala-ZENLA-02-930.jpg

 

 

Din nou, vă mulţumim tuturor pentru interesul foarte mare arătat povestirilor noastre legate de Planul Astral!

Aveam programat să public alt articol, mai exact continuarea poveştii începute deja şi explicaţiile evenimentelor din Planul Fizic.

Dat fiind faptul că ni s-a cerut să povestim despre începuturile noastre şi mai ales despre partea invizibilă a poveştii mele cu Monica, am considerat că, având în vedere numărul extraordinar de mare de cititori, este cazul să dau măcar câteva repere privind ce vom scrie, cum şi când vom publica astfel de materiale. Iată deci, în câteva cuvinte:

  • Povestirile legate de utilizarea Astralului în viaţa de zi cu zi, au început cu romanul iniţiatic “Manualul Magicianului”. Cartea face parte dintr-o serie de volume intitulată “Lumea lui Ainival”;
  • Povestirile se bazează pe o experienţă reală, care a fost însă întinsă pe circa 50 de ani, motiv pentru care, o parte dintre evenimente au fost ajustate literar pentru a evita anumite inconveniente, pe de o parte legate de personaje, pe de alta, legate de o anumită continuitate care, e firesc să fie redată dintr-o perspectivă literară mai curând decât din una strict cronologică. O perspectivă cronologică, face evenimentele să fie seci, lipsite de “culoare, nuanţă şi savoare”, ca să spun aşa. Pe de altă parte, ar însemna să trunchiez bogăţia de nuanţe a evenimentelor, care şi aşa, sunt extrem de dificil de redat în cuvinte.
  • CÂND VOR APARE şi câteva explicaţii. Din nefericire, convertirea informaţiilor venite din planurile superioare ale Manifestării în cuvinte, este un proces greoi, extrem de anevoios şi în care talentul literar, joacă doar unul dintre rolurile principale. E nevoie de mult studiu al Limbii Române, al mecanismelor reale ale comunicării prin cuvântul scris, şi încă o sumedenie de chestiuni legate de pildă de SEMANTICA INDIVIDUALĂ, care în prezent, este poate cel mai dificil obstacol în calea unei comunicări REALE. Altfel spus, acelaşi cuvânt, este înţeles diferit de la individ la individ, FUNCŢIE DE EXPERIENŢA PERSONALĂ. Ori aici, eu unul, mă simt neputincios! Cum pot să fac un om cu o experienţă de viaţă simbolică să sară la o experienţă de viaţă vastă, în câteva cuvinte? Fie şi din aceste motive, cărţile vor fi scrise sub formă de poveste, pentru a uşura comunicarea (cam tuturor ne plac poveştile!) şi pentru a pune în mişcare nişte energii mai deosebite, aşa cum am procedat din 2007 încoace. Ca repere epice în sensul titlurilor de carte şi al conţinutului voi menţiona că cel de-al doilea volum “VISUL” sper să îl realizez în acest an şi când spun “realizez”, mă gândesc la scriere, publicare, promovare şi vânzare. Al doilea, se va numi “VIZIUNEA”. Aici, am încă multe neclarităţi, s-ar putea ca partea numită acum “VIZIUNEA” să fie la rândul ei divizată în mai multe volume, pe care e posibil să le public cu subtitlul “Cartea X”. De pildă, “Viziunea – Cartea Întâi”, etc. Data apariţiei este cel mai posibil în anul 2016, dar extrem de multe depind de felul în care va merge treaba cu al doilea volum, “VISUL”. În fine, va mai fi un volum sau poate chiar o serie de volume intitulată “PLANUL”.

 

După cum se vede, am un program destul de încărcat din perspectivă editorială.

Pe lângă activitatea literară, mai sunt şi Casa Măgura şi siturile noastre, deci volumul de muncă depăşeşte cu mult ceea ce pot face doi oameni în cele 24 de ore ale unei zile.

Amânările, iar sunt o opţiune care ţine de “forţa majoră”, pentru că în viziunea noastră, “Boală lungă, moarte sigură!”.

Pe de altă parte, tot de la Adam Şi Eva ai Sarmisegetuzei citire, “Graba, strică treaba!”. Latinii, ziceau să ne grăbim încet.

Vom vedea pe parcurs ce şi cum.

Ca informaţie certă, există un volum de material scris de ordinul a câteva sute de pagini, prin jurnalale mele, există deja un volum de circa 200 pagini scris de Monica, volum care se cere revizuit şi integrat în ciclul de cărţi “Lumea lui Ainival”. Foarte posibil, la o verificare atentă, s-ar putea să descoperim că există Notiţe cam spre 1000 de pagini, dar ele trebuie revăzute, asamblate într-un material COERENT (deci ENERGIA IUBIRII, A COEZIUNII!!), apoi iar revizuit, până când vom constata că este măcar aproape de ce ar trebui să fie.

Mulţumim din nou în încheiere, tuturor celor care ne susţin fie citind, fie cumpărând ceva de la noi, fie printr-un comentariu plasat la un articol.

 

 

 

Articol citit de 140 vizitatori

Comments are closed.

« « Plimbări prin Astral — Valorificarea Timpului| Peripeţii în Astral cu Monica » »