browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Practica Coborârii în Materie|| Milostenia şi pomana » »

Practica Coborârii în Materie – Construirea PLANULUI

Posted by on 20, March, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă

 

 

În cursul precedent, “Practica Coborârii în Materie”, am prezentat etapele invizibile ale materializării.

Cum trăim într-o lume MATERIALĂ, Legea Materializării Perfecte, (sau Legea Realizării Perfecte) ne învaţă să mergem mai departe, astfel încât din VIZIUNE, să aducem ÎN MATERIE vezi şi Coborârea în Materie— această VIZIUNE.

Mecanismul de bază însă, este şi TREBUIE să fie ACELAŞI!

Aici, se rătăcesc cei mai mulţi şi aici începe caruselul furturilor masive de energie. De ce? Pentu că nivelul de EDUCAŢIE, tipul de educaţie pe care îl primim deja de sute de generaţii de umanoide, ESTE ACELA DE FURT DE ENERGIE.

De ce stau lucrurile aşa, e o poveste extrem de lungă şi de complicată. O paralelă cu lumea calculatoarelor, e utilă pentru cei care înţeleg. Un software foarte complex, care face lucruri extrem de complicate, necesită o maşină la fel de complicată. Paralela însă se opreşte aici.

Obiectul acestui curs este altul, aşa încât şi discuţia mea asupra cauzelor se opreşte în acest punct. La momentul potrivit, cine va demonstra că a ajuns la nivelul de înţelegere necesar, va şti ce are de făcut pentru a face paşii următori.

În continuare, voi da câteva exemple de MATERIALIZARE A VISULUI

ARHITECTURĂ

Orice arhitect, îşi transformă VIZIUNEA în CONSTRUCŢII MATERIALE, într-o serie de etape, care implică două componente, două RESURSE suplimentare în procesul materializării numit CONSTRUIREA PLANULUI.

Pentru că, aici chiar vorbim despre o CONSTRUCŢIE MATERIALĂ!

Aşadar, primele construcţii materiale ale unui arhitect, sunt schiţele de mână. După ce acesta DESENEAZĂ cu mâna liberă mai multe IMAGINI MATERIALE ALE VIZIUNII SALE asta este un desen, asta este ORICE desen!! el este acum în măsură să decidă în ce măsură CONSTRUCŢIA corespunde VIZIUNII, ce lipseşte, ce este în plus şi CE MĂSURI DE CORECŢIE trebuie aplicate.

Pentru a merge mai departe, este necesar însă să reluăm pasul alimentării cu ENERGIA INIMII! Acesta este punctul în care ne-am rupt de LUMINĂ, de FAMILIILE DE LUMINĂ!

Atunci când creaţia omului (ASTA ESTE CREAŢIA!!) s-a rupt de LUMINĂ prin întreruperea procesului de hrănire cu ENERGIA INIMII, Lumina conţinută în lucrarea omenească, rămâne extrem de scăzută, respectiv cea conţinută iniţial în VIZIUNE.

Dar omul, uită că VIZIUNEA, s-a transformat în ceva material, prin adăugarea unor COMPONENTE MATERIALE:

RESURSELE FIZICE. În cazul unui arhitect, pot fi de pildă hârtia pe care desenează, radiera cu care şterge, corectează, energia mentală folosită pentru rememorarea VIZIUNII, planşeta sau masa la care lucrează, scaunul pe care stă aşezat, cărţile pe care le consultă şi încă multe altele. Toate acestea, TREBUIE ADUSE ÎN LUMINĂ, altfel, ele vor împărţi între ele ACEEAŞI LUMINĂ CONŢINUTĂ ÎN VIZIUNEA ARHITECTULUI şi, EVENTUAL, în alte materiale CREATE DE OAMENI CU HAR DUMNEZEIESC, adică, EXACT CU LUMINĂ, care este de fapt ENERGIA COEZIUNII sau, dacă preferi, ENERGIA IUBIRII.

RESURSELE SPIRITUALE, INVIZIBILE. Aici, venim din nou şi spun, repet, TREBUIE SĂ LUCRĂM DIN INIMĂ, să fim CONTINUU CONECTAŢI LA NOI ÎNŞINE, la energia COEZIUNII, A IUBIRII, deoarece altfel, CREAŢIA NOASTRĂ SĂRĂCEŞTE ÎN LUMINĂ, devenind MATERIE MOARTĂ. Cealaltă resursă invizibilă, este INFORMAŢIA. De aceea un proiectant are nevoie SĂ GÂNDEASCĂ TOT TIMPUL! El trebuie să continue să dezvolte şi VIZIUNEA, dar şi PLANUL care a transpus VIZIUNEA ÎN MATERIE. Fără ENERGIA COEZIUNII, FĂRĂ IUBIRE, planul, oricât de frumos ar fi pe dinafară, este ÎNTUNECAT PE DINĂUNTRU (fără Lumină = Întunecat) de aceea preoţii numesc aceasta “lucrare diavolească” ei considerând că tot ce este întunecat, aparţine “diavolului”. Cu tot respectul cuvenit, dar şi cu dreptul pe care mi-l dă ADEVĂRUL pe care SUNT DATOR SĂ ÎL SLUJESC, înşişi preoţii sunt şi fac o lucrare diavolească ACUM, de vreme ce se îmbracă cu haine negre (negrul este lucrarea diavolului…) şi se şi fălesc cu hainele lor! Acest lucru a devenit atât de vizibil pentru omul “mirean” fă ce ZICE POPA…— încât majoritatea oamenilor care mai au cât de cât o pâlpâire de Lumină în ei, au părăsit biserica şi şi-au întors căutările către alte posibilităţi (alte biserici, ştiinţă, tehnologie). Din nefericire, toate aceste “alternative”, moştenesc PĂCATUL CĂDERII BISERICII LUI DUMNEZEU ÎN ÎNTUNERIC, fiind prin urmare, după definiţiile bisericii “lucrări diavoleşti”.

 

Ca om care s-a născut într-o ţară cu o religie monoteistă şi a fost botezat (ortodox, în cazul meu), la început, am simţit eu că “biserica e de vină”. Fiind eu însă educat ştiinţific, am zis că orice ipoteză, trebuie dovedită şi orice problemă, TREBUIE SĂ AIBĂ O SOLUŢIE. Aşa încât, am pornit în căutarea unei SOLUŢII. Ştiam un singur lucru:

ADEVĂRUL, STĂ ÎN LUMINĂ!

Viaţa, m-a învăţat cu “scatoalce” grele că, întotdeauna “adevărul, este la mijloc”. Am auzit de la profesori, de la părinţi, de la tot felul de oameni. Aşadar, ŞTIAM UNDE SĂ CAUT ADEVĂRUL.

Dacă privim cu ochi de matematician, avem aici o necunoscută (CARE-I ADEVĂRUL?) şi un sistem de două ecuaţii de gradul întâi. Cel puţin… aparent!

Asta înseamnă că, avem CEL PUŢIN DOUĂ SOLUŢII, la fel de valabile SAU, fiecare valabilă pe un anumit domeniu de definiţie.

Încurcată treabă!

Cum ţi-am prezentat CUM CREĂM CEVA MATERIAL ŞI CU HAR (LUMINĂ), o să mă opresc aici. E important însă să remarci că, deşi am insistat mai puţin, există o etapă care la început este aproape invizibilă, deşi se petrece tot timpul şi, pe măsură ce creaţia noastră devine din ce în ce mai materială devine mai vizibilă, RĂMÂNE NEGLIJATĂ, TRECUTĂ CU VEDEREA:

EVALUAREA ŞI CORECŢIA

Această grupă de paşi însă, face parte dintr-o etapă mai complexă a CREAŢIEI MATERIALE: ACŢIUNEA.

Şi, dacă ai fost pe la vreun sit de dezvoltare personală, cu certitudine, AI GĂSIT ACEASTĂ ETAPĂ, pe lista SECRETELOR SUCCESULUI ÎN VIAŢĂ.

Mă îndoiesc însă că există în lume la ora asta, un material mai clar cu privire la CREAŢIA MATERIALĂ, decât ceea ce ţi-am oferit eu ACUM, AICI, GRATUIT.

Ce înseamnă “Adevărul este întotdeauna la mijloc?

Te las să reflectezi. Îţi recomand să o faci RIDICÂNDU-TE ÎN LUMINĂ. Răspunsul va veni instantaneu, dacă ai reuşit! :)

Dacă te interesează să înveţi mai mult, te invit la Casa Măgura, la un workshop.

 

Articol citit de 69 vizitatori

Comments are closed.

« « Practica Coborârii în Materie| Milostenia şi pomana » »