browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Terra şi specia umană|| Lucrul cu câmpurile – De ce m-am blocat? » »

Practica Viziunilor Celestine

Posted by on 26, September, 2015

Coperta cărţii Profeţiile de la Celestine, James Redfield, Editura Mix

Sursă imagine: Editura Mix

Salut!

Am lipsit iar ceva mai mult, pentru că am fost plecaţi la Măgura.

M-am decis acum să inaugurez o nouă secţiune, în care să aduc experienţa mea şi a Monicăi, în atenţia tuturor celor care sunt interesaţi să lucreze cu ei înşişi, să lucreze CU NOI în echipă, să se descopere, să se RECONECTEZE CU EI ÎNŞIŞI ŞI CU LUMEA şi mai ales, să evolueze din perspectivă spirituală.

Există multe argumente pentru această decizie, dar cred că cea mai importantă informaţie de care AI TU NEVOIE, constă în aceea că, DACĂ VREI SĂ EVOLUEZI MAI MULT ŞI MAI RAPID, TREBUIE SĂ DAI MAI DEPARTE EXPERIENŢA TA DE VIAŢĂ!

James Redfield şi Viziunile Celestine

Întâlnirea mea cu James Redfield, a avut o derulare destul de stranie. O consider fără discuţie o SINCRONICITATE, dar a cărei semnificaţie profundă, încă mai necesită timp pentru a fi descifrată.

M-am întâlnit la început cu filmul, care mi s-a părut o chestie excepţională, prin faptul că este o dovadă clară a existenţei mulţimii fenomenelor „imposibile”, care se petrec în viaţa noastră. Carl Gustav Jung, le-a numit „Sincronicităţi” şi termenul a fost adoptat larg, iar în zilele noastre, cred că mulţi s-au obişnuit să îl audă în diferite contexte, dar mai cu seamă în dezvoltarea personală şi în business management, ca domeniu particular.

Imediat după film, am găsit versiunea electronică (în Engleză) a volumului „A Zecea Viziune” şi, am citit-o pe nerăsuflate. La Valea Curcubeului, am discutat cu Roxana despre film şi mi-a spus că e profund dezamăgită, că diferă enorm de carte (volumul I – Profeţia de la Celestine).

Asta m-a convins să cumpăr cele şase volume apărute la Editura Mix.

Eu am ajuns după multe revizionări ale filmului, la concluzia că e de fapt o completare VIZUALĂ cu mecanismele efective ale percepţiei câmpurilor, schimburilor de energie şi în fine, ajungerea la „obiectivul final”, PARADISUL TERESTRU.

Fără să intru în amănunte privitor la sincronicităţi, voi spune că, filmul prezintă excelent mecanismul ghidării interioare, mecanismul schimburilor de energie şi oferă o perspectivă mai largă asupra modului în care este avantajos pentru noi să facem aceste schimburi de energie.

Dacă filmul mi-a inspirat o revedere a cinci decenii de „practică a sincronicităţilor” şi vorbesc aici de propria mea viaţă, deci cine are chef de glume, e chiar neavenit pe acest sit! care la prima vizionare m-a şocat practic, datorită acestui aspect de „Imposibil! Cum poate un necunoscut să-mi ştie viaţa aşa, cu amănunte?!”, cărţile, mi-au adus o lumină nouă asupra „împotmolelilor” în care m-am aflat, a luminat şi unele evenimente neclare, „inexplicabile” din viaţa mea şi mi-a adus acea perspectivă clarificatoare, de care aveam nevoie pentru a merge mai departe.

Mă ghideză intuiţia, încă de la vârsta de cinci ani. Cel puţin, acolo e „punctul cheie” pe care l-am putut identifica clar din existenţa mea. E posibil ca ghidarea să fi existat de la naştere şi eu să fiu încă incapabil să conştientizez asta. Din nefericire pentru mine, este foarte probabil ca lucrurile să stea exact cum am spus mai sus…

Am fost nevoit să lucrez singur, în plin comunism, într-o politică oficială în care concepţia ATEISTĂ reprezenta centrul doctinei şi al politicii oficiale. Am fost nevoit să descopăr cu enorm de multă muncă şi „împotriva lumii” cele 12 Viziuni. Am trecut prin toate şi, poate cea mai uluitoare, cea mai transformatoare, este Trăirea Prezenţei Divine, despre care se vorbeşte în „A douăsprezecea Viziune”.

Din nefericire pentru mine, sunt conştient că punerea în cuvinte a acestei stări excepţionale numită „Trăirea Prezenţei Divine”, este posibilă doar parţial, „ceţos”, imprecis, oricât talent literar ar avea cineva. Este o experienţă INTERIOARĂ, un alt nivel de CONŞTIENŢĂ pe care ori îl trăieşti şi cuvintele devin inutile ajunge o privire!! ori îţi este străin şi orice cuvinte, se izbesc de un zid de beton şi se sfărâmă, ca şi cum ar fi un vas din cel mai fin cristal…

UNDE M-AM ÎMPOTMOLIT?

În 2004, a fost prima experienţă fascinantă, îndelungată am mai trăit asta la 19 ani, alături de o fată de care eram îndrăgostit, dar a durat foarte puţin… de „trăire în Lumină”! O perioadă de 6 zile, când vedeam „cu ochiul liber” CÂMPUL DE LUMINĂ în care există tot şi toate. Starea este imposibil de descris în cuvinte, dar există sute de relatări. Este o înţelegere a Vieţii, a Universului pe care altfel, e imposibil să o dobândeşti. E ceva de care îţi este practic dureros de greu să te desparţi…

Şi îţi pui întrebarea… DE CE? CHIAR TREBUIE să mă despart de ASTA?

Problema a constat în faptul că, am înţeles că trebuie să dau mai departe acea cunoaştere… DAR… CUI?!! Evident, celor care încă mai trăiesc în frecvenţele de vibraţie care generează această lume dominată de conflicte…

Şi cum să împaci starea aceea specială, cu frecvenţa joasă a lumii conflictuale? Aici, relatările predecesorilor sunt foarte vagi, foarte imprecise şi foarte dificil de înţeles, din aceste motive.

„Împacă-te cu lumea”, sună scolastic, livresc şi impracticabil. Din nefericire, deşi acum ştiu semnificaţia, mă văd în imposibilitatea de a oferi o formă mai clară şi totuşi SCURTĂ. Da, acum pot scrie o carte în care să explic, dar… O CARTE?!

Filmul, lasă în continuare neclară problema, dar aduce ceva nou, o perspectivă diferită, prin A Opta Viziune.

Mi-a plăcut enorm de mult evocarea Paradisului, a Trăirii Prezenţei Divine din finalul filmului, în care Father Sanchez spune „We have been showed Heaven!” Ni se arată Paradisul!

Realmente, ceea ce se vede în finalul filmului, poate fi atins, şi realmente, acest Paradis ESTE AICI, ACUM. Totul este o chestiune de REZONANŢĂ, de ACORDAJ ÎN FRECVENŢĂ.

Imaginează-ţi că eşti un radio şi că te acordezi pe o anumită frecvenţă, pentru a recepţiona „România actualităţi”, apoi schimbi frecvenţa şi recepţionezi „Europa FM”, apoi „România cultural” şi tot aşa, parcurgi un spectru larg de FRECVENŢE, pentru a obţine o cantitate mare şi variată de INFORMAŢII.

Este absolut acelaşi lucru, doar că, „aparatul de radio” sunt eu însumi, eşti tu însuţi sau tu însăţi şi oricine altcineva care este decis să meargă pe drumul EVOLUŢIEI.

Atunci când scriam părţile introductive la prima mea carte, „Ritmuri Interioare”, la asta făceam referire când afirmam „Dumnezeu poate fi atins!

În fine, această secţiune se adresează celor care:

  • Au citit cele 6 volume scrise de James Redfield;

  • Sunt interesaţi să îşi lămurească fenomene şi evenimente inexplicabile din existenţa lor;

  • S-au confruntat cu fenomene sau capacităţi „paranormale” şi vor să îşi clarifice tot ce pot clarifica în legătură cu ele şi cu ei înşişi;

  • Vor să evolueze către armonie deplină cu ei înşişi, cu Natura şi cu întreg Universul

  • Sunt măcar în parte conştienţi că suntem toţi legaţi prin fire invizibile („stringuri de energie”) şi că vom putea evolua doar dacă vom coopera CONŞTIENT, dacă VOM RENUNŢA LA FILOSOFIA DE TIP COMPETIŢIE şi vom trăi în PARADIGMA COOPERARE.

  • Sunt conştienţi că afirmaţia „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” a lui Mahatma Gandhi, este 100% ADEVĂRATĂ;

  • VOR SĂ FACĂ PARTE DINTR-O ECHIPĂ DE OAMENI CARE TRĂIESC ÎN SINCRONICITATE.

Povestea vieţii mele este un lanţ foarte lung de sincronicităţi, viziuni şi intuiţii.

Însăşi prezena Lui Monica în viaţa mea, căsătoria noastră, este o consecinţă a unor intuiţii şi viziuni pe care le-am urmat amândoi şi care fac obiectul unei serii de SINCRONICITĂŢI!

Dacă până spre 30 de ani mi-am urmat intuiţia cu intermitenţă şi mai mult din frică şi comoditate, pentru că „îmi era mai bine”, după vârsta de 30 de ani, am început să fiu serios preocupat de sincronicităţi, deşi termenul îmi era necunoscut în contextul psihologiei şi al psihanalizei.

Pentru mine, mulţi ani „sincronicitate” a însemnat

Coincidenţe spectaculoase, care generează fenomene imposibile la o analiză logică şi care sfidează simţurile comune.

Mă opresc în acest punct cu prezentarea, pentru că sunt convins că am spus destul despre scopul acestei secţiuni a Şcolii ZENLA.

Dacă simţi că rezonezi, vei şti cu siguranţă ce ai de făcut. Iar dacă doar ai nimerit aici, eu SUNT CONVINS că a venit vremea să te întrebi DE CE AM AJUNS TOCMAI PE ACEST SIT?

Măcar pentru că există milioane de alte situri… De ce tocmai ACESTA?

Îţi recomand să citeşti în continuare şi Viziunile de la Celestine

Articol citit de 61 vizitatori

Comments are closed.

« « Terra şi specia umană| Lucrul cu câmpurile – De ce m-am blocat? » »