browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Carte – Neguţătorul de stele|| Plimbări prin Astral — Valorificarea Timpului » »

Programarea în Astral

Posted by on 25, March, 2015

Header Şcoala Zenla - Salt în Conştiinţă

 

 

În articolele din seria Saltul în Conştiinţă, am discutat mult despre Lumină, mai precis despre Lumina Interioară.

Voi recunoaşte deschis acum că, PROGRAMAREA ÎN ASTRAL, este poate unul din subiectele mele preferate. Am început să îmi programez existenţa CONŞTIENT, la vârsta de opt ani şi jumătate.

Din nefericire, anii ’60 ai secolului trecut, erau mult prea nepotriviţi pentru genul de învăţături la care mă dedam eu, aşa încât, drumul meu a fost extrem de dificil şi am parcurs extrem de lent etapele pe care astăzi, copii de vârstă preşcolară şi şcolară, le pot parcurge cu cel puţin 50% mai rapid decât mine.

Avem Internet, avem siturile de video-sharing, avem o puzderie de instrumente auxiliare, care în vremea când aveam eu vârsta aceea, erau doar simple plăsmuiri pe hârtie ale unor autori de „ficţiune ştiinţifică”.

Am ţinut să fac precizarea aceasta pentru că am explicat că, prima şi cea mai simplă formă de MATERIALIZARE A GÂNDURILOR este SCRISUL.

Acum, te las să cugeţi cam cum a evoluat omenirea în ultimii 50 de ani, de la explozia genului literar SCIENCE FICTION (ficţiune ştiinţifică!).

Genul de ficţiune care mă pasionează acum şi cu care deja am pornit la drum cu Monica, este PROGRAMAREA ASTRALĂ.

Pentru cine a citit ultimele articole publicate aici, cred că este clar cam ce se poate face din această planetă FORMIDABILĂ, GEEA, dacă reuşim să instruim o echipă performantă de PROGRAMATORI ÎN ASTRAL.

Din perspectiva mea, Astralul este o lume ca oricare alta, o văd în egală măsură în Jungla Interioară şi în Jungla Exterioară.

Ceea ce ştiu însă extrem de puţini, este faptul că, spre deosebire de Planul Fizic, în Astral, ai o mulţime de avantaje care ţin de EFICIENŢA GLOBALĂ A MATERIALIZĂRII.

Atunci când am publicat „Un proiect de habitat sustenabil”, am omis detaliile privind CUM am ajuns la acel proiect. Ceea ce am prezentat, este „macheta fizică” (sub forma unui video) a UNUI PROGRAM CONCEPUT ÎN ASTRAL.

Am rulat acest program în repetate rânduri în lobul frontal (Ajna Chakra), l-am sucit, l-am învârtit şi când am considerat că este foarte aproape de ceea ce voiam eu, l-am transpus în schiţe, desene, apoi am făcut un plan 2D folosind programul specializat în modelare 3D „Sweet Home 3D” şi l-am modelat apoi 3D, folosind modulul de RayTracing al programului.

Ce am obţinut?

Înainte de toate, în loc să mă enervez că banii abia dacă îmi ajungeau să iau cam 3% din materiale, am analizat dintr-o cu totul altă perspectivă şi avantajele şi dezavantajele realizării unei astfel de construcţii, debarasându-mă de factorul „ultra-urgent”. Pentru că e adevărat, mulţi clacăm în faţa „crizei de timp”. Aşa se face că, în loc să intru în criză de timp, am intrat în INFLAŢIE DE TIMP!

Cu alte cuvinte, am descoperit că, există şi multe alte abordări posibile, în afară de „o căsuţă de 16 mp”, dar mai ales, am descoperit că AM TIMP DESTUL şi că POT SĂ ÎMI GĂSESC ALIAŢI.

În primă instanţă, am reuşit să văd că, aşa cum proiectasem eu iniţial derularea lucrărilor, costurile erau cam de vreo 5 ori mai mari decât era cazul!

Durează prea mult să inventariez scenariile care s-au dezvoltat doar pentru că am materializat construcţia de la fântână PÂNĂ ÎN ACEST STADIU.

Oricum, unul dintre scenarii, m-a condus la descoperiri foarte interesante pentru mine şi pentru Şcoala ZENLA, în perspectiva dezvoltării acesteia.

Durează enorm de mult să scriu, să intru în amănunte.

Oricum, de circa o săptămână, am început să o învăţ pe Monica să facă programare în Astral.

Rezultatele, o să ţi le spună ea singură.

Eu o să îţi povestesc pe marginea unei istorioare legată de afacerile online, cum se ajunge „în bălării” cu o marjă de eroare calculată de 0,74%, pe un exemplu concret de PROGRAMARE ASTRALĂ.

Cauza, a fost INTENSITATEA EMISIEI MENTALE pe care am greşit-o în timp ce modelam un scenariu alternativ pentru rezolvarea unei situaţii oarecum banale în afacerile la domiciliu.

Cum spuneam, voi reveni cu o poveste, pentru că aici facem şi EDUCAŢIE ANTREPRENORIALĂ.

Vei vedea TU însuţi valoarea şi importanţa DISCUŢIILOR DESCHISE pe tema percepţiilor extrasenzoriale.

Spun asta deoarece fără o discuţie deschisă cu Monica asupra programelor făcute în Astral şi a diferenţei dintre programul meu şi al ei, ar fi durat poate ani să descopăr singur „ce a mers prost” (adică: altfel decât am fi vrut noi) şi, mai ales, DE CE.

 

Articol citit de 131 vizitatori

Comments are closed.

« « Carte – Neguţătorul de stele| Plimbări prin Astral — Valorificarea Timpului » »