browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Curs – Practicant ZENLA|| Carte – Începutul Călătoriei » »

Rezervarea şi programarea pentru suportul de curs

Posted by on 31, January, 2015

Header-Şcoala ZENLA - Cursuri

 

Întotdeauna există o soluţie pentru “mai repede şi mai bine”.

Problema cu care ne confruntăm toţi inclusiv eu după ce am găsit “DE CE”-ul care constituie o motivaţie suficient de puternică, este “CUM?”.

Suportul de curs, este necesar celor care au o motivaţie extrem de puternică şi vor rezultate serioase, repede şi cu costuri şi riscuri minime.

Pot dezvolta această idee pe pagini întregi, dar mă abat de la temă şi subiect. În esenţă, atunci când vrei să scurtezi drumul într-o călătorie, apelezi la cineva care cunoaşte drumul şi îţi poate da detaliile de care ai nevoie.

Deci, dacă te-ai apucat de lucru şi simţi că ceva e neclar şi ai epuizat toate posibilităţile inclusiv documentarea din alte surse!! şi lista întrebărilor fără răspuns se tot lungeşte, soluţia cea mai directă este să întrebi.

În esenţă, ora de suport curs, constă în oferirea de către noi de răspunsuri la întrebările tale, formulate în scris, într-un mail.

În acest fel, în loc să explorezi o infinitate de ipoteze de lucru, afli de la noi ce am explorat noi deja şi cu ce rezultate. În acel moment, vei fi mult mai în măsură să alegi CONŞTIENT o posibilitate sau alta, pentru că din punctul “ZERO OPŢIUNI”, ai ajuns cel puţin, în punctul “ O OPŢIUNE”. Şi o opţiune, e mai mult decât zero opţiuni, care

în fapt înseamnă DRUM ÎNFUNDAT ŞI TIMP PIERDUT.

AŞADAR:

A. Costul unei ore de suport de curs, este 9 euro.

B. Suportul de curs, se derulează exclusiv prin mail;

C. Ţine cont de faptul că cititul unui mail, DUREAZĂ şi ORA DE SUPORT INCLUDE ŞI ACEST TIMP!

Atunci când vei ajunge să te respecţi pe tine însuţi SUFICIENT DE MULT, vei înţelege exact ce vrem să spunem!

În concluzie, prea multă vorbărie de dragul conversaţiei într-un mail, înseamnă BANI PE CARE ÎI PLĂTEŞTI DIN BUZUNAR!

În mailul tău, treci doar esenţialul: ÎNTREBĂRILE.

Altfel, ne obligi să citim romane siropose şi avem destule de făcut şi fără asta şi, oricum NOI DECIDEM ce citim la capitolul “beletristică” şi la orice alt capitol. Din acelaşi motiv: TIMPUL ESTE ACELAŞI PENTRU TOŢI!

Dat fiind faptul că te-ai familiarizat deja cu mecanismul de plată, ce ai de făcut acum este să apeşi pe butonul de mai jos şi să efectuezi operaţiunile necesare pentru achitarea contravalorii suportului de curs.

 

 

Îţi recomandăm ca mai ales la început, să rezervi doar o oră, până te lămureşti cam cum lucrăm împreună.

Dacă ulterior apreciezi că ai nevoie de mai multe ore de suport şi vrei să le rezervi din timp, ceea ce ai de făcut este simplu: modifici la rubrica “Amount” sau “Quantity” (cantitate) şi în loc de “1”, pui o altă valoare.

La trimiterea primului formular, vei ajunge la formularul care permite achitarea propriu-zisă şi acolo, verifică corectitudinea comenzii. Dacă ai comandat 3 ore, pe noul formular apare cantitatea totală comandată şi suma totală, adică, trebui să apară “27 euro”. Dacă e mai mult (sau mai puţin) decât ai dorit, reiei procedura şi corectezi acolo valoarea numerică pentru “Cantitatea”.

 

 

Cam asta este!

Ne vedem “ÎNĂUNTRU”!

SUCCES!

 

Articol citit de 68 vizitatori

Comments are closed.

« « Curs – Practicant ZENLA| Carte – Începutul Călătoriei » »