browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « În Valea Curcubeului răsare Curcubeul!|| De la vis la realitate » »

Roxana şi Doctorul Natură

Posted by on 30, July, 2015

Valea Curcubeului, Alex şi Roxana

 

 În articolul precedent despre vizita noastră în Valea Curcubeului – Hunedoara, aş fi vrut să spun „câteva cuvinte” şi despre Roxana şi remediile naturale cu care se ocupă şi pe care le oferă, între altele, echipa „Valea Curcubeului”.

Din păcate, m-am trezit că spun „câteva cuvinte” care s-au dovedit a fi în final… „pe scurt”… cam lung!

Ar fi însemnat să o nedreptăţesc, cu atât mai mult cu cât ne-a făcut o introducere în universul ei floral, în lumea „doctoriilor naturale”, adică, altfel spus, în FITOTERAPEUTICĂ şi poate lucrul cel mai important, în ceea ce Mama Natură însăşi ne recomandă să consumăm din oferta ei spontană, în cazul când ceva merge mai puţin bine înăuntrul nostru.

Astfel, Roxana ne-a introdus practic în Universul ei de plante cu proprietăţi miraculoase, într-o lume în care, fără a fi străini de ea noi înşine, avem însă enorm de multe de învăţat!

Am văzut-o pe Roxana la cules de plante, am văzut cum le usucă, cum le păstrează şi am văzut şi ce rezultă în final, mai exact, produsele marca „Valea Curcubeului”, produse destinate a ne ajuta să ne punem pe picioare când sănătatea noastră dă semne de „oboseală”.

Poate lucrul cel mai important pe care l-am văzut acolo, este cum anume să prevenim această oboseală a sănătăţii!

Am mâncat la aceeaşi masă şi totul a fost atât de natural, fără conferinţe de o oră cu pauză de cafea şi altă conferinţă de o oră, etc.

Pur şi simplu, AM FOST. Adică, de la A FIINŢA.

Am fost cu Roxana la cules de floricele terapeutice, la descoperirea de noi plante, la schimb de cunoştinţe din cunoştinţele fiecăruia dintre noi şi totul, a fost ca într-un vis cu îngeri şi zâne, poate tocmai pentru că fiecare s-a lăsat purtat de acel impuls interior, natural, al omului care se caută pe el însuşi, fără a pretinde că ştie ceva, aşa cum te laşi dus de muzică, fără a pretinde că eşti muzician, chiar dacă poate uneori, suntem şi muzicieni!

Doar că de data aceasta, visul cu îngerri şi zâne, se derula chiar sub ochii noştri. Cât se poate de real, cât se poate de tangibil!

Corul greierilor, al lăcustelor şi al cosaşilor, ne-a însoţit pretutindeni pe unde am zburdat.

Alături de noi au fost Bella şi Bianca, „florile” lui Roxana, aşa cum ea însăşi o spune. Două suflete luminoase, care au zburdat alături de noi, alergând încoace şi încolo printre puzderia de flori de tot felul, printre pomii pădurii tinere care se înfiripă şi pe care, sperăm să o putem apăra cu propriile noastre vise trăite prin noi înşine şi alături de care să fim „parte a întregului” care este Geea sau Gaia, cum I se mai spune Casei Noastre Comune.

Am vorbit despre flori care vindecă, adică despre medicamentele Maicii Geea, am vorbit despre reţete fără foc, reţete „de cinci minute”, am vorbit despre „mirodeniile” care se află la îndemâna noastră şi AM TĂCUT o mulţime de Adevăruri imposibil de povestit în vorbe, oricât de meşteşugite ar fi ele să fie!

Am vorbit despre rănile pe care ni le-am vindecat fiecare când ne-am întors la Cântecul Maicii Geea, la ASCULTAREA GLASULUI PĂMÂNTULUI.

Ne-am străduit să conştientizăm cât de ignoranţi suntem şi cât de aproape sunt Adevărurile simple pe care, cei mai mulţi le caută „peste mări şi ţări”…

Am avut şi avem în Roxana un instructor simplu, care fără a spune „urmează-mă!”, ne invită dincolo de cuvinte să fim tovarăşi de drum în călătoria ei în „Ţara Minunilor”. Călătorie care poate fi a noastră a tuturor. Adică, inclusiv a ta. Totul e să vrei să priveşti dincolo de ideile călduţe şi tulburi din manualele şcolilor de tot felul.

Mulţumim Roxana, pentru împărtăşirea Visului, a Viziunii şi pentru că ne-ai călăuzit prin scena vieţii tale, în SPAŢIUL TĂU VITAL!

PS: Serialul, continuă cu:

Ieşirea din post – La masă cu Alex şi Roxana în Valea Curcubeului

Articol citit de 209 vizitatori

Comments are closed.

« « În Valea Curcubeului răsare Curcubeul!| De la vis la realitate » »