browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Dieta Hiper-Hidratată|| Autosustenabilitatea şi Alimentaţia » »

Se poate slăbi în timp ce dormi?

Posted by on 29, May, 2014

Header SZ Dieta DHH

 

În articolul precedent, am făcut o foarte scurtă introducere în Dieta Hiper-Hidratată.

M-am cântărit astăzi, la ora 0:00 şi aveam 79,7 kg. La ora 11:00, m-am cântărit din nou şi aveam 78,6 kg. Variaţia în greutate, este de 1,1 kg.

Mai pe româneşte spus, am slăbit în somn 1,1 kg!

Ce mi se pare fascinant în toată povestea asta, este drumul pe care îl parcurg.

Se nasc aici o sumedenie de întrebări şi conştientizarea răspunsurilor, reprezintă cel puţin o parte din răspunsurile necesare în procesul construirii autosustenabilităţii.

Iată câteva întrebări foarte interesante:

  • De ce am slăbit în timpul somnului 1,1 kg?
  • Ce se petrece în organismul meu, sub influenţa DHH?
  • Care este cauza care determină asimilarea hranei cu o astfel de viteză?

 

Am mâncat 1 kg de hrană pe 28-05-2014, (între orele 23:00 şi 24:00) înainte să mă cântăresc la ora 24:00. Să spunem că s-a asimilat 100%. Totuşi, mai este un “rest” de 0,1 kg.

De unde provine această diferenţă de materie asimilată? E clar că din depozitele anterioare (grăsimi, compuşi organici neasimilabili depozitaţi în ţesuturile moi şi semi-moi şi săruri toxice izolate în diferite ţesuturi).

Totuşi, aici sunt mult mai multe întrebări care necesită răspuns, pentru că din această constatare, rezultă clar că în alimentaţia curentă, intră cantităţi uriaşe de TOXINE, pe care corpul nostru este incapabil să le proceseze drept pentru care, le “azvârle” pe unde apucă.

Întrebarea care mă devastează, este:

CÂT DIN HRANA DISPONIBILĂ PE PIAŢĂ ESTE BALAST ŞI TOXICĂ?

A consuma 100 g de “balast” în 11 ore, înseamnă o viteză de purificare de 10g / oră. E un calcul aritmetic banal.

Ceea ce este uluitor aici însă, este cu totul altceva:

CORPUL MEU ESTE ÎN PERFECTĂ STARE DE FUNCŢIONARE, de vreme ce el ESTE capabil să se cureţe de gunoaie cu viteza de 10 g/oră!

Şi acum, iată BOMBA:

Dacă viteza relativă de evacuare a deşeurilor din organism este de 10 grame PE ORĂ, CARE ESTE CANTITATEA DE TOXINE INGERATĂ ZILNIC, de vreme ce reuşim să punem organismul în stare de blocaj?!

Pentru că, îngrăşarea, în fapt ASTA ESTE: o stare de blocaj a instalaţiilor de epurare din interiorul meu. DAR ŞI AL TĂU!

O ipoteză fascinantă, este desigur, cea care analizează faptul că am mâncat 1 kg şi am slăbit 1,1 kg.

Legea conservării energiei, aplicată la sistemul “Şerban”, înseamnă clar câteva lucruri:

  • Viteza de procesare a alimentelor în timpul Dietei Hiper-Hidratate, este de cel puţin 3 ori mai mare decât în mod uzual. Cu alte cuvinte, organismul lucrează mult mai lejer, chiar şi în timpul somnului, când biologii şi savanţii spun că totul este în stare de repaos. ESTE ÎN STARE DE REPAOS CEVA? Practica mea CONTRAZICE de departe aceste POSTULATE ale anatomiei, biologiei şi în general al ştiinţelor oficiale. Cel puţin, la prima vedere.
  • Organismul este infinit mai puţin stressat, de vreme ce poate să asimileze hrană ÎN TIMPUL SOMNULUI. Aici, singura imagine plastică pe care mi-o sugerează fenomenul, este copilul şi dulciurile. Dacă la capitolul “mâncare” cam toţi părinţii au dureri de cap cu copii, la capitolul “dulciuri”, situaţia este exact pe dos: trebuie să pună frână cu forţa. OARE? Să fie corectă atitudinea asta? Dar asta e o altă chestiune. Ce voiam să arăt este că ORGANISMULUI ÎI PLACE SĂ MĂNÂNCE ŞI NOAPTEA ceea ce îi dau eu să mănânce. Şi aici, iar ne împotmolim!
  • CÂT DE CORECTĂ ESTE ÎNTELEGEREA NOASTRĂ PRIVITOARE LA NEVOILE ALIMENTARE ALE OMULUI?

 

Întrebarea de mai sus, este poate cea mai chinuitoare, pentru că din spatele ei, se întrevede RĂSPUNSUL CORECT, CARE NE DOARE:

Mai exact, 98% din hrana pe care o azvârlim în noi potrivit tradiţiilor culturale, ESTE ORI BALAST, ORI TOXICĂ!

Şi aici, ne-am întors în punctul de plecare:

CE AVEM NEVOIE SĂ CONSUMĂM PENTRU A NE HRĂNI CORECT ŞI EFICIENT?

În 2008, am trăit bine-mersi adoptând CA MOD DE VIAŢĂ, DIETA HIPER-HIDRATATĂ. Dacă era vorba despre câteva zile de regim, poate că ar fi fost total irelevant. Dar vorbesc despre o durată de 6 luni. Adică, O JUMĂTATE DE AN!

Acum, poate înţelegi de ce spuneam că îmi pare puţin rău că am neglijat documentarea.

Sunt însă conştient că atunci când faci experimente care pulverizează limitele cunoaşterii omenirii, e preferabil să mergi cu paşi mici înainte. Sunt convins deci că a fost foarte bine aşa şi Conştiinţa Inteligentă Infinită, ştia de ce e mai bine aşa.

Abia acum mă simt pregătit să trec dincolo de fascinaţia experimentului în sine şi să mă observ mai în detaliu…

Dar să observ şi ce se petrece în mediul meu de viaţă. Pentru că e clar, ceva se schimbă şi Înăuntrul meu dar şi Înafara mea: “Ce este Înăuntru, este şi Înafară.”. Aşa ne învaţă Maeştii Alchimişti. Şi sunt convins că aşa este.

Mă opresc aici şi voi reveni cu veşti. Astăzi, 29-05-2014, am atins Z7 în Dieta Hiper-Hidratată.

Sunt groaznic de curios: Până unde îmi voi putea împinge limitele?

Desigur, se poate reformula şi altfel: Care sunt resursele mele INTERIOARE, complet necunoscute până acum?

WOW!

 

Articol citit de 69 vizitatori

Comments are closed.

« « Dieta Hiper-Hidratată| Autosustenabilitatea şi Alimentaţia » »