browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Vremea bilanţurilor şi a planurilor!|| Terenul meu de joacă în 2015 » »

Terapia ZENLA

Posted by on 6, January, 2015

 

Monica Stănescu şi Şerban Stănescu, Şcoala ZENLA

Încep prin a  îţi mulţumi pentru faptul că ne susţii, prin citirea articolelor noastre şi prin a îţi ura “La mulţi ani!” şi multe împliniri în acest an!

Astăzi, voi vorbi despre un “ceva” pe care l-am tot ocolit, pentru că abordarea problemei sănătăţii, este o chestiune delicată, vizează pe toată lumea, indiferent de sex, religie sau rasă, de orientarea politică, etc.

Sunt iată! şapte ani de când practic ZENLA, Limbajul Zero Negaţii.

    Deşi iniţial căutam un mijloc foarte simplu şi foarte eficient de a îmi debloca subconştientul, pe parcurs, am descoperit că ZENLA face ceva cu totul neaşteptat pentru mine: VINDECĂ BOLILE.

    Această constatare m-a pus în mare încurcătură, deşi poate pentru cineva care priveşte din exterior lucrurile după ce a citit articolele publicate despre ZENLA, poate că este mai mult decât evident.

Şi poate chiar aşa este. Doar că eu căutam ceva şi am dat peste altceva!

Căutam o metodă de dezvoltare personală şi autocunoaştere foarte simplu de învăţat, foarte simplu de aplicat şi foarte eficientă.

Aş minţi dacă aş spune că am găsit altceva decât căutam cu siguranţă Dumnezeu ştia mai bine ca mine ce voiam în străfundurile mele, drept pentru care m-a trecut prin chinurile iadului încă de mic copil şi m-a târât prin toate aventurile vieţii mele, cu siguranţă, pentru a ajunge exact în punctul în care mă aflu!

Iar acum constat cu uluire că, dincolo de o metodă de autocunoaştere, ZENLA este O TERAPIE şi mai precis, o metodă de a te face singur sănătos.

De ce am ezitat să public această descoperire?

Vezi tu, lumea e plină de tot felul de leacuri miraculoase, de promisiuni de tot felul. Cu toate acestea, pe plan mondial, oamenii responsabili, oamenii care iubesc cu adevărat Pământul, această fascinantă bilă uriaşă, care este casa noastră a tuturor, au ajuns la concluzia dureroasă că civilizaţia noastră se află într-un uriaş impas.

Acest impas, se numeşte SUSTENABILITATE ZERO.

Altfel spus, specia umană, este pe cale să îşi distrugă mediul de viaţă şi, odată cu asta, să se autodistrugă.

Există destule scrieri şi destule filme din clasa “Armagheddon” şi “sfârşitul lumii” care ilustrează asta.

Eu, pe de altă parte, refuz să accept că omul este un animal atât de tâmpit şi inconştient încât să se distrugă pe el însuşi şi tot ceea ce îl înconjoară!

Mi-am expus convingerile în cărţile pe care le-am scris şi le-am pus la dispoziţia cititorilor, în mare parte, GRATUIT. Poate cea mai clară şi mai bună dovadă însă, este capitolul “Terra şi specia umană” din cartea “Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial”, carte scrisă în 2009 şi publicată în 2010.

Totuşi, ceea ce observăm cu toţii, este că resursele se epuizează, că pădurile sunt vandalizate, aerul este poluat, apele mor treptat, deşerturile sunt din ce în ce mai întinse, oamenii din ce în ce mai înstrăinaţi şi mai bolnavi. Citeam ieri un articol despre o statistică făcută cu privire la fericire şi nefericire, din care reiese că proporţia de oameni nefericiţi din lume, e îngrijorător de mare.

Cred însă că doar a apuca pe calea sustenabilităţii, doar permacultura, sunt instrumente prea puţine pentru a stopa rapid aceste fenomene şi a răsturna situaţia pe care am creat-o în secole de civilizaţie şi cultură urbană.

Am căutat, este adevărat, o metodă de autocunoaştere.

După şapte ani de practică zilnică a Limbajului Zero Negaţii, descopăr că sunt mai sănătos decât oricând şi cel mai şocant pentru mine, este faptul că, am scăpat de o boală care devenise un fel de mascotă a mea: guturaiul şi răceala.

Prima boală respiratorie, am avut-o pe la doi ani: dublă pneumonie. Am fost atunci dopat cu streptomicină şi ulterior, am avut de tras destule de pe urma asta.

Acum, când privesc retrospectiv toate bolile prin care m-a trecut Dumnezeu, văd o cu totul altă semnificaţie în ele!

Câteva persoane mai avizate, mi-au spus că e o minune că mai trăiesc. Poate că aşa este, dar asta mă obligă să vin în faţa oamenilor şi să îmi pun public o întrebare:

DE CE OARE MĂ AFLU ACUM, EXACT ÎN ACEST PUNCT?

Limbajul ZENLA, cred că a fost doar punctul de pornire al unui drum care este mult mai lung decât cel pe care l-am parcurs deja.

Cum spuneam, eu căutasem o metodă de autocunoaştere, fără să mă gândesc la perspectiva vindecării unor boli, deşi, recunosc, sănătatea e un deziderat al oricui şi a găsi o metodă simplă de autovindecare, e desigur, un vis frumos pentru oricine.

Acum, în zorii anului 2015, mă aflu în faţa unei provocări colosale: testarea la o scară mai mare a efectelor terapeutice ale ZENLA.

Am început simplu, în 2008, prin utilizarea zilnică a limbajului.

Deşi ar fi trebuit să-mi dea de gândit încă din anul 2009, anul în care am inaugurat să spun aşa seria de “anomalii” în starea mea de boală, acest lucru mi-a scăpat. Eram prea absorbit de alte aspecte şi mi s-a părut doar ciudat că, în ciuda vieţii foarte grele din Grecia, a faptului că am flămânzit multe luni, obişnuitele mele gripe şi guturaiuri de-a dreptul enervante, au dispărut. Am pus asta pe seama sării (NaCl) din atmosferă, care în Salonic, este foarte umedă. Cum Mediterana are o salinitate cam ca cea de la Tekir-Ghiol, am fost convins că asta este explicaţia şi am trecut foarte rapid peste amănunt. Am admis chiar ipoteza unei “întâmplări fericite”.

Anii care au urmat însă, m-au pus în faţa aceluiaşi fenomen care se repetă de atunci încoace.

Prin 2012 îmi amintesc chiar că bănuielile mele căpătaseră consistenţă şi am discutat mult cu Monica pe tema dispariţiei răcelilor mele. Monica, se pare că era mai pregătită decât mine pentru ipoteza efectelor vindecătoare ale folosirii ZENLA…

De altfel, din 2010 de când a început să folosească şi ea zilnic limbajul, am observat o ameliorare constantă a stării ei de sănătate.

Din nou însă, “am percutat” cu întârziere. Mi se părea totuşi o ipoteză prea fantastică, raportat la ceea ce ştiam eu despre boli şi vindecare. Părea un miracol între miracole şi poate şi mitologia miracolelor îşi are contribuţia sa la scepticismul meu cu privire la efectele terapeutice.

Cred că o frână puternică în calea conştientizării, au fost şi iniţierile pe care le-am primit, atât la Yoga cât şi la Reiki şi Inforenergetică. Eram tributar pe această direcţie, ideii că e nevoie de o iniţiere complicată şi de foarte mulţi ani de practică asiduă, pentru a obţine o vindecare oarecare.

O altă cauză a întârzierii procesului de conştientizare, o constituie seria de experimente cu apa pe care le-am derulat aproape continuu, tot din anul 2008. Asta m-a împiedicat să concluzionez că ar exista un astfel de efect, pentru că mi se părea evident că apa acţionează în prim plan (eram evident, tributar unor tipare mentale legate de apă, medicina alopată, homeopatie şi terapii alternative).

Ceea ce acum mi se pare evident, pe vremea aceea însă îmi scăpa “ca printre degete”.

Cu Masaru Emoto şi opera sa, m-am întâlnit fugitiv, pe la începutul anului 2009, puţin înainte să plecăm în Grecia. Oricum, am putut aloca studiului cărţilor sale mult prea puţin timp pentru a putea înţelege clar ce semnificaţie ar putea avea apa încărcată cu energia specifică ZENLA.

Deşi experimentam în continuare şi am lucrat chiar împreună cu Monica aşa s-au născut exerciţiile prezentate în seria de articole “Exerciţiu de iluminare am făcut conexiunile mult mai târziu, în anul 2013, puţin înainte de revenirea mea în ţară.

Mă opresc aici cu povestea şi te invit să îmi laşi opiniile tale într-un comentariu:

Ce părere ai despre faptul că te poţi vindeca de boli, scriind fără negaţii?

 

 

Articol citit de 67 vizitatori

Comments are closed.

« « Vremea bilanţurilor şi a planurilor!| Terenul meu de joacă în 2015 » »