browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 120|| Ce putem mânca în Dieta Hiper-Hidratată? » »

Video – Criza energetică – de la cauze la soluţii (1)

Posted by on 22, September, 2014

Header-Şcoala ZENLA - Video

Serialul Dieta Hiper-Hidratată a ajuns la episodul 4.

Dieta Hiper-Hidratată episodul 4, este un webinar (seminar web) şi în prima parte, am căutat să îţi prezint de unde anume am pornit în căutarea unor soluţii la criza energetică. Anume, care au fost paşii pe care i-am parcurs şi către ce anume zonă de interes m-am orientat.

De-a lungul vieţii, am parcurs un anumit traseu educaţional şi poate caracteristica de bază a existenţei mele, a fost şi a rămas “neconformismul”, înţelegând prin asta refuzul de a mă supune unei dogme oarecare, indiferent că e “religioasă” sau “ştiinţifică”. Pentru termenul DOGMĂ, am dat link la dicţionar, ca să evităm confuziile consumatoare de energie.

Astfel, am explicat CUM VĂD EU CRIZA ENERGETICĂ şi CUM VĂD EU SOLUŢIONAREA CRIZEI ENERGETICE.

Aşa cum am spus şi în film, lumea caută o soluţie la o problemă care se află în cu totul altă parte!

Problema se află ÎNĂUNTRUL MEU, al tău, al lui şi soluţia, se află tot acolo! A căuta soluţia crizei de energie în locul unde s-a produs INGNORÂND CAUZELE CARE O PRODUC, mie mi se pare un act de sado-masochism.

Atât timp cât maşinăria umană se degradează galopant ca urmare a proastei utilizări, prima întrebare pe care ar trebui să şi-o pună toţi galonaţii, toţi “savanţii” cu panoplii de hârtii care mai de care mai sforăitoare, este CARE ESTE CAUZA REALĂ A CRIZEI ENERGETICE?

Asta, în cazul în care admitem că există aşa ceva.

În opinia mea, există doar o singură CRIZĂ: ea este şi boală şi orice mai vrem noi să fie, este “ţapul ispăşitor” de care avem nevoie tocmai pentru a declina răspunderea pentru propriile noastre existenţe şi are un nume simplu şi arhi-cunoscut: IGNORANŢĂ.

Dieta Hiper-Hidratată, cum am mai spus, este înainte de orice altceva, UN INSTRUMENT DE AUTOCUNOAŞTERE. Doar că, autocunoaşterea, este o CALE pe care trebuie să o parcurgă fiecare pentru el însuşi. Eu am numit această Cale, CALEA CĂTRE SINE.

Şi dovada clară a faptului că ACEASTA ESTE CALEA, este inscripţionată peste tot în lume, pe o multitudine de vestigii istorice, de la o multitudine de civilizaţii.

Amintesc aici doar pe cea din templul lui Apollo, Delphi (Grecia):

GNOTHI SEAUTON

În filmul Matrix, este prezentată sub forma “Temet Nosce”, inscripţionată pe placa de deasupra uşii Oracolului. Destul de transparentă aluzia, cred eu…

Concluzia până aici este că TU DECIZI CE VREI SĂ ŞTII ŞI CE IGNORI. TU DECIZI ÎN CE REALITATE TRĂIEŞTI ŞI DE CE ANUME.

 

Articol citit de 71 vizitatori

2 Responses to Video – Criza energetică – de la cauze la soluţii (1)

 1. Codreanu Petru

  Mi-au plăcut înregistrările pe care le-ai făcut. Informațiiile pe care le urmăresc sunt de foarte bună calitate, asta o spun și din poziția că în ultima perioadă urmăresc și înregistrările seminariile bioenergeticianul S. N. Lazarev iar informația de acolo foarte bine se îmbină și se completează, o spun cu referire că ai menționat despre cancer și despre boli, Lazarev este expert pe partea de boli (scris volumul de cărți Diagnosticarea Karmei ), ca analogie el spunea că marea majoritate a bolilor omului ține de ETICĂ a menționat inclusiv și cancerul. ceea ce tu ai spus că este un TIPAR MENTAL, evident că el spunea separat soluția acestora, a menționta că soluția diferă de la caz la caz.
  Am vrut să te întreb despre imunitatea organismului pe perioada ținerii acestui post cu apă? O testezi cumva, urmărești și aceasta cum se schimbă? Pentru tine periada de trecere vară-toamnă cum a fost simțită.

  • Şerban Stănescu

   Salut, Petrică!
   Da, privitor la Lazarev, recunosc, este o parte din corpul de cunoştinţe pe care încerc să le exploatez.
   Abordarea lui este însă mult prea complexă pentru un nespecialist şi chiar şi pentru un începător într-ale bioenergeticii.
   Privitor la “cancer” sau alte “boli”.
   Am investigat doar zonele care m-au interesat foarte mult, prin prisma situaţiilor din familie.
   Toate bolile însă, au un set comun de cauze şi unul care depinde de individ (“persona”, EGO), deci, DA, tratamentul ESTE INDIVIDUAL ŞI INDIVIDUALIZAT!!
   EXPERIMENTE.
   Programul de lucru e foarte încărcat! :)
   Voi căuta să răspund pe rând, că ai pus mai multe întrebări.
   Acum, aşa cum bine ai intuit, mă interesează foarte tare problema sistemului de termoreglare, pentru că problema energiei, se rezumă la modul în care funcţionează sistemul de termoreglare al fiecăruia, adică, “DE CE”-urile care stau în spatele senzaţiilor “mi-e frig” şi “mi-e cald”. Funcţie de asta, decidem o acţiune, o atitudine faţă de mediu şi de aici, o anumită strategie de viaţă. Deciziile se ţin lanţ şi se împrăştie (diverg către) într-o serie de acţiuni, care aşa cum se poate observa fără prea mare dificultate, ne conduc la ceea ce vedem: poluare termică, fonică, mecanică, chimică, deşeuri nereciclabile, etc.

« « Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 120| Ce putem mânca în Dieta Hiper-Hidratată? » »