browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99|| Cele 7 principii hermetice » »

Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99 – Continuare

Posted by on 11, September, 2014

Header-Şcoala ZENLA - Video

Aşa cum am afirmat în partea întâia a acestui film documentar, iată că am realizat şi cea de-a doua parte a episodului 3 din seria Video – Dieta Hiper-Hidratată.

Câteva repere privind conţinutul filmului:

  • Prima parte, are durata de 72 minute;
  • A doua parte, are durata de 46 minute. În total, 118 minute (aproape două ore!)
  • Am prezentat în acest nou film începuturile, momentele premergătoare intrării în post, “preludiul”, ca să spun aşa;
  • Am prezentat zilele Z 91, Z 99, Z 110 şi, în fine, în introducerea acestui film, o înregistrare de astăzi, 11 septembrie 2014, ziua 113 cu Dieta Hiper-Hidratată;
  • Am discutat despre modul în care se modifică frecvenţa medie de vibraţie personală şi ce semnificaţie are aceasta, în contextul evoluţiei personale şi ce înseamnă de fapt saltul în conştiinţă;
  • Am prezentat unele aspecte legate de riscurile la care se poate expune cel care abordează un post sever, cum sunt postul cu apă şi respectiv postul fără alimente solide, “fără mâncare” şi fără apă postul negru.
  • Am explicat cum anume se poate modifica Realitatea pe care o trăieşti;
  • Am prezentat o serie de imagini de arhivă, cu ajutorul cărora te vei putea racorda la tiparele mentale ale Vibraţiilor Fundamentale NATURALE: Pământ, Apă, Foc, Aer, Akasha, Lumină şi Gând.

 

Închei această scurtă prezentare cu precizarea că, tiparele mentale cu care operăm în mod uzual, sunt extrem de distorsionate, motiv pentru care corpul nostru îmbătrâneşte rapid şi este supus unei uzuri extreme, ceea ce conduce la îmbolnăviri premature şi în final, la o moarte care survine cu mult înainte ca ea să fie necesară, NATURALĂ!

Racordarea la tiparele mentale NATURALE, prin ieşirea în natură, prin consumarea apei de izvor sau de fântână, te ajută să re-acordezi corpul, FIINŢA, la frecvenţele NATURALE şi să înlături treptat, CONŞTIENT, tiparele mentale distorsionate, care generează celulele care conţin informaţia specifică patologiei bolilor şi care sunt din ce în ce mai multe şi mai răspândite în organismele noastre, atât de supuse presiunilor de tot felul, mai ales în mediile urbane.

Este de fapt ceea ce realizez eu prin acest POST PRELUNGIT: REPROGRAMAREA CELULARĂ.

Vizionare plăcută şi

NAMASTE!

 

Articol citit de 73 vizitatori

Comments are closed.

« « Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99| Cele 7 principii hermetice » »