browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Video – Laptele de arahide|| Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99 – Continuare » »

Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99

Posted by on 11, September, 2014

Header-Şcoala ZENLA - Video

Astăzi, îţi propun un documentar ceva mai lung, un jurnal video pe care l-am ţinut între zilele Z 80 şi în continuare.

Video-ul Dieta Hiper-Hidratată – Partea a 3-a, are două episoade.

Prima parte a episodului 3, are 72 minute. M-am oprit aici, pentru că e prima oară când montez un documentar de această dimensiune şi aveam nevoie să determin practic ce pot face sub Linux şi cu OpenShot în materie de dimensiune (durată), respectiv ce îmi permite YouTube să găzduiesc.

Am ales varianta aceasta de documentare, din mai multe motive.

M-am gândit că este o modalitate de a mă observa “din exterior” şi mă poate ajuta să văd detalii care altfel îmi scapă.

De asemenea, am căutat să expun o parte a constatărilor mele ca urmare a testării diferitelor variante de concentraţii în solide ale hranei zilnice, CONŞTIENTIZĂRILE pe care mi le-au furnizat precum şi o serie de concluzii privind modul în care acţionează alimentele asupra noastră.

Există unele pasaje în film care sunt făcute sub formă de micro-conferinţă (seminar) în care am vorbit despre Vibraţiile Fundamentale PĂMÂNT şi APĂ, despre felul în care mi s-a modificat percepţia asupra lumii, despre o serie de efecte care apar în posturile severe cum este postul cu apă în special sau posturi unilaterale cu maximum două alimente consumate alternativ, cum ar fi apă şi polen, apă şi un fruct, etc.

Pentru cei interesaţi şi de altceva decât scăderea în greutate, este un film din care pot învăţa să evite căile ocolite. Poţi să înveţi din acest film să îţi concepi propria Realitate, fără să mai aştepţi aprobări, ştampile şi apostile de la Haga sau din altă parte. Asta, desigur, DACĂ VREI o altfel de viaţă decât aceea de simplu executant.

Dacă crezi că ai şi tu un cuvânt de spus în ce priveşte felul în care se derulează viaţa ta, felul în care îţi construieşti sau îţi dărâmi fericirea, atunci cu siguranţă filmul îţi va place şi vei aştepta cu nerăbdare partea a doua!

Ca să scurtăm vorbăria, dacă ai pregătirea necesară, vei recepţiona subliminal un volum foarte mare de informaţii, pe care le-am transmis pe celelalte canale de comunicare, inaccesibile de pe Vibraţia Fundamentală PĂMÂNT.

Am preferat aşa, pentru că am ajuns la concluzia că muncesc prea mult şi oamenii nepregătiţi înţeleg ce vor ei, sau de cele mai multe ori, nimic.

 

Articol citit de 53 vizitatori

Comments are closed.

« « Video – Laptele de arahide| Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99 – Continuare » »