browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 110|| Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99 » »

Video – Laptele de arahide

Posted by on 9, September, 2014

Header-Şcoala ZENLA - Video În acest video, am venit cu o serie de completări pentru cei care sunt interesaţi de modul de preparare al reţetelor de lapte din diverse seminţe. Este practic, partea a doua a filmului deja lansat, “Laptele de in” şi vine în completarea primei reţete pe care am publicat-o, “Laptele de arahide”, cu cele trei variante prezentate în articol. V-am prezentat în film ceea ce fac efectiv, iar cei care pot prelua informaţia direct, la alte nivele, vor avea de câştigat şi mai mult! Am ales această formă de comunicare, pentru eficienţa ei, care este cu mult mai ridicată decât articolele scrise. Mai mult, acum am în pregătire un film nou, pe care îl anunţ deocamdată doar ca lucrare în curs: un JURNAL VIDEO DHH Z 80 – Z 99. Este un film inedit, cu o durată ceva mai mare decât cele de până acum şi cu un volum imens de informaţie care, sunt convins, va da un impuls important tuturor celor care rezonează cu conceptul “Salt în Conştiinţă” şi sunt foarte hotărâţi să îşi schimbe frecvenţa medie de vibraţie, către o zonă cu frecvenţă superioară. Fără să mai lungesc vorba, te invit să vizionezi acest tutorial video, cu tema “Laptele de arahide”! Îţi urez succes şi poftă bună, de pe acum!

Articol citit de 268 vizitatori

2 Responses to Video – Laptele de arahide

 1. mihaella

  acum se vede foarte bine si poate fi citit.

  • Şerban Stănescu

   Mulţumesc pentru vizită şi feed-back!
   M-ar interesa să ştiu şi cam ce subiecte să mai abordez.
   Volumul de informaţie care îmi parvine pe Vibraţia Fundamentală APĂ, e colosal şi CONVERTIREA în limbaj clasic, de tip text, este extrem de ineficientă, consumă enorm de multă energie şi mă împiedică să merg mai departe cu cercetările, în ritmul care îmi este mie potrivit.
   Din acest motiv, prefer să folosesc o modalitate de comunicare cu alt nivel de complexitate.
   Din nefericire, cei capabili să comunice telepatic CONŞTIENT, sunt în număr extrem de redus şi asta, face extrem de dificilă comunicarea CONŞTIENTĂ între oameni.
   Iar a manevra oamenii folosind telepatia, mie mi se pare o grosolănie ABSOLUT INACCEPTABILĂ!
   Singurul lucru acceptabil pe care pot să îl fac, este să povestesc ceea ce fac şi ce rezultate obţin.
   FORMATUL comunicărilor însă, e o chestiune care ţine de EFICIENŢĂ şi de ECHILIBRU între REESURSELE CONSUMATE şi REZULTATELE OBŢINUTE.
   Fără acest ECHILIBRU între INTRĂRI şi IEŞIRI, orice demers este sortit eşecului.
   Din acest motiv, mă voi focaliza asupra continuării experienţelor şi comunicările, le voi face sub formă de cărţi, materiale viedeo, seminarii, traininguri şi mult mai puţin sub formă de articole.
   O zi faină! :)

« « Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 110| Video – Jurnal Dieta Hiper-Hidratată – Z 80 – Z 99 » »