browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « De ce slăbim în post (4)|| Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 110 » »

Video – Laptele de in

Posted by on 6, September, 2014

Header-Şcoala ZENLA - Video

 Filmul pe care îl prezint mai jos, este o completare a articolului „Reţeta 5 – Lapte de in”.

Am vrut să completez rugămintea lui Flavian Dumitrescu, privitoare la Reţete şi respectiv METODELE DE LUCRU în Dieta Hiper-Hidratată.

Dacă reţetele pot fi scrise ceva mai uşor, metodele de lucru, e dificil să le prezinţi sub formă de text, e nevoie de multă vorbărie şi aşa cum bine ştiţi dintr-un aforism, „O imagine, valorează cât o mie de cuvinte!”.

Prin extensie, un film având între 25 şi 30 imagini pe secundă, rezultă că o secundă de film, mă scuteşte măcar de scrierea a vreo 25.000 de cuvinte! 😀

Dedic aceste două filme (acesta şi următorul), soţiei mele Monica Stănescu, pentru tot ceea ce este şi înseamnă ea şi lui Flavian Dumitrescu, pentru curajul de a porni în căutarea Sinelui!

E un mod de a le mulţumi pentru că s-au rupt din amorţeală şi au pornit în această Călătorie minunată către SINE, care este AUTOCUNOAŞTEREA!

Fără să mai lungesc vorba, precizez că aceasta este prima parte a unui film pe care l-am vrut dedicat preparării laptelui pornind de la diverse seminţe, dar întrucât s-a dovedit cam lung pentru „viteza” secolului XXI, l-am divizat în două episoade ceva mai scurte, ca să solicit atenţia şi răbdarea spectatorilor ceva mai puţin…

Articol citit de 143 vizitatori

2 Responses to Video – Laptele de in

 1. Sangeorzan Olimpia

  este foarte interesant tot cea ce am vazut si auzit aici ami place si e bine de stiut

  • Şerban Stănescu

   Mulţumim şi noi pentru vizită!
   Da, sunt chestii practice şi care ajută mult la detoxifierea organismului! :)
   Costurile, sunt mult sub ale oricărui tratament medicamentos şi sunt rezolvări ale problemelor de sănătate, fără efecte adverse! 😉 :)

« « De ce slăbim în post (4)| Dieta Hiper-Hidratată – Ziua 110 » »