browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Postul cu apă – secretele slăbitului inteligent|| Dieta Hiper-Hidratată – Partea I-a » »

Video Şcoala ZENLA

Posted by on 4, August, 2014

Header-Şcoala ZENLA - Video

Astăzi, mi-am propus să inaugurez o secţiune specială a Şcolii ZENLA şi anume, secţiunea video.

Voi căuta să abordez în cadrul acestei secţiuni, în format video, o serie de subiecte şi am considerat că între subiectele care pot ajuta multă lume, se numără şi alimentaţia şi modul în care ne influenţează viaţa şi modul în care percepem realitatea sau, ceea ce numim în mod obişnuit „realitate”.

Întrucât în cadrul Şcolii ZENLA avem un mod special de a aborda problema alimentaţiei, Dieta Hiper-Hidratată, voi începe cu câteva filme făcute pe tema postului cu apă şi ca formă particulară de post cu apă, Dieta Hiper-Hidratată.

Mai jos, este un mic film de prezentare a Şcolii ZENLA şi a Dietei Hiper-Hidratate.

Am considerat că Şcoala ZENLA, poate ajuta mult mai multă lume dacă folosim materiale video şi vom aborda şi subiectul „DE CE?”.

Pe scurt, există şapte stiluri de învăţare şi fiecare om, se încadrează în procesul educaţiei şi autoeducaţiei cu o dominantă a unuia dintre aceste stiluri şi cu câteva stiluri secundare. Acestea formează un „mod de lucru” specific fiecăruia şi asigură maximum de transfer de informaţie la parametrii maximi de eficienţă şi retenţie (reţinere) a informaţiei. Altfel spus, „învăţ mai repede dacă…”.

Vizionare plăcută şi, închei cu rugămintea ca întrebările să mi le transmiţi printr-un comentariu sau chiar mai multe, fie aici fie la unul din articolele publicate pe sit.

Primul film din serie, se numeşte „Dieta Hiper-Hidratată – Partea I-a

O zi frumoasă!

Namaste!

 

Articol citit de 33 vizitatori

Comments are closed.

« « Postul cu apă – secretele slăbitului inteligent| Dieta Hiper-Hidratată – Partea I-a » »