browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ghidul Spiritual Treapta I|| Viziuni consecutive » »

Vindecare – Monica

Posted by on 11, March, 2015

Bun găsit, îţi spune Monica, „Astrologul şi Numerologul de serviciu”!

Acest articol scurt este un răspuns. Am răspuns la o provocare:

„Ce este o VINDECARE pentru mine?”

Este o confirmare. Dacă ajung la concluzia că am nevoie de o vindecare, înseamnă că există „ceva” care mă ţine pe loc. Adică, este un „ceva” în neregulă, un „ceva”, care trebuie vindecat, sau, REZOLVAT. Confirm că am o problemă, ceva cu care sunt în dezacorsau, mai corect spus ar fi: „ceva” cu care am fost de acord cândva eu însumi.Acest acord interior (mai mult sau mai puţin verbal) a adus şi poate aduce o contribuţie majoră în crearea unei realităţi din care acel „eu” care sunt ACUM, AICI, FACE şi va face parte. Putem induce un om în eroare; putem induce mai mulţi oameni în eroare; dar întreg Universul, mă îndoiesc eu că îl putem păcăli!

Suntem conştienţi de acest Adevăr?

Putem alege într-un mod conştient?

Doar în parte! Cunoaştem doar în parte! În peste 80% din situaţii, alegem pe baza acelor tipare mentale aflate atât de adânc în subconştientul nostru, încât sunt necesare zeci de experienţe CONŞTIENTE sau, zeci, poate sute de vieţi „fizice vezi Coborârea în Materie! pentru a fi scoase la „lumină”! Conştientizate, adică!

Deocamdată, pot vedea prezentul trăit de mine sau de altcineva. Pot aduce la lumină unele decizii din trecut. Pot realiza conexiuni logice la ilogic. Am învăţat ŞI asta.

Dar… Viitorul?!?

Cândva, am văzut o Lumină. Apoi mai multe. Acum a venit rândul să-mi caut ŞI LUMINA MEA! LUMINA MEA INTERIOARĂ! Cum pot vedea ceva Înafara mea, fără ca acel ceva să existe şi în mine?!? ÎNĂUNTRUL MEU?

Cum poţi RE-cunoaşte „ceva”, înainte de a CUNOAŞTE acel „ceva”?

Viitorul şi trecutul
Sunt a filei două fe,
Vede-n capăt începutul
Cine ştie să le-nveţe;
Tot ce-a fost ori o să fie
In prezent le-avem pe toate,
Dar de-a lor zadărnicie
Te întreabă şi socoate.

(Mihai Eminescu Glossa)

 

A afirma RAŢIONAL despre cunoaşterea a „ceva” pe baza faptului că „am citit despre…” sau „am auzit despre…” sau „am vorbit cu… despre…”, înseamnă EGO, ILUZIE, MENTAL RE-ACTIV, halucinaţii autoinduse şi altele asemenea.

Abia când experienţa INTERIOARĂ ajunge LA ECHILIBRU cu EXPERIENŢA INTERIOARĂ, ADEVĂRUL SE REVELEAZĂ!

 

Aşa încât, putem vorbi despre un ADEVĂR, doar când am parcurs TOT DRUMUL, când CUNOAŞTEREA ESTE ŞI INTERIOARĂ ŞI EXTERIOARĂ.

Simpla copiere a unor idei (cărţi citite, filme văzute, bârfuliţe cu gaşca) ale altora şi compararea lor cu o iluzorie „realitate”, pe care credem noi că o vedem la Dorina, la Gigel sau la Adinuţa, înseamnă, AROGANŢĂ (orgoliu + ignoranţă) EGO HIPERTROFIAT şi TIPARE MENTALE DE CONTROL.

Aşadar, dacă tot vorbesc despre vindecare, cred că pot vindeca doar un singur „bolnav”: PROPRIUL MEU EGO!

În relaţiile cu ceilalţi, pot avea o singură atitudine: GHID SPIRITUAL. Şi asta, PENTRU CINE REZONEAZĂ CU MINE, CINE VEDE ÎN MINE, UN GHID SPIRITUAL.

Cu astfel de oameni m-am întâlnit deja, comunicăm şi o facem foarte bine şi, tot ce îndrăznesc să sper este faptul că, în loc să îi vindec eu de vreo „boală”, fie închipuită de mine, fie închipuită de ei înşişi, voi putea să îi călăuzesc, măcar un pas înainte către ECHILIBRU ŞI CUNOAŞTEREA DE SINE.

Îţi mulţumesc şi te invit la o călătorie:

CĂLĂTORIA CĂTRE ADEVĂRUL INTERIOR! Către Adevărul care EŞTI!

Cu dragoste, Monica

Articol citit de 65 vizitatori

Comments are closed.

« « Ghidul Spiritual Treapta I| Viziuni consecutive » »