browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Vindecare – Monica|| Cugetări despre ADEVĂR » »

Viziuni consecutive

Posted by on 12, March, 2015

SZ-Gradinarit-Eco-02

 

Bine te-am regăsit!

Astăzi, o să vorbesc despre ceva cu caracter mai practic. Din nefericire pentru mine, fac parte din categoria “practicilor”. Adică, pun practica înaintea teoriei:

ÎNTÂI APLIC şi PE URMĂ CITESC DESPRE CE AM DESCOPERIT.

Spun asta, pentru că abordarea aceasta mi-a adus şi multe avantaje, dar şi multe dezavantaje. Voi reveni asupra subiectului, pentru că este foarte important.

Ca idee de bază, reţine “O tonă de teorie, valorează cât un gram de practică!

Învăţătura este corectă, dar foarte prost interpretată şi voi intra în detalii într-un articol intitulat “Teoria şi practica spirituală

Sunt deja foarte mulţi oameni care ştiu ce mă aşteaptă peste foarte puţin timp, la Măgura şi chiar aşteaptă Actualizări. Am relatat în secţiunea “Casa Măgura” ceea ce am făcut şi ceea ce intenţionam să facem acolo. Din noiembrie, spre sfârşit însă, am simţit o frână puternică, invizibilă. Parcă ceva se opunea şi aveam senzaţia difuză că există un indicator înăuntrul meu, care arată spre “Ceva”. Din păcate, iată, mi-au trebuit câteva luni bune să CONŞTIENTIZEZ şi să asamblez într-un Plan cele percepute.

La Măgura, este nevoie de foarte multă muncă, sunt extrem de multe de rezolvat şi mi-am dat seama că sunt pur şi simplu depăşit de situaţie.

Aşa încât, m-am decis să o rezolv altfel. Am renunţat să năduşesc căutând soluţii în planul FIZIC şi am început să explorez subiectul “Măgura”, din ASTRAL.

Primele tentative de racordare la Câmpul de acolo, le-am făcut chiar atunci, când am simţit “greutatea” care mă apăsa şi parcă îmi întuneca orizontul. Mai exact, pe la începutul lui noiembrie 2014.

Din păcate, agitaţia din plan Fizic, m-a împiedicat să clarific repede ce şi cum. Pe de altă parte era şi revenirea lui Monica în ţară şi o multitudine de probleme legate de aranjarea (rearanjare) noastră aici.

Am reluat însă sistematic lucrul şi am tot cerut SOLUŢII, la nivel ASTRAL.

Prima VIZIUNE, m-a cam dat peste cap!

Eram în grădină şi m-am conectat la câmpul local. Am aşteptat pur şi simplu, cerând ajutorul. Unii, numesc asta “golirea minţii”. Posibil să fi fost asta şi să fi făcut ani în şir exact asta fără să ştiu la ce se referă această expresie, “golirea minţii”. Rezonez mai puţin cu ea, dar pe moment, să zicem că ar fi o punere în cuvinte aproximativă. Prefer însă termenul grec ISIHIA (= LINIŞTE), cu care rezonez mult mai profund şi pe care l-am simţit mult mai bine în Grecia decât aici, în România, cu mici excepţii. Am făcut acest ocol ca să stabilim termenii comunicării şi voi folosi mai departe ISIHIA.

Am intrat deci în ISIHIA şi ceea ce am văzut desfăşurându-se, a fost formidabil, dar m-a cam năucit.

Am văzut în această VIZIUNE, un iaz. Cred că am mai amintit pe undeva într-un articol mai vechi despre asta.

De atunci, m-am tot conectat în speranţa că voi reuşi să conştientizez ce e cu acest iaz…

Una dintre problemele pe care voiam să le soluţionez, era menţinerea umidităţii în sol, distribuţia uniformă a acesteia în straturile grădinii, fără să apelez la irigaţii, care în viziunea mea sunt “şocuri alimentare” pentru orice plantă. Din nefericire pentru mine, ce am găsit în literatura pentru grădinărit, e informaţie mecanic obţinută şi transmisă… Rezonanţa mea cu “papagalicelile”, tinde spre zero. Nişte informaţii foarte vagi oferă Sepp Holzer şi Bill Mollison, dar sunt extrem de departe de ADEVĂR şi LUMINĂ. Sunt nişte mici paşi înainte, dar sunt încă extrem de departe de ADEVĂR. Şi vom discuta mai încolo despre LITERATURA LUMINATĂ şi LITERATURA DE UMPLUTURĂ.

Aşadar, ce era cu VIZIUNEA IAZULUI?

 

VIZIUNEA IAZULUI

Ceea ce m-a frapat este faptul că iazul S-A DESENAT SINGUR pe harta grădinii, în timp ce eu mă menţineam în acel câmp!

Am crezut că visez, dar detaliile cu care venea PLANUL, erau uluitoare!

Conturul, un podeţ mic în stil japonez, din lemn, papură, toate cu nişte culori care mă făceau să vreau să mor acolo!

Sigur, mai trecusem prin asta. Am întredeschis ochii şi am început să VĂD chiar în plan fizic şi asta mi-a dat mult de tot de gândit!

În fine. S-a dus noiembrie 2014, am mai făcut o vizită la Măgura în ianuarie 2015 şi alta în februarie 2015, în acelaşi scop.

O SINCRONICITATE de această dată, mi-a confirmat faptul că drumul pe care plecasem ESTE CEL CORECT!

Cei care au citit articolul “Casa Măgura – Avanpremieră 2015 – Ianuarie”, au putut vedea fotografiile cu mănunchiurile de pleurotus ostreatus. Ceea ce am omis eu să spun atunci, este faptul că acele ciuperci, erau RĂSPUNSUL FIZIC, manifestarea FIZICĂ a unor cereri de soluţii privind utilizarea unei sere pe timp de iarnă şi care ar putea fi soluţiile pentru menţinerea unui microclimat echilibrat, fără mecanisme, motoare, conducte, irigaţii, etc. Prin cuplarea unor procese naturale COMPLEMENTARE, fără intervenţia unor TIPARE MENTALE ANTROPICE.

În momentul de faţă, toată literatura legată de grădinărit, indiferent de cât ar fi de nouă, inclusiv cărţile de permacultură, sunt infestate până la refuz cu tipare mentale ANTROPICE.

Cunosc explicaţiile, cunosc soluţiile, dar este nevoie de mult mai mulţi OAMENI pentru a rezolva. Accelerarea procesului de curăţare de tiparele mentale antropice, depinde de DESCHIDEREA celor care vor o lume LUMINATĂ, care VOR ECHILIBRU. Vom mai discuta şi despre asta.

Pe lângă alte probleme la care am căutat soluţiile în ASTRAL, se numără repararea gardului grădinii. Acum grădina este foarte expusă “vizitatorilor neautorizaţi”. Am găsit o soluţie care funcţionează până la un anumit nivel, soluţie pe care o testez din 2004 şi funcţionează, dar produce rezultate până la un anumit punct. Acum ştiu şi ce limitări are şi cum anume se poate merge mai departe.

Poţi conecta informaţiile privind “DE CE”-urile, cu cele din “Coborârea în Materie”. Am actualizat articolul chiar astăzi, cu informaţii noi!

Aşadar, legat de repararea gardului, am avut câteva viziuni. Aceste viziuni, erau legate de UTILIZAREA BAMBUSULUI. În Astral însă, am fost avertizat să aleg o specie locală de bambus.

Aici, vechile mele tipare mentale, lipsa cunoştinţelor de botanică şi lipsa practicii, m-au dărâmat!

Am fost câteva zile destul de deprimat, dar lucrez deja cu viziunile încă din 1967, deci am preferat să am încredere “în mine însumi” şi să caut soluţiile printr-o pendulare “Înăuntru-Înafară”. Aşa am ajuns la nişte boscheţi de bambus, aici, în Alexandria. Am ştiut că e ceea ce am nevoie, dar voiam să văd cum rămâne cu “aclimatizarea”. Eram conştient că Astralul poate să mă GHIDEZE (Dumnezeu DĂ), dar eu trebuie să bag în sac! Adică, aici EU TREBUIE SĂ FAC SINCRONIZĂRILE!

Am făcut o documentare foto în decembrie, ianuarie şi februarie, am fost chiar şi cu Monica să verificăm, am stabilit contacte şi se pare că am găsit “specia minune”. Am primit oferte de seminţe via net, dar Viziunea Astrală, era legată de îngroparea a “ceva”. Am aflat că acel “ceva”, sunt RIZOMI de bambus. Ştiam de rizomi de lăcrămioare, de căpşuni, de cătină, mă rog, chestii cu care mă întâlnisem. De bambus însă… Documentându-mă, am aflat că randamentul culturii din seminţe, este extrem de scăzut şi este aplicabil doar în zone foarte apropiate de locul recoltării lor. Pe moment, mi-a lipsit timpul să investighez cauzele, dar logica şi intuiţia îmi spun că este vorba despre o aclimatizare incipientă, motiv care generează o dependenţă puternică de compoziţia locală a electroliţilor, ciclurile termice, fluxul vaporilor de apă, etc. Vom mai discuta despre acestea pe parcurs, tot aici, în secţiunea Casa Măgura sau subsecţiunea Grădinărit Eco.

Multe alte probleme legate de casă, am început să le explorez în Astral, de când cu VIZIUNEA IAZULUI. Mi se pare mai ieftin să fac o meditaţie de o jumătate de oră, decât să sap ca un hamal o săptămână şi pe urmă să plâng “pe laptele vărsat”, vorba lui Sir John!

Astfel, am profitat de perioada de iarnă să învăţ “agricultură” direct de la mediul de viaţă. Abia pe urmă o să compar VIZIUNILE, cu teoria şi abia atunci va ieşi la iveală ce se potriveşte cu ce şi mai ales, CUM ANUME.

Pentru că între altele am abordat problema construcţiei (clădirea), a pereţilor, a aranjamentului arhitecturii interne statica şi dinamica clădirii, clădirea “fuge” de la Vest spre Est şi fenomenul e general în toată comuna! au apărut treptat din ce în ce mai multe viziuni. Cum am doar cunoştinţe generale de proiectare şi construcţii, acum am probleme mari privind interpretarea în cuvinte a “filmelor”.

Mă opresc aici, urmând să îţi povestesc ce a urmat luna aceasta, pentru că viziunile s-au accelerat şi am primit răspuns şi la “Care este strategia agricolă ideală pentru 2015?” şi încă o mulţime de alte răspunsuri, între care, şi la “Ce fac cu porumbeii?”, pentru că podul casei e ticsit cu porumbei şi excrementele lor, cam miros, iar casa e plină de pene şi pufi… :)

Cineva mi-a sugerat să îi vând… Hmmmm… Mă abţin să zic ce-mi vine la gură…

Aşadar, îţi urez spor la lucru şi, în particular la RIDICAREA ÎN LUMINĂ!

Revezi aşadar VIZIUNILE CELESTINE şi SCRIE te rog (o faci în primul rând PENTRU TINE!) cât poţi de detaliat CE VIZIUNI AI AVUT şi CUM LE-AI CONECTAT CU LIMBAJUL ARTICULAT.

Trimite-ne pe adresa de contact a Şcolii ZENLA materialul şi vom lucra ÎMPREUNĂ, să vedem cum putem să ne ajutăm reciproc!

 

Articol citit de 58 vizitatori

Comments are closed.

« « Vindecare – Monica| Cugetări despre ADEVĂR » »