browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.


Vă aflaţi AICI:


« « Ne vedem în Ţara Minunilor!|| Terapia ZENLA » »

Vremea bilanţurilor şi a planurilor!

Posted by on 31, December, 2014

Recunoştinţă şi la revedere 2014!

 

Bun găsit îţi spun Monica şi Şerban, pentru ultima oară în acest an!

Aşa cum orice om care vrea de la el astăzi mai mult ca ieri, facem şi noi un bilanţ al anului care se încheie în aceste ore, verificăm viziunea anului 2015 şi desigur şi planul care să ne apropie Viziunea de Realitatea în care vrem să trăim!

Pentru a avea însă o imagine de ansamblu bună, cuprinzătoare, un ACUM care să ne arate cât de aproape sau departe am ajuns în călătoria noastră către noi înşine, facem acum o extindere a lui ACUM, pe o rază temporală de 12 luni. Pentru cei care pot înţelege asta şi noi suntem convinşi că te afli aici pentru că POŢI ÎNŢELEGE! această expansiune a Conştiinţei, ne va scoate la iveală “petele albe” şi în egală măsură harta locurilor în care construcţia Realităţii este conformă cu ceea ce am visat, vizualizat, planificat şi în final, făcut.

Aşadar, câteva repere clare:

 • Arieratele. Am lichidat arieratele de tot felul, cauzate de aventura noastră în Grecia. Au fost destule şi grele;
 • Familia. Am muncit mult la Entitatea numită “Familie” şi suntem mulţumiţi că această Fiinţă născută din combinarea energiilor noastre, a ajuns foarte aproape de cea de-a şasea aniversare, că se dezvoltă şi creşterea ei este zicem noi armonioasă;
 • Creativitatea aplicată. Da. Puţini înţeleg că a fi creativ e una şi a fi capabil să manifeşti la nivel fizic această energie numită “Creativitate”, e o altă poveste! Suntem mulţumiţi de rezultate şi noi considerăm că am învăţat o mulţime de lucruri. Desigur, sunt enorm de multe care mai trebuie încă învăţate, şlefuite, super-şlefuite, etc. Dar asta e o altă poveste, care se numeşte Călătoria către Sine. Călătoria către Sine, continuă! Cei care vor dori să ni se alăture, sunt bine veniţi!
 • Monica ACASĂ. Una dintre marile mele realizări, este faptul că, după 15 ani de pribegie între străini, am reuşit să o călăuzesc pe Monica către ACASĂ. Am venit amândoi îmbogăţiţi şi acum, “ACASĂ”, are un colţişor rezervat pe care scrie “Elliniko”! Grecii, au fost, sunt şi vor rămâne fraţii noştrii şi trebuia să aflăm asta. Din aceeaşi rădăcină, cresc mai multe ramuri. E bine să ştim asta şi să fim conştienţi că doar ÎMPREUNĂ, putem pretinde că suntem Pomul Vieţii. Ne bucurăm că am putut veni cu Grecia ÎNĂUNTRU. Ce va rodi această sămânţă, vom vedea;
 • Casa şi Grădina. Un vis vechi, pe care l-am hrănit fiecare dintre noi nişte ani. Eu, probabil din vremea aveam cred vreo 10 ani când m-am aflat faţă în faţă cu Ursul, la zmeuriş, apoi pe la 11 ani, când am ieşit noaptea din Pădure, din mlaştină, ascultând Vocea Pădurii, mai târziu ceva când m-am întâlnit cu lupii pe platoul Polatişte, pe la 13 ani şi tot aşa… Mult mai târziu, abia în 2005, am materializat visul, dar se pare că eram încă prea puţin pregătit pentru asta. A venit apoi Monica alături de mine şi am luat de la capăt multe. Între altele şi visul numit “Casă şi Grădină”. Astăzi, este o REALITATE. Aşa s-a transformat Proiectul ZENLA dintr-o lume virtuală, în ceva mai concret: CASA MĂGURA şi ŞCOALA ZENLA.
 • Dieta Hiper-Hidratată – stagiul II. O mare realizare, care trebuie să recunosc mi-a pulverizat din nou sistemul de valori şi convingerile, este stagiul II cu Dieta Hiper-Hidratată. Cercetările întreprinse au confirmat ipotezele din 2008 şi au scos la iveală adevăruri şocante pentru omenire şi deranjante pentru toată lumea ştiinţifică. Din acest motiv, am decis că voi lucra doar cu un număr extrem de restrâns de oameni, selectaţi după nişte criterii foarte restrictive, oameni capabili să vadă mult dincolo de orizontul secolului XXIII. DA. Ai citit bine: dincolo de orizontul anilor 2300! Pentru restul, există “ştiinţa oficială”.

Cam asta ar fi pe scurt, un bilanţ al lui 2014.

O privire în 2015, am aruncat în seria de articole “Provocări 2015”, care sunt fragmente dintr-o carte la care am început să lucrez şi pe care îmi place să cred că voi reuşi să o termin în 2015.

Cartea va fi o primă carte dintr-o serie mai lungă de cărţi. Pentru moment, e o carte pe care o scriu pentru mine. Mi se pare prematur să avansez vreo ipoteză privind data publicării şi alte asemenea.

Titlul seriei, este însă

PROVOCAREA TRANZIŢIEI LA SUSTENABILITATE

Dacă te interesează, lasă-mi un semn în comentarii. Voi reflecta pe baza comentariilor, în ce măsură e oportună publicarea cărţii.

Mâine, voi căuta să arunc o privire în anul 2015, aşa cum l-am schiţat până azi.

 

Articol citit de 63 vizitatori

7 Responses to Vremea bilanţurilor şi a planurilor!

 1. vasile

  Multumesc pentru toate articolele interesante si informatia pe care ne-ati transmis-o. Va dorim pentru 2015 sanatate, fericire, bucurii, impliniri si prosperitate.
  LA MULTI ANI!

  • Şerban Stănescu

   Mulţumim mult pentru gândurile faine, pentru articolele folositoare şi fie ca noul an să ne aducă tuturor bucurii şi împliniri şi o grădină de vis! 😀
   Adaug încă un “La mulţi ani“, pentru patronim! :)

   • vasile

    Multumesc mult si sper sa putem conlucra mult si bine in acest an in domeniile comune de interes. O seara linistita cu armonie in suflet sa aveti.

 2. adipop

  LA MULTI ANI!

  • Şerban Stănescu

   Şi vouă şi toate gândurile faine din lume, să se-adune şi să se împlinească!
   Totuşi:
   Aiwa, does not take sides. Aiwa, only keeps the balance of Life.
   Merită să cugetăm adânc la asta!
   E una şi mai veche, de la Jules Verne:
   Am făcut tot binele pe care l-am putut face şi tot răul pe care eram dator să-l fac.” (Nemo)
   Ambele reflectă corect Principiile Hermetice! :)

  • Şerban Stănescu

   Mulţumim!
   Mă bucur că rezonăm pe frecvenţa Zamolxe! 😉

« « Ne vedem în Ţara Minunilor!| Terapia ZENLA » »